Lakovacie okienko #5 - jesenná edícia

Ahojte. Keďže máme jeseň v plnom prúde tak dnes bude v tomto duchu aj moje lakovacie okienko. 

Max Factor - Candy Rose
1. Max Factor - Glossfinity - Candy Rose
Tento lak som si kupovala asi dva roky dozadu so zľavou o polovicu. Som rada, pretože ináč je tá cena celkom vysoká a zase nie je niečím veľmi výnimočný. Ide o obyčajný lak, ktorý potrebuje dve vrstvy a ktorého výdrž je okolo 5 dní. Ide o takú zvláštnu zastretú ružovú a na jeseň je naozaj ideálna :). 


MIYO - Suede
2. MIYO - Suede 
Ide o značku, ktorú som kupovala v Teta drogérii alebo už ju tam nestretávam čo je škoda. Mali naozaj veľký výber farieb. Toto je taká zvláštna zastretá fialovo-hnedo- sivá. Naozaj veľmi zvláštna farba. Za mňa naozaj jedna z tých ideálnych na jeseň :). Potrebné sú dve vrstvy, ale pokiaľ necháte len jednu je taký viac jemnofialový. Výdrž okolo troch dní. 


Catrice - Cooper Cabana
3. Catrice - Cooper Cabana 
Ide o krásny medený odtieň, ktorý som pôvodne kúpila mame ale jej nejak nesedel, takže skončil u mňa (no škoda by ho bola :D). Pri laku sú potrebné dve vrstvy a jeho výdrž je okolo 3 - 4 dní. Myslím že to bude jeden z mojich top na túto jeseň. 

L´oreál - Majestic Green 
4. L´oreál Paris - Majestic Green 
V tomto prípade tento lak nie je až tak môj favorit, ale na druhú stranu veľmi ma zaujal odtieň, pretože ide o zvláštnu jedovato-zelenú s kvapkou zlatej. Tiež tak nejak u mňa skončil že ho mama až tak nepoužívala. Vrstvy sú potrebné tiež dve, ale s výdržou na to že je to lak od L´oreál je trochu slabá a to len tri dni, pričom pri týchto lakoch som zvyknutá na 5-6 dní.

Maybelline Colorama 108
5. Maybelline - Colorama - odtieň 108
Ide o klasickú zlatú. Narozdiel od iných týchto Colorama lakov je tento skvelý aj v tom že mne stačí dokonca len jedna vrstva a aj výdrž je okolo 5 dní, pokiaľ použijete správny top coat. Myslím že v tomto prípade nejde len o skvelý jesenný odtieň ale bude super aj na to predvianočné a vianočné obdobie. 

Gabriella Salvete Enamel 141
6. Gabriella Salvete - Enamel - odtieň 141
Toto je môj favorit. Ide o o zvláštnu duochromatickú farbu. Raz sa tvári do fialova a raz do zlata a tieto dve farby pri ňom tak prebleskujú. Bohužiaľ nedá sa to ani reálne vyfotiť. Pri tomto laku sú potrebné dve vrstvy a jediné čo ma pri ňom mrzí je výdrž a to sú iba tri dni. 

Tak to bola moja jesenná edícia lakovacieho okienka. Napíšte mi ktoré laky sú tie vaše jesenné :). 

Komentáre

  1. Odpovede
    1. Ďakujéém. Dávam to sem najmä preto, lebo aj tiež rada šmírujem a inšpirujem sa novými odtieňmi lakov na blogoch :D.

      Odstrániť
  2. Thank you for your support :). I will view your blog :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to sú teda krásne farby! všetky!!! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekne farby, ja som v tomto u seba strasna konzerva-cervena vedie, obcas syta ruzova...a tym moja "farebna skala" konci :-).

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.