Yankee Candle #2

Čauce mravce. Dnes tu mám pre vás recenziu na jednu sviečku a dva vosky, ktoré som vyskúšala od Yankee Candle.


Yankee Candle - Snowflake Cookie
Snowflake Cookie - malý housewarmer
Ide o vianočnú vôňu (ktorú ja nemám problém páliť aj celý rok :D) ktorá vonia presne ako vianočné zdobené medovníky. Bohužiaľ znovu, v tejto malej verzii ju ja osobne po zapálení cítim len veľmi slabo, väčšinou keď vyjdem von z miestnosti a o pár minút sa do nej vrátim. Pokiaľ nie je zapálená sviečka vonia naozaj intenzívne. Neviem čím to je, asi tým že ide o malý housewarmer, ktorý príliš nedokáže prevonať, ale kupovala som ju u nás v malom obchodíku a tam majú len malé housewarmery :(. Ja si túto vôňu určite kúpim znova ale pravdepodobne vo forme vosku v predvianočnom čase.

Yankee Candle . Midsummer´s Night, Salted Caramel
Midsummer´s Night - vonný vosk
V tomto prípade ide o veľmi výraznú pánsku vôňu. Bohužiaľ, mne osobne trochu pripomína vôňu nejakého osviežovača alebo stromčeka do auta. Vôňa sa uvoľňovala pekne postupne v rovnakej intenzite. Myslím že vôňa je to pekná, ale keďže mi pripomína nejaký osviežovač alebo stromček do auta tak znova sa k nej nevrátim. Nie je to úplne moja kategória vôní.

Salted Caramel - vonný vosk 
Salted Caramel je vôňa ktorú si určite zadovážim znova vo voskoch, najmä na jeseň. Je to naozaj taká identická vôňa karamelu, ktorá nie je umelá a zbytočne nereálne presladená. Je to asi tým že bol pokus o slaný karamel ale v tomto prípade z toho vyšla reálna vôňa karamelu. Takže ho môžem odporučiť najmä na blížiacu sa jeseň, vytvorí vám takú príjemnú atmosféru do chladného počasia. 

Tak, to bol na dnes len taká rýchla recenzia toho, čo som pálila posledné týždne. Áno týždne, pretože keď sú tie obrovské teplá nepálim nič, takže od začiatku júla sa mi podarilo vypáliť len tieto tri. Nevadí aspoň mi na tú chladnú jeseň ostane toho viac. 
Napíšte mi, či ste niektorú z týchto vôní mali a či vám sedela alebo nie.

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. Ty malé housewarmery nevoní tak silně. Pokud jsi zvyklá na vosky, tak se ani nedivím, že ho necítíš :-D Já si teď naposledy koupila zázvorový ginger dusk ve velkém housewarmeru a ten mě skoro udusil :-D Teď ho pálím jen v kuchyni u otevřeného okna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si všimla že nevonia tak silne, mám ešte v zásobe jeden malý housewarmer tak uvidíme ako bude na tom on :D. A ešte mám tu vyhranú sviečku čo je stredný housewarmer a keď nebudem cítiť ani to asi budem kupovať iba vosky :D. Ale ja som si všimla že ja som túto sviečku cítila ale skôr na chodbe a v izbe len pri vstupe a potom si môj nos zvykne a koniec:D

      Odstrániť
  2. salted caramel musí voňať perfektne! :)
    pozývam na giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt vonia skvele normálne sa teším ako ich budem páliť na jeseň :)

      Odstrániť
  3. Už se těším na zimu, až si zase nějakou tu svíčku koupím :3 teď přes léto na ně nemám vůbec náladu :) capuccinolover.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde ani ja, je hrozne teplo takže niečo páliť je ako za trest. Preto mám od júna len túto spotrebu :D Toto všetko som pálila keď bolo chladnejšie alebo pršalo. Ale tiež sa teším na jeseň, mám zatiaľ zásoby :D keďže som skoro nič nepálila :D

      Odstrániť
  4. Je pánska ale trochu mi príde ako vôňa pánskych obyč. sprcháčov. Pritom podľa popisu báb na Arome.cz som čakala skôr sofistikovanejšiu parfémovú. Icicles sa vyhýbam ako upír cesnaku práve kvôli jeho čuchovej povesti :D.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.