Spotrebované #6

Ahojte. Tak tu máme koniec mesiaca a jeseň sa nám prehupne do tej chladnejšej ponurejšej časti. Na druhú stranu mám rada Hallowensku atmosféru aj keď u nás sa tento sviatok neoslavuje ale ja si rada pozriem 31. októbra Ukradnuté Vianoce Tima Burtona ale nejakú tú burtonovku. 

A keďže je koniec mesiaca mám tu pre vás zase nabité spotrebované. 


Ako vidíte je toho opäť hodne takže sa pustím do toho. 




Čo sa týka starostlivosti o telo podarilo sa mi spotrebovať tri produkty. 

1. Dermacol - Aroma Ritual - Antistresový sprchový gél s vôňou Hrozna a limetky 

Myslím že kto ma sleduje dlhšie vie, že sprchové gély od Dermacolu zbožňujem ale najviac zbožňujem práve túto vôňu od nich. Bohužiaľ je horšie zohnateľný v tejto parfumácii ale viem že sa dá kúpiť v Teta drogérii. Určite kúpim znova 


2. Balea - sprchový peeling - Mandarínka a Pomaranč

Išlo skôr o sprchový gél s nejakými guličkami a moc to nepílingovalo. Rovnako mi nesadla parfemácia, ktorá mi pripomína multivitamín Marťankovia alebo pomarančovú šumienku. Za mňa znova nie. 


3. Balea - gél na holenie - Bluberry Love 

Ide o môj najobľúbenejší gél na holenie. Gél si jednoducho vytlačíte do ruky a pri jeho rozotieraní sa premení na krásnu hustú penu. Odkedy ho používam nemám problémy s krvavými nohami po holení. Jeho výhodou je aj krásna vôňa, ktorá mi pripomína vôňu čučoriedkového jogurtu. 



4. L´oreal Paris - Elseve Full Repair - Okamžitá zázračná starostlivosť

Čo sa týka starostlivosti o vlasy podarilo sa mi spotrebovať tento kondicionér. Popravde, veľmi ťažko sa mi s ním lúči pretože bol skvelý. Nebolo treba čakať ani 3 ani 5 minút ale okamžite pôsobil. Áno, bola to silikónová bomba ale účinná. Bohužiaľ som zistila že ho už nevyrábajú (typické, všetko dobré zrušme :D). 




5. Garnier Mineral Invisible 48 h

Taktiež sa mi podarilo spotrebovať tento antiperspirant, ktorý som si našla v zimnom Dm Boxe. Antiperspirant nebol zlý, ale bohužiaľ nerobil presne to čo očakávam a vyžadujem. Takže znova sa ja k nemu nevrátim. 



 Čo sa týka starostlivosti o pleť, podarilo sa mi tiež čo to spotrebovať.

6. Garnier - Micerlárna voda 
Moja obľúbená micelárna voda ku ktorej sa budem stále vracať. Bioderma nie je zlá ale popravde drahá na to aby si ju človek kupoval každý druhý mesiac. A mne na odličovanie postačuje táto micelárka za 6 eur. 


7. Iseree - odličovacie obrúsky pre normálnu pleť 

Mnou stále kupované lacné odličovacie obrúsky z Lidlu. Ja ich používam iba na odstránenie najväčšieho nánosu makeupu z tváre. Zvyšok odličujem inou odličovacou vodou a ešte aj tak si zvyknem umyť pleť mojou obľúbenou kašmírovou penou. 


8. Bel - odličovacie tampóny 

Kto mal vie. Ten nepotrebuje ani slová. Najhoršie snáď na trhu. Drhnú, sú umelé a celé zle. Len tak mimochodom nekupovala som si ich ja, to je tak keď chlapovi na zoznam čo má nakúpiť napíšete odličovacie tampóny a on príde domov s týmto :D:D. 


9. Caterine - odličovacie tampóny s aloe 

Tieto zvyknem kupovať v Kauflande. Naopak v tomto prípade ide o veľmi dobré a zároveň lacné odličovacie tampóny. Sú bavlnené a na tú cenu kvalitne spracované. 




A mám tu pre vás aj niečo z dekoratívky 

10. Essence - ceruzka na oči - limitka Oz the Great and Powerful - odtieň 02 China Girl 

Ceruzku som volakedy používala ale keďže ja bývam celé dni mimo domu a nebola dlhotrvácna tak pravidelne som ju nepoužívala a keď som ju v lete chcela použiť a otvorila už tak zvláštne zapáchala takže letela do košíčka spotrebovaných. 


11. Essence - Liquid Ink Eyeliner Waterproof 

Moje obľúbené milované linky na oči za fakt dobrý peniaz. Mám veľmi mastné viečka ale tieto linky mi vydržia na oku od rána od 6tej do 9tej do večera. Patria medzi moje sväté grály a kupujem stále dookola.




A teraz niečo pre šošovkárov alebo pre ľudí, ktorí majú syndróm suchého oka. 

12. Max Optifresh - kvapky do očí 

Ide o kvapky, ktoré sú primárne určené pre ľudí ktorí nosia šošovky a majú pocit suchého oka. Ja som ich dostala ako darček za nejaký obnos bodov, ktoré som si nazbierala za nákupy na eshope. bohužiaľ nevyhovuje mi to dávkovanie zbytočne veľa tekutiny skončí nie v mojom oku ale všade okolo. 



13. Avon - Incandessence - Body Mist 

Tiež sa mi z vôní podarilo spotrebovať tento Body Mist, ktorý som si ja nekupovala ale dospotrebovala som ho po mame. Neviem, ja osobne na tieto body misty nie som, používam ich skôr na vankúš pred spaním ale ináč mi nevyhovujú práve svojou krátkou výdržou.




A posledné tu mám spotrebované nejaké tie produkty na pery. 

14. Nivea Lip Butter - Original 

Celkom príjemný, aj keď trochu príliš vazelínový, balzam na pery. Vydržal mi aj pomerne dlho a môžem ho odporučiť. Ale proste na môj obľúbený Blistex to nemá. 


15. EOS - Sweet Mint 

Ide o moju obľúbenú príchuť tohto balzamu (popravde inú som ešte nemala) a túto konkrétnu si veľmi pochvaľujem. Fakt dobrý balzam a na leto bol ideálny vďaka tomu že na perách aj chladil. 

Tak to je celé moje "tučné" spotrebované za mesiac október. Pochváľte sa aj vy čo sa vám podarilo spotrebovať, čoho ste sa radi zbavili a s čím sa vám ťažko lúčilo. 

Komentáre

  1. Aj moja a mne vyhovuje viac ako ružová Bioderma :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéj, to masielko od Nivea chcem vyskúšať. Ja som si obľúbila micelárku od MIXA - tiež lepšia ako Bioderma ale teraz plánujem skúsiť tú od garnier :) má výborné recenzie :)
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús teraz už prišli tie masielka aj k nám do drogérií. Len sú od Labello ale je to tá istá fabrika - Beiersdorf, ktorá vyrába Niveu aj Labello, čiže je to úplne to isté :).

      Odstrániť
  3. Přesně tento sprcháč od Dermacolu úplně miluju, ta v§ně je úplně nejvíc nejlepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teraz používam krém na ruky v tejto vôni a pri kréme je tiež super. Zatiaľ jediná vôňa čo mi nesadla je Sweet Mango :D

      Odstrániť
  4. Dermacol sprcháče mám tiež rada, okrem tejto vôňe zbožňujem aj melón a mandarinku =). Čo sa týka micelárok, nemala som problém so žiadnou a to som ich vyskúšala naozaj veľa, tam nie je čo pokaziť podľa mňa. A peling od Baley ja milujeeeeem =D , nechápem čo sa ti na tej vôni nepáči =D ... Škoda, že to bola limitka, teraz ho majú v citrónovej verzii a to je ešte len smrad =D, ale bohužiaľ pre mňa je to hotový poklad. Používam ho ako penu na holenie a na moje citlivé nohy to funguje, nezarastajú mi toľko chĺpky =).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akože mne ta vôňa toho peelingu nevadí ale hrozne mi pripomína nejaký multivitamín. :D To si ma nepotešila s tým citrónom mám ho v zásobe, lebo minuloročný voňal pekne ako citrónový cheesecake :D.
      A túto penu od Baley na holenie si neskúšala ? :D

      Odstrániť
  5. tak z týchto produktov som nevyskúšala asi nič, možno strašne dávno antiperspirant od Garnier aj to bol možno iný, ale mala som istotne podobný názor a teda, že nič moc nedokázal :D inak by som možno rada vyskúšala micerálku od Garnier. Inak mne vyhovovala aj micerálka od BioPha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No stojí za nič ten antiperspirant :D. Garnierka je schopná na tú cenu a ja mám už ďaľšiu kúpenú. A odličovala ti tá Biopha aj keď je prírodná? :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.