Balea - Zázračné sérum pre dlhé vlasy

Ahojte. Tak dnes som si nezvykle pre vás pripravila recenziu na produkt starostlivosti o vlasy. Väčšinou si kupujem drahšie šampóny keďže mám problematickú pokožku a olejčeky a kondicionéry nakupujem iba v drogérii. 
Tentokrát tomu nebolo inak a kúpila som si olejček na vlasy Balea. 


Jeho skutočný názov je "Zázračné sérum pre dlhé vlasy". Olejček (sérum) obsahuje olej inca inchi (ani srnka netuší čo to je :D) a údajne má fungovať aj ako ochrana vlasov pred teplom (do 230 stupňov Celsia). 

Čo sa týka balenia, ide o klasické plastové balenie s pumpičkou. Pumpička nemá veko ale olejíček sa pootvorí a zablokuje pootočením pumpičky. 



Čo sa týka konzistencie, ide o klasickú mastnejšiu silikónovú konzistenciu, ktorá sa má ľahko rozotierať do vlasov. 


Čo sa týka vyživenia vlasov, olejček má veľmi prekvapil. Mala som aj olejček od L´oreál Mythic Oil aj Matrix Exquisite Oil a nevidím veľký rozdiel medzi týmito salónovými a týmto "obyčajným" od Balea. Vlasy krásne zjemní a dodá im aj trochu lesk. 

Čo sa týka zloženia snažila som sa vám ho zvečniť :D, ale bolo to komplikované, ale aspoň pre predstavu. 



Na záver článku by som dodala, že ak  máte radi oleje na vlasy a momentálne nechcete vrážať peniaze do drahších olejčekov, tento určite stojí za vyskúšanie. Stojí okolo 3 eur, čo nie je veľká investícia. Zároveň vám nahradí aj sprej na ochranu vlasov pred teplom :). 

Do komentárov mi napíšte, či obľubujete tieto silikónové olejíčky a ak áno, tak od akej značky sa vám osvedčili :). 

Komentáre

  1. Ahoj Ahoj! Tak ten olej čo som recenzovala posledne bol Inca Ichi a bol síce drahší ako ten od Balea ale musím povedať ten olej je zrodený pre vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za uvedenie do obrazu. Tak možno preto mi ten olejíček aj príde taký skvelý :).

      Odstrániť
  2. Obsahuje Inca oil? Ja mám teraz olej od TMT Milano Inca Oil a je úžasný, ten Inca oil je tuším olej pradávnych Inkov no a je skvelý. Tiež som si zvykla používať oleje aj ako ochranu pred tepelnou úpravou, nanesiem do mokrých vlasov a čakám, vďaka oleju vlasy rýchlejšie schnú a fénovanie ide potom jedna radosť. Od Balei som mala ten voňavý čierny Oil Repair, ale jeho účinky boli na moje vlasy slabá káva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem ktorý čierny myslíš. Ja som sa mu tiež oblúkom vyhla, lebo mi aj prišiel taký príliš tekutý a tie mi tiež väčšinou nesedia ale tento je taký hustejší silikónový tak som ho vzala a sklamaná za tú cenu nie som :).

      Odstrániť
  3. Pěkná recenze :) abych pravdu řekla, tak jsem ještě žádný olejíček ani nic podobného na vlasy nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že toto je docela cenově dostupné, tak bych to mohla zkusit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj, najmä keď sa ti teraz cuchajú vlasy od kabátu a šálu a tak :).

      Odstrániť
  4. Ja mam taky v hnedom baleni a musim povedat,ze zatial max spokojnost...teda uz cca 3/4roka :-)...skoda, ze vona sa z vlasov vytrati dost rychlo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som asi ešte ani nevidela ale popozerám sa :). Mne to rýchle vytratenie vône nevadí lebo ja používam parfém aj do vlasov a aspoň sa to nebije :).

      Odstrániť
  5. Ja som si ho kúpila na základe odporúčania a som s ním naozaj spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež, myslím že za málo peňazí veľa muziky :)

      Odstrániť
  6. Ja jsem ho mela taky docela v ramci moznosti rada a ppuzivala jsem ho, ale potom jsem se jednoho dne podivala na slozeni a ihned letel do kose :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to škoda, viem si viac na prírodnú kozmetiku. Mne osobne to ale až tak nevadí keďže ho používam len na končeky vlasov. Ja napr. vôbec nemôžem skoro šampóny so silikónmi tak mi to spľasne vlasy a celkovo že koniec.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.