Rimmel - Kate Nude kolekcia - balzam na pery

Ahojte. Tak dnes som si pre vás pripravila recenziu na balzam, ktorý len nedávno prišiel k nám do drogérií spolu s novou kolekciou rúžov Lasting Finish by Kate - Nude. Balzam nájdete práve v stojane spolu s rúžmi a stojí za to? To sa dozviete :).

Rimmel Kate Nude - Lipbalm

Čo sa týka samotného balenia je veľmi pekné, jednoduché a ide o klasické balenie dlhotrvajúcich rúžov Rimmel. 

Taktiež samotný balzam je v tvare ako sme zvyknutí pri rúžoch a samotný balzam je žltej farby. 






Čo vás asi zaujíma najviac je jeho hydratácia a efekt na perách. Hydratácia je celkom obstojná, ale nečakajte nejaký zázrak, ide proste o klasický balzam na pery, ktorý si plní svoju funkciu a to znamená že hydratuje. Za mňa osobne mám pocit, že efekt hydratovaných pier po nanesení pociťujem ešte tak hodinu, potom ďalšiu hodinu sa to dá vydržať a potom už cítim trochu pnutie v hornej pere a mám potrebu pery premazať. 


Čo je za mňa negatívom je to, že balzam sa podľa mňa celkom rýchlo míňa. A tento fakt vzhľadom k cene (4,59 e) a jeho gramáži (4g) je celkom v jeho neprospech čo sa týka toho, že by sa stal balzamom, ktorý by som pravidelne kupovala.


Ale samozrejme ak vás láka, tak ho vyskúšajte a spravte si názor sami. S názormi som sa stretla rôznymi, niektoré blogerky ho označovali ako za super zázrak, ale to za mňa nie je. Je to proste balzam, ktorý si plní svoju funkciu (a že by bola hanba keby za tú cenu nie :D) a to že hydratuje a nevysušuje. 

A čo vy? Láka vás novinka od Rimmel? Alebo ste ho už vyskúšali?

Komentáre

  1. Wau ten je, ale priznám sa že keď drahší balzám, tak za mňa bioderma rozhodne! :) Tento balzám ma láka kvôly obalu, perfektný luxusný do kabelky :)
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som ešte neskúšala, lebo väčšinou čapnem čo vidím v drogérii. A balzam je toto dobrý len tá cena :D

      Odstrániť
  2. Hezká recence :) taky bych ho někdy chtěla vyzkoušet :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj ak ti nevadí že za jeho cenu kúpiš aj rúž :D

      Odstrániť
  3. Super článek, já mám ráda klasické Baby Lipsy :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám rada ten Fresh Mint a teraz mám Intense Care ale ten ma moc neberie :(

      Odstrániť
  4. asi zo dva razi som nad nim rozmýšľala tiež som ho videla v zľave ale kedže ich mám dosť nemá vyznám kupovať tento:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som ho asi tiež nekúpila teraz za plnú cenu ale bola kríza :D Lebo som sa na dovolenku vybrala s hnusným melónovým balzamom od Baley po ktorom ma štípali pery :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.