Moje sväté grály aneb na čo nedám dopustiť 2015

Čauce mravce. Na dnes som si pre vás prichystala pár mojich milovaných produktov, ktoré kupujem opakovane a na ktoré nedám dopustiť. Tak sa poďme na ne pozrieť.

Lavera fluid
1. Lavera - Zjemňujúci hydratačný fluid Biomäta a Biolopúch 30 ml
Toto je už moje tretie balenie a proste tento hydratačný fluid milujem. Väčšina krémov mi hrozne upcháva póry a lesknem sa po nich, ale tento fluid je pre mňa naozaj ideálny. Veľmi rýchlo sa vstrebáva, nemusím čakať ani dve minúty kým sa vstrebe a môžem hneď nanášať makeup. Makeup na ňom aj pekne drží, nezlieva sa. Čo sa týka matovania, nepovedala by som že nejak matuje, ale na druhú stranu nespôsobuje to že by ste sa ešte viac mastili a vyzerali ako diskoguľa.



Dermacol púder
2. Dermacol - Transparentný sypký fixačný púder 13,5 g
Myslím že tento púder je v blogosfére veľmi prefláknutý už, ale má to svoje opodstatnenie. Mne tento púder veľmi vyhovuje, zatiaľ mi pekne zafixoval každý makeup (vrátane minerálneho od Lily Lolo) a nezráža sa mi na pleti do máp.

Blistex MedPlus
3. Blistex - Med Plus balzam na pery 7 ml
Ide o liečivý mentolový balzam, ktorý má konzistenciu vazelíny. Veľmi mi pripomína Carmex aj keď tento má trochu menej hutnú konzistenciu. Mne tento balzam veľmi vyhovuje, keď ho používam nemám problémy so suchými perami ani s kútikmi. Taktiež je oveľa lepšie dostupný ako slávny Carmex.

Rexona Antiperspirant
4. Rexona - Antiperspirant Shower clean 40 ml
Pre mňa ide o najlepší antiperspirant, ktorý mne osobne naozaj funguje. Kupujem buď tento tuhý alebo v spreji ale vždy v tejto vôni, pretože len táto vôňa prebije pach potu.

Balea čistiaca pena
5. Balea - Čistiaca pena s kašmírom 100 ml
Z tejto peny som nadšená. Mám už tretie balenie a kupovať ju budem kým bude v ponuke Dm Drogerie. Pena mi vôbec nevysušuje pleť a nemám pocit pnutia. Taktiež na vyčistenie stačí naozaj málo, čiže aj keď má obsah len 100ml mne vydrží aj tri mesiace.

Essence tekuté linky
6. Essence - Tekuté vodeodolné linky na oči
Jedny z mála liniek, ktoré držia aj na mojich mastných viečkach. Dokonca držia aj v najväčších teplách. Taktiež sú za super cenu. Jeden z mála produktov dekoratívnej kozmetiky ktorá mi od Essence vyhovuje.


Dermacol Expresný odlakovač
7. Dermacol - Expresný odlakovač 120 ml
Najlepší odlakovač! Odlakuje fakt skvele a naviac ten mandľový olej ktorý obsahuje aj cítite potom po odlakovaní, čiže vôbec nevysušuje nechty ale hlavne ani nechtovú kožičku.


Laky na nechty od Rimmel
8. Rimmel - Laky na nechty
Všetky rady Rimmel lakov mám rada. Sú fakt kvalitné za dobrú cenu. Držia mi niekedy aj 4 dni a pre mňa sú porovnateľné napríklad aj s lakmi od Essie, ktoré stoja trikrát viac. U nás sú mnohokrát v 101 drogérii aj v zľave.


Zara parfémy
9. Zara toaletné a parfémované vody
Ide o toaletné vody a parfémy, ktoré viete zohnať v obchode s oblečením Zara. Ja ich mám niekoľko, toto sú tri moje naojobľúbenejšie. Prvý zľava na obrázku je toaletná voda Zara L´eau, ktorá je citrusová a pripomína mi nejaké vôňu od Lancome. Druhá je Zara Woman Applejuice, ktorá vonia naozaj po jablku a na anglickej stránke som čítala že niektorí ju prirovnávajú k Chanel Chance. Posledným je Zara Woman Chocolate ktorá je trochu ťažšia pretože vonia po čokoláde. Z tejt mám už tretie balenie.
Čo sa týka výdrže nejde o celodennú výdrž, ale všetky tieto toaletné vody sa dajú zohnať za prijateľnú cenu a majú rovnakú výdrž ako niektoré drahšie toaletky a parfémy (ako napr. Mexx Ice).
Po ďalšie po mnohých aférach s prekódovanými parfémami na eshopoch sa už bojím aj nakupovať a v kamenných predajniach mi prídu zase moc predražené a preto momentálne dávam prednosť týmto toaletkám zo Zary.
Momentálne asi ešte dám prednosť parfému od Nuxe z lekárne, kde mám tiež istotu, že nekúpim nejakú napodobeninu.

Tak to bola časť mojich svätých grálov. Snáď sa necháte inšpirovať a napíšete mi do komentov aké sú vaše sväté grály.

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. Vůbec nic kromě aku na nehty od Rimmelu z toho neznám, ale hodně mě zaujal ten mentolový balzám, protože mentol já ráda, tak snad se u nás dá také sehnat :) Jinak moji oblíbenci jsou obyčejný balzám na rty od Astridu, obyčejný krém Nivea a 60s laky od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho u nás kupujem v Dm Drogérii tak popozeraj tam. Niekedy ho majú hodený v košíčkoch pri pokladni :)

      Odstrániť
  2. púder som mala a bol super, zaujala ma Rexona a Lavera, takže na ne pozriem :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rexonu môžem odporučiť, ale ak čakáš úplne nepotenie sa tak to nesplní, ale ja napr. osobne len chcem úplne prebiť pach potu a na to je účinná. A Laveru si pochvaľujem, pre mňa zatiaľ najlepší denný krém na zmiešanú/mastnú pleť :).

      Odstrániť
  3. Osobně mi Blistex vyhovuje mnohem více, než Carmex. Trpím na suché a popraskané rty a Carmex mi na rtech působí jen jako lesk, nevím vůbec proč, protože o něm slýchám jen samou chválu. Moc pěkný článek jinak :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne vyhovujú oba, ale Blistex je pre mňa trochu viac taký ako klasická mastička (niečo na spôsob infadolanu, čo sa týka konzistencie) ale hlavne je lepšie dostupný popravde. A ďakujem pekne :).

      Odstrániť
  4. Z Tvojho zoznamu pouzivam baleacky odlicovaci fluid, rovnako ako u Teba na nom zboznujem ze nevysusuje. Asi sa pozriem po sere od Lavery, hladam nieco hydratacne bez nasledneho pocitu ulepenia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ide o fluid hydratačný ale neviem ti povedať ako hydratuje suchšiu alebo normálnu pleť. Ale nezanecháva ulepený ani umastený pocit :).

      Odstrániť
  5. Dnes som ho obzerala v dm :-(, skoda, ze je urceny na mastnu plet.Preco nikto nevymysli vzorky, alebo miniatury (napr. cestovne)? Ja viem, treba predavat a zarabat.
    Mne strasne vela kremov necha na pleti ulepeny pocit a teda prijemne mi to nie je ani nahodou:-(:-(:-(.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa páčilo že napr. v rakúskej DMke mali dosť testovacích malých balení ale tiež väčšinou šlo o malé šampóny a kondicionéry a podobne.
      Skús ešte pozrieť u Alverde mali by mať teraz nejaké nové výživné séra. Len tam zase robí niektorým paseku ten alkohol v produktoch.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.