Yankee Candle #3

Ahojte. Tak dnes som si pre vás znova pripravila ďalšiu mini recenziu na jeden malý housewarmer a dva vosky do aromalampy od značky Yankee Candle. 


Pain Au Raisin - malý housewarmer 

Yankee Candle - Pain Au Raisin 
Konečne jeden malý housewarmer, ktorý skutočne aj cítim. Mala som ho ešte na jar vo vosku tak preto som sa rozhodla ho vyskúšať aj vo sviečke a neľutujem. Je to fakt podarená sladká vôňa. Celkovo vône koláčikov môžem a teraz na jeseň sú pre mňa ideálnou vôňou do nadchádzajúceho sychravého počasia. Môžem len odporučiť všetkým tým, ktorí obľubujú sladké vôňe a najmä vône koláčikov. 


Yankee Candle - Midnight Jasmine, Soft Blanket 
Midnight Jasmine - vonný vosk

V tomto prípade ide o veľmi jemnú vôňu, ktorá nie je príliš intenzívna, ale prevonia vám celú izbu. Vonia naozaj po jazmíne a odporučiť ju môžem najmä ľuďom, ktorí majú radi jemné kvetinové svieže vôňe alebo také vôňe ako by som ich ja nazvala "avivážové". Pravdepodobne vo veľkej sviečke by som si ju nekúpila lebo by mi prišla málo intenzívna a samotný vosk nebol intenzívny tých sľubovaných 8 hodín ale tak cca 4 hodiny. Napriek tomu sa ale vo vosku k tejto skvelej vôni určite vrátim. 


Soft Blanket - vonný vosk 

Myslím, že túto vôňu milovníkom Yankee nemusím až tak predstavovať. Ide o veľmi jemnú sviežu, čistú miminkovskú vôňu. Vo vosku je krásne intenzívna a veľmi upokojujúca. Za mňa jedna za najlepších vôní od Yankee Candle a svoju takpovediac "slávu" si určite zaslúži. 

Tak to bola dnes odo mňa taká rýchla recenzia na jednu sviečku a dva vosky, ktoré som
poslednú dobu pálila. 

Do komentárov mi napíšte, či máte radi niektorú z týchto vôní ale odporúčania na vaše obľúbené vône, ktoré ste ešte v recenzii u mňa nevideli :). 

Komentáre

  1. Odpovede
    1. No ja som zatiaľ stále viac pre vosky lebo sviečky sú na môj nos málo intenzívne. Ale vraj keď už sviečku tak strednú alebo veľkú. S malými mám zlé skúsenosti, vôbec ich nebolo cítiť.

      Odstrániť
  2. Soft Blanket je u mě jedna z top vůní (možná dokonce ta nejoblíbenější) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si dávnejšie kúpila vôňu Black Cherry od Yankee Candles, dobre vonia, ale keď ju zapálim, tak to smrdí ako plast :/ Škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si ma moc nepotešila kúpila som si vosk :D. Ale kým len vosk a nie sviečku smradľavú za majland tak sa to ešte dá :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.