MAC - Club - očný tieň

Ahojte. Tak dnes som si pre vás pripravila nejakú tú recenziu na jeden z mojich tieňov, ktorý som si kúpila ešte ako odmenu za zvládnuté zimné skúškové. Je to môj zároveň milovaný aj nenávidený tieň, ale o tom si povieme viac v článku. 

MAC - Club
Tieň samotný stojí okolo 22 eur a má gramáž 1,5 gramu. Tieň som kúpila v predajni MAC, ktorú otvorili minulý rok v novembri v Auparku v Bratislave. 

Ide o veľmi krásnu meňavú duochromatickú farbu, ktorá je v základe hnedá ale má modrozelené odlesky. 




Čo sa týka konzistencie, nečakajte nejakú maslovitú a príjemnú konzistenciu, tieň mi príde dosť zlisovaný a ťažšie sa na štetec naberá. 

To celé spôsobuje že ani pigmentácia nie je taká akú by som si od značkového tieňu predstavovala. 




Proste to čo vidíte na mojom prste, nedostanete v takomto stave aj na očné viečko. Proste je z nej zrazu len taká vyblitá hnedá ako je swatch na ruke. Je to škoda. Ja sa pigmentáciu snažím podporiť tým, že ho nanášam namokro prostredníctvom toho, že štetec na očné tiene namokrím fixátorom na makeup. 

Proste tento tieň je pre mňa veľmi kontroverzný. Zbožňujem ho, pretože aj keď tie modrozelené odlesky nie je pekne na oku vidieť, oni sú tam a pekne mi zvýrazňujú moje zelené oči. Ale aj tak. Chcela by som aby samotný tieň vyzeral aj na oku tak ako sa tvári v balení alebo keď ho nanesiem na prst. 

Popravde, neviem či sa ešte nechám nahovoriť na nejaké tiene od MAC. Radšej sa popozerám u nich po inom sortimente ale tiene asi naozaj obídem.

A aké máte skúsenosti vy so značkou MAC? Máte od nich nejaké očné tiene a ste spokojní?

Komentáre

  1. Jej, od Macu bych taky čekala něco kvalitnějšího.. Ale jinak je stín moc hezký :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som sklamaná lebo cena 22 eur neodpovedá kvalite vôbec :(. Podobná kvalita ako Essence moná ale cena je diametrálne odlišná. Škoda no. Tieňom od MACu sa už radšej budem vyhýbať a radšej sa zameriam len na to čo mi od nich vyhovuje - rúže a paint poty :).

      Odstrániť
  2. Je krásný a moc originální, protože vypadá opravdu z každé strany jinak :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásny len keby to čo je v balení človek dostane tak aj na oko :(

      Odstrániť
  3. mám třeba tvářenky a ty jsou úplně dokonalý :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tie sa chystám sú na mojom vianočnom wishliste :D a tiež ešte na korektor pro longwear. Len na tiene sa už asi neodvážim :D

      Odstrániť
  4. Pěkný článek :) od Macu nic nemám a vzhledem k cenám asi ani jen tak mít nebudu :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale rúže môžem odporučiť :) tuším u vás stoja okolo 500 kč a tie fakt stoja za tú sumu za mňa lepšia ako Chanel za 35 euro :D

      Odstrániť
  5. Tiene MAC su podla blogerskych recenzii rozne-niektore skvele maslovite a super pigmentovane a niektore uplne strasne. A kvalita vraj kolisa, rovnaky tien len ina vyrobna varka a moze byt uplne iny. Ja mam od nich Face&body make up a je skvely,max spokojnost. Licenka-mam pocit, ze ked som sa "predrala" vrchnou vrstvou, tak je pigmentacia lepsia ale aj tak urcite nie taka dobra ako mal tester v predajni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tomu verím, že možno my tu máme aj trochu inú kvalitu ako v Kanade a USA. Resp. bohvieakú kvalitu dovážajú k nám na Slovensko keďže sme malý bezvýznamný trh. Pretože swatche zahraničných blogeriek boli úplne odlišné.

      Odstrániť
    2. Maly a este k tomu vychodny trh. Ja som velmi zvedava, ako dlho sa u nas "udrzia".

      Odstrániť
    3. Obávam si či neutečú ako Bodyshop, čo mi bolo veľmi ľúto. Aj pri MAC by mi to bolo ľúto mám rada ich rúže a Paint Poty a objednávať cez net sa mi nechce.

      Odstrániť
  6. Mám vyskúšaných pár vecí, z ktorých by som si znova kúpila Face&Body a rúže, ale s tieňmi by som bola obozretná. Doma mám len jeden, krásny Trax, ktorý je síce zaujímavý a nevšedný, ale čakala som lepšiu pigmentáciu. Tá sa dá zvýšiť dobrým podkladom, no za tie peniaze chcem kvalitu bez ďalších zlepšovákov.
    Čo sa týka tvojho odtieňa Club, ja by som bola veľmi sklamaná. Tento typ tieňa mali kedysi aj u Catrice, mám ho doma, a ten má lepšiu pigmentáciu. Niekoľkonásobne lepší tento istý odtieň nájdeš aj u Urban Decay .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No sklamaná som a odradilo ma to od kupovania ďalších tieňov. Ale produkty na pleť a rúže to vedia :). Kúpila som si teraz od Colour Pop odtieň Bae na podobnom princípe tak ten mi snáď vynahradí tento a konečne sa dočkám duochromatického efektu :D.
      Ináč tento naberám pomocou fixátoru aby som zvýšila trochu pigmentáciu ale no neviem neviem :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.