Spotrebované #2

Čavce mravce. Keďže leto máme v plnom prúde a už prišiel jún mám tu pre vás dnešný článok ktorý sa týka toho čo sa mi podarilo spotrebovať a spravíme si takú malú recenziu ktoré z týchto produktov za to stáli a ktoré za to moc za mňa nestoja. Ja sa hlavne teším že konečne budem môcť vyprázdniť krabicu v ktorej zbieram spotrebované produkty :D.



Takže pekne po poriadku začneme pri hlave :D. Prvými spotrebovanými produktmi sú dva šampóny a jeden olejíček na vlasy. Prvým šampónom je proste notoricky známy Head and Shoulders a toto je konkrétne klasická verzia. Ja si tento šampón pochvaľujem je jeden z mála ktorý mi nezhoršuje moju seboreickú dermatitídu a je to vďaka tomu že obsahuje zinok.

Na druhý šampón som už písala recenziu tak to len zkrátka zhrniem Khadí Neem je jeden z najlepších prírodných šampónov ktorý mi sedí a tiež mi nezhoršuje stav mojej pokožky za čo môžem vďačiť nimbe a tiež zinku ktorý obsahuje a tiež tomu že je bezsulfátový.

Posledným produktom je olejíček na vlasy od L´oréal Paris a ide o známy Hodvábny olej, ktorý som používala najmä do končekov vlasov. Samozrejme olejček obsahuje silikóny ale len vďaka nim sú tie vlasy vyhladené a v takomto typu výrobkov mi silikóny nejak neprekážajú keďže ich používam len do končekov vlasov.



Čo sa týka starostlivosti o telo podarilo sa mi spotrebovať dva sprchové gély, jeden sprchový peeling, gél na intímnu hygienu a jeden pre mňa multifunkčný zinkový krém.

Prvým produktom sú tiež notoricky známe sprchové gély od Dermacolu Aroma Ritual a ja konkrétne som mala tento s jahodami a rebarborou a je vôňou podľa mňa vhodný najmä teraz na leto. Gél nejak nehydratuje ani nevysušuje a mojej ekzematickej pokožke celkom aj vyhovuje nezhoršuje jej stav.

Druhým produktom je sprchový peeling Balea s vôňou jablka a škorice, ktorá sa skôr hodí na zimu ale mne táto vôňa vyhovuje celý rok. Ide skôr o jemný peeling, na telo mám radšej hrubšie ale keby iné na výber v drogérii nebolo kúpim si ho znova. Nevysušoval, krásne voňal a cena je tiež priaznivá cena. Bohužiaľ ide o limitku ale ešte som ho v Dmke videla.

Ďalším produktom je môj multifunkčný krém od Alverde proti zapareninám ktorý obsahuje bambucké maslo a zinok. Používam ho najmä na ekzém, ale aj po holení a na pupienky. Toto bola malá verzia ktorú som nosila v kabelke, doma mám veľkú verziu a využívam ho naozaj každý deň.

Štvrtým spotrebovaným produktom je pena na sprchovanie od Balea. Bola som veľmi zvedavá na sprchovaciu penu a túto som si kúpila aj napriek tomu že moc exotické vône ako sprchové gély nemusím. Popravde mne tento koncept peny na sprchovanie vyhovuje ale keďže mala len 150 ml celkom rýchlo zmizla. Ale ak by mali v budúcnosti v DMku ešte takúto penu v inej vôni kľudne si ju kúpim.

Posledným spotrebovaným produktom na telo je gél na intímnu hygienu od Sebamed. Zatiaľ čo pri všetkých ostatných intímnych géloch mávam problém s podráždením toto je jeden jediný ktorý mi vyhovuje. Ak máte problémy s častými zápalmi vyskúšajte tento gél. Má pH 3,8 (nie 5,5).



Čo sa týka pleťovej kozmetiky tak tentokrát iba pleťová voda s ružou od Alverde, ktorá síce obsahuje alkohol ale mne moju mastnú pleť nevysušuje a vyhovuje mi.


Čo sa týka dekoratívnej kozmetiky máme tu dva kúsky, jedným z nich je riasenka od Essence Maximum definition, ktorá na to že je to Essence je fakt dobrá, ale nečakajte takú tu čiernočiernu riasenku.

Druhým kúskom sú vyschnuté Color Tattoo od Maybelline, ktoré na totál vyschli, aj keď bohužiaľ kúpila som si ich už polovyschnuté, preto vám radím vždy si ich skontrolujte pred tým než ich zoberiete lebo pod tými žiarivkami a teplom takto vyschnú.


Čo sa týka starostlivosti o pery podarilo sa mi minúť zase až dva produkty. Prvým je Alverde nechtíkový balzám, ktorý mi prišiel ako darček od DMka a ktorý je naozaj super.
Druhým je Lip relief cream od Blistex, ktorý som si kúpila v rakúskej Bipe a tiež si ho pochvaľujem skvele hydratuje aj keď niekomu by mohla vadiť taká zvláštna gáfrová mentolová vôňa. Ale ak vám mentol nevadí a zbadáte ho niekde vyskúšajte ho.


A v mesiaci jún sa mi konečne aj podarilo spotrebovať dve vône, ktoré mi už liezli aj na nervy a ktoré vám teda odporučiť nemôžem. Playboy aj Essence Like a new love sú obdive obyčajné také tuctové vône, výdrž samozrejme vzhľadom na to čo obe sú (deodorant, toaletka), nie je bohvieaká. Essence som si dávno kúpila do kabelky a Playboy som dostala darom ináč by som si ho nekúpila.



Mali ste niečo z týchto produktov? Ak áno boli ste spokojní či im dávate palec dolu? Budem rada za každý koment :).

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. Ten Alverde krém proti zapareninám určite skúsim! :) Minule som na neho pozerala, ale nebola som si istá, či ho kúpiť alebo nie, no to cestovné balenie bude stáť za to .. :) Inak nechtíkový balzam na pery je fakt skvelý, jeden z mojich naj asi zatiaľ, pri ktorom som si povedala, že by som si ho kúpila znovu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten krém proti zapareninám určite stojí za vyskúšanie, človek ho vždy na niečo vypotrebuje :)

      Odstrániť
  2. Hlásím, že hedvábný olej mám taky! Kupovala jsem ho jako náhradu za Biosilk, který je sice o kousek lepší, ale ani tenhle není k zahození. Já ho ale dávám skoro do celé délky vlasů. Ono je to celkem fuk, pokud si ho člověk neplácá přímo na hlavu, kde by mohl ucpávat.
    Baleáckou sprchovou pěnu pořád okukuju, protože bych přesně něco takového chtěla. Ale s mými alergiemi je to spíš fantasy :-) Třeba bude časem něco podobného v přírodnějším provedení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s tým olejom tiež spokojná, mám ešte jeden od Matrix a ešte ten L´oreal Mythic oil ale nevidím medzi nimi žiadny rozdiel takže som si povedala na čo priplácať viac :)
      A sprchovou penou by sa mohlo Alverde trochu inšpirovať tiež by som prijala takú prírodnejšiu verziu :)

      Odstrániť
  3. tak tie vyschnuté tiene fakt naštvú! Inak ma veľmi zaujal ten šampón Khadí Neem a Head and Sholders som kedysi nemala rada, vôbec na lupiny nepomáhal, ale teraz používam často zelené jablko a ten šampón je super :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak naštvalo ma to parádne, odvtedy už všetko v drogérii kontrolujem pred kúpou :) Khadí môžem len pochváliť ja sa k nemu určite chystám vrátiť niekedy :)

      Odstrániť
  4. Miluju články o spotřebovaných produktech!
    Sprcháče od Dermacolu jsem jeden čas hojně kupovala a nějak jsem se jich přečuchala :D Prostě mi začala ta jejich parfemace lézt děsně na nervy. Naopak peeling s jablkem a skořicí od Balei mám doma v zásobě a šetřím si ho na zimu, protože co kdyby ho náhodou přestali vyrábět? :D
    Jsem blázen ale bez tohohle peelingu není pořádný podzim/zima :)
    High Heels & the City

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa zatiaľ neprečuchala, asi preto lebo som ešte nemala všetky dostupné vône :D. A čo sa týka peelingu ja som takto na tom tiež s jedným od Balea a to Buttermilk a Lemon a ten je zase úplne najlepší na leto :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.