Nákupy a novinky - Jún 2015

Ahojteee. Keďže asi väčšina má rada také tie šmírovacie články kde môžeme vidieť kto si čo kúpil, tak každý mesiac budeme mať nejakú tú šmírovačku nakúpeného aj u mňa.

Nebudem to nejak obkecávať článok budú tvoriť hlavne fotky a že ich bude hodne :).



Tričko aj plátenky sú kúpené v GATE. Mala som veľkú potrebu zaobstarať si červené plátenky a k nim som zbadala toto vtipné infantilné tričko. Ale ten paradox keď si kúpite tričko ku teniskám pričom to tričko je drahšie ako tenisky :D. A plavky som kúpila v Kik a sú to jedny z mála ktoré mi sedia aj na môj vrchný objem :D:D.

Toto je všetko kúpené v Tiger ktorý je otvorený asi od marca v Bratislave v Eurovey. Ide o zápisník, krabičkú na lieky, krájač na jahody a samolepky ktoré som kúpila na koreničky. P.S. ten krájač naozaj krája.


Dva sprcháče, ten vanilkovo-ríbezľový kúpený s tým že je to telové mlieko do sprchy (:D) ale nie je to sprcháč, len nechápem prečo ho dali medzi telové mlieka do sprchy v predajni. A tiež jeden deodorant ktorý som u nás našla v noname drogérii.


Dezinfekčný gél na ruky od Cuticura (mala som chuť na nejakú farebnú zmenu :D), krém na ruky Dermacol Aroma Ritual a môj nákup v L´occitane kde som dostala aj mini vzorku krému na ruky ktorý už skončil v mojej kozmetickej taštičke v kabelke.


Za odmenu za spravené štátnice som si hneď na druhý deň kúpila make-up od Chanelu Perfection Lumiére Velvet a keďže mi dochádzal peeling tak aj nejakú limitku od Balea. Na obe určite budú recenzie či už zvlášť alebo v spotrebovaných produktoch.


Taktiež v 101 drogérii mali zlacnené laky od Rimmelu tak  nezober ich :D.


Taktiež som spravila nálet v Panta Rhei na Yankee Candle.


Taktiež som si kúpila novú aromalampu :).


Taktiež som vo výpredaji objavila túto mastičku od Weledy, čo je niečo ako prírodný Infadolan a v rakúskej Bipe som tiež nakúpila najmä veci ktoré u nás bežne nedostať.


V Lidli sa mi podarilo ukoristiť tieto dve retro dózy, v jednej je už káva a v druhej kakao :D a ešte aj tento termohrnček.


Taktiež som si kúpila nejaké novinky od Vulmmed z DM drogérie a konečne mi prišla pomôcka na čistenie štetcov z Aliexpress.


Taktiež mi z Aliexpress prišla kozmetická taštička do kabelky a puzdro na doklady.

Takže to sú celé moje nákupy za mesiac jún, ktorými som so vynahradila máj a apríl ktoré som skoro celé trávila doma kvôli dokončovaniu bakalárky, skúškam a potom učeniu na štátnice.

V komentoch sa pochváľte čo ste si zaobstarali vy, z čoho ste mali vy v mesiaci jún najväčšiu radosť čo sa týka nákupov.

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. Wow, tolik věcí :) miluju ty laky od rimmelu, carmex a sprcháče od dermacolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Trochu som si vynahradila tie dva mesiace predtým :D s lakami od Rimmelu, carmexom a dermacolom som na tom podobne :)

      Odstrániť
  2. Krásne nákupy :) .. ja toto leto pôjdem do Viedne, takže návšteva drogérie nemôže chýbať, dúfam, že sa mi podarí uloviť carmex :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika, ale radím ti kúpiť Carmex skôr v DM drogerie ako v BIPA v DMke ho majú za lacnejšie :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem krásne za radu, si milá! :)

      Odstrániť
  3. To sis hezky nakoupila! Hlavně ty yankee candles, to je pěkná zásobička :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to sa to už aj rozšírilo, lebo pani u nás v meste čo má obchodík, kde predáva Yankee mi dáva zľavu na vosky :D. Zatiaľ ale zo zásoby neubúda lebo ťažko sa mi pália sviečky v takom teple :(.

      Odstrániť
  4. V Gate som si tiež kúpila tenisky, myslím, že rovnaké ako ty, len moje sú kvetinkové. No nejak sa odlepila tá vnútorná "vložka" a prilepila naspäť do čudesného tvaru. Keď som ju chcela odlepiť, tak som ju nechtiac vytrhla :D No ešteže stáli len pár eur :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sú to také jednosezónovky ale nikde inde nemali červené :D A toto čo píšeš sa mne raz stalo s čižmami, ktoré boli tiež z GATE. Ale vydržali aspoň dve jesene :D

      Odstrániť
  5. Plavky jsou naprosto boží! A ta zásoba vosků do aroma lampy? ♥ Budu muset taky zase doplnit zásoby!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem. Naživo sú ešte krajšie foťák mi dosť skreslil farby. Mne sa vosky väčšinou nazbierajú tak, že kúpim vždy po dvoch keď idem okolo obchodov kde ich majú a potom to takto skončí :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.