Lakovacie okienko #4 - Mint edícia

Ahojte. Dnes som si pre vás znova pripravila lakovacie okienko. Ale tentokrát pôjde o moju zbierku lakov v mintovej, alebo ako po slovensky hovoríme mentolovej farbe. 

1. Essie - Turquoise and Cacois - 15 ml
Prvý zástupca, bude môj v celku nový lak od Essie v odtieni Turquoise and Caicos. Kúpila som ho spolu s mini top coatom od Essie. Ide o peknú trochu menej výraznú zastretú mentolovú. Čo sa týka lakovania ako je u Essie známe, sú potrebné dve vrstvy, pretože je trochu vodnatejší čiže má aj tendenciu stekať a potom robiť hrubšie vrstvy v okolí nechtovej kožičky, čo je potom trochu problematické odlakovať z nechtovej kožičky. Čo sa týka výdrže, spolu s Essie top coatom, dáva pekných 5 dní čo je pre mňa úplne dostačujúce, potom už nechty odrastajú a nevyzerá pekne pri nechtových kožičkách. 

Essie - Turquoise and Cacois 

2. Rimmel Salon PRO - 500 Peppermint - 12 ml

Rimmelácke laky sú moje veľmi obľúbené a preto som si kúpila aj tento v tomto krásnom mintovom odtieni. Čo sa týka lakovania sú potrebné 2 vrstvy. Čo sa týka výdrže tak cca 3 dni.

Rimmel Salon PRO - Peppermint
3. Essie - Mint Candy Apple - 15 ml
Ide o veľmi známy odtieň mentolovej. Za mňa fakt krásna farba na jar a leto ale nemám problém si ho dať aj v zime. Samozrejme, treba k nemu patrične zladiť outfit lebo s károvanou červenou košelou vyzerá ohyzdne. Čo sa týka lakovania sú potrebné dve vrstvy a čo sa týka výdrže tak vydrží cca 3 dni. Každý lak od Essie je veľmi individuálny vo výdrži.

Essie - Mint Candy Apple 
Tak to bolo celé dnešné lakovacie okienko. Aj keď trochu skrátené lebo jeden som vám zabudla odfotiť na nechtoch :(. 
Do komentárov mi napíšte vaše obľúbené mentolové laky (ak samozrejme nejaké máte) a či napríklad máte skúsenosti s Essie lakmi a či sú skôr pozitívne alebo negatívne :).  

Komentáre

  1. Ten první od essie je prostě božííí, ten chci!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy býva k nemu zadarmo aj Essie Top Coat tak to by si mohla vychytať :)

      Odstrániť
  2. Krásne ale ja mint vytiahnem tak 3x za leto a to je všetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemám problém ju zas nosiť ani v zime :D Preto tá väčšia zbierka :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.