Nákupy - Aliexpress

Ahojte. Dnes tu mám pre vás taký malý prehľad mojich posledných nákupov na Aliexpress. 

Keďže dlho mám už môj fotoaparát Canon PowerShot SX130 IS a nevedela som zohnať žiadny obal naň (väčšinou majú príliš malé alebo potom tie obrovské tašky na zrkadlovku a objektívy) našla som si na Aliexpress obal, ktorý nebol síce úplne presne vyrobený pre môj fotoaparát ale tvarom som vedela že sadne. Obal prišiel, síce nesedí úplne ale ako ochrana na cestovanie sedí perfektne a fotoaparát ochráni. Taktiež vyzerá krajšie ako väčšina tých hnusných obalov, ktoré bežne dostať kúpiť. Páči sa mi najmä taký jeho akoby retro nádych :).



A keďže cez jeseň je konečne chuť čítať, ale v podstate celý rok niečo čítam, (aj keď občas ako slimák :D) tak som si objednala takéto vtipné záložky.


Taktiež sa ale už pripravujem do školy. Tak som si zaobstarala nový obal kde väčšinou postrkám zošit, diár, pero aj zvýrazňovač. 


... a taktiež jeden penál na pár pier, ktorý nosím skôr keď nejdem do školy ale niekde pomimo a často nemám pero a práve vtedy potrebujete niečo vypísať alebo podpísať.

A keďže často fotím aj mimo domu a mám fotoaparát na tužkové batérie, zohnala som si aj toto púzdro na batérie, aby som ich v prípade vybitia fotoaparátu nelovila niekde v čiernych útrobách tašky.



Taktiež som si objednala perá, kde sú aj farebné, ktoré využijem na písanie do diára :) A modré a čierne na bežné písanie.



A posledným príchozím balíčkom som sa konečne dočkala a prišli mi tieto gumové myšky, ktoré majú v sebe drôt a ktoré sú veľmi praktické na uchovávanie káblov a sluchátiek. 


A čo vy, nakupujete na Aliexpresse? A keď áno tak čo. Kľudne dávajte aj tipy :). 

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. Jaj tak to jsou krásné úlovky, je pravda že takové poklady by se na českém e-shopu jen těžko hledaly....zvlášť za ty ceny ;-).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Presne, na Ali väčšinou kupujem veci ktoré u nás nie sú, alebo sú ale za draho, alebo u nás sú ale v nie peknom prevedení :D Najmä to púzdro na fotoaparát by u nás vyšlo veľmi draho a takto sa mi ho podarilo zohnať za 10 eur aj s pásom na zavesenie na krk :).

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Presne. Najmä na mnoho takých zlatých vecí a papierenský tovar ako perá a zápisníky :)

      Odstrániť
  3. Jůů, ty záložky jsou božííí :))) a ty pera taky, tak roztomilé :) Na ali moc ráda nakupuji, za ty ceny tak ty věci prostě nechat nemůžeš :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už mám zase plný wishlist blbiniek tak to vidím potom na ďalší nákupový článok :D

      Odstrániť
  4. Jee všechny věci jsou moc hezké:) Nejvíce se mi líbí to pouzdro na foťák:) Je moc hezké:) A ostatní věci jsou taky moc hezké:)
    Já přes Aliexpress nakupuju celkem ráda, je super, že se tam dají pořídit hezké a lavné věci:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno moc pekné veci za malý peniaz a dokonca s menším poštovným ako u nás :D taký paradox :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.