Catrice - All Matt Plus make-up

Ahojte moji ctení čitatelia :D. Dneska mám pre vás znova recenziu na makeup. Ako vždy, makeup testujem už nejaký ten piatok (už tak 7 mesiacov :D). Ide o makeup od celkom obyčajnej drogérkovej značky a to od značky Catrice. Popravde, ja nie som nejaká jej fanynka, aj keď mám od nich dosť produktov a som spokojná, ale mnoho z ich produktov boli a sú aj pr*sery. 

A tak keď jedného februárového dňa po ťažkom skúškovom mi umrel môj Chanel Perfection Lumiére som sa vydala do drogérky, že si kúpim nejaký ten matujúci makeup, lebo v tom čase som mala samé hydratačné.
Tak voľba padla na makeup od Catrice – All Matt Plus. 

Catrice All Matt Plus - 010 Light Beige
Čo sa týka balenia, je jednoduché, matné sklenené s čiernym plastovým viečkom. Na tom sa nič nedá pokaziť. Taktiež má pumpičku čo je tiež fajn, aj keď aj tá má muchy a to že celé stlačenie pumpičky je veľmi hlboké a tým pádom vám vyšplechne dosť produktu. Ale to všetko mi nejak závažne nevadí.


Čo sa týka odtieňu, kúpila som si ten najsvetlejší a to odtieň 10 Light Beige. Povedala by som že  má neutrálny podtón, nie je príliš do ružova ale na mňa by mohol byť žltší. 


Catrice All Matt Plus - 010 Light Beige
Jeho konzistenciu neviem ani identifikovať, je to také niečo divno fluidno- krémové ale nie je to ani úplne krémový makeup ani fluidný, ani penový to je proste nejaký nový level.

A práve prichádzame ku kameňu úrazu. Makeup vám nezmatní nič. Práveže bez prepudrovania by ani nikto nepovedal že vy ste si dali makeup, ktorý má zabrániť lesknutiu. Taktiež jeho krycia schopnosť je mizerná. Je to skôr lahšia krycia schopnosť ale s tým, že mám pocit že všetko čo mám v daný deň na tvári nepekné zvýrazní a to čo nie je nedokonalé prekryje akoby maskou.

Jeho kryciu schopnosť vám znovu predvediem na znamienku, kde nie je až taká tragická ale automaticky keď si ho nanesiete a nedajboh v daný deň máte nejaké to akné, zvýrazní vám ho ako keby to bola sopka Etna pred výbuchom. 

Catrice All Matt Plus - 010 Light Beige
Ja naozaj neviem ako to dokáže, ale proste celý ten koncept makeupu je proste zle. A to je údajne nejaká inovovaná verzia. Neviem v čom popravde.

Taktiež makeup hrozne cítiť po alkohole a má naozaj veľmi zvláštnu parfumáciu.
Čiže za mňa s týmto makeupom Catrice šľaplo vedľa a na to že to má byť inovovaná verzia by som čakala niečo lepšie.

Neviem ako sú na tom ostatné makeupy od Catrice ale mnoho blogeriek si chváli Nude Illusion tak je možne že práve ten stojí za vyskúšanie.


Na záver len dodám, že makeup spotrebujem, ale pravdepodobne sa k nemu nevrátim pretože nie je dôvod. 

A čo vy? Máte skúsenosť s týmto makeupom?

Komentáre

  1. Co si budeme povídat, ona tak "inovace" nemusí nutně znamenat krok dopředu :-) Já mám doma Nude Illusion - ten je skvělý. Z novinek jsem si koupila Even Skin Tone a to je docela průser... je děsně hutný, mastný, špatně se roztírá a na pleti vůbec nevypadá přirozeně.S drogérkovými makeupy moc zkušeností nemám, ale co jsem tak porůznu četla/slyšela, tak fajn je třeba Fit Me od Maybelline, prakticky cokoli od Rimmelu a L'Oreal Infallible Matt (ten doma mám, ale je na můj vkus trochu víc vysušujíci).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tento mal jedinú výhodu že neobsahoval toľko silikónov a nezhoršoval mi pleť ale zase nič iné nerobil 😂:D. Chystám sa teraz najbližšie na ten nový Loreal True Match alebo Nars Sheer Glow, tak uvidíme ako mi financie dovolia :D. Ale tiež stále rozmýšľam nad tým Nude Illusion :).

      Odstrániť
    2. Ten "inovovaný" True match jsem v drogérii zkoumala, ale přišel mi takový vodový a ne moc krycí. A nesedl mi žádný odstín - buď moc růžový nebo moc tmavý. Ale uvidíš sama, třeba budeš mít jiný názor :-)

      Odstrániť
    3. Ja som prave chcela vyskusat N1 odtieň ten mi prišiel svetlý a nebol až tak doružova. Uvidíme, prinajhoršom bude negatívna recenzia :D

      Odstrániť
  2. Jejich make up se mi ještě nikdy pod ruce nedostal, ale slyšela jsem dost chvály na jejich korektory, tak ty bych aspoň ráda zkusila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám Camouflage Cream a ten je super ale skôr na nedokonalosti pleti, pod oči je moc hutný. Ten nový tekutý neviem, ešte som ho nemala. Ale mne celkom vyhovuje aj ich báza lebo nie je až taká presilikónová ako iné :).

      Odstrániť
  3. tenhle mám, bohužel v moc oranžovém odstínu :(
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to musí byť ešte väčší prúser :D. Tento je celkom svetlý čo mám ja. A si s ním spokojná, či ho ani nenosíš keď je ako pomaranč?

      Odstrániť
  4. No dobre, že viem, už som o ňom tak trochu aj uvažovala. Väčšinou Matt kozmetika vôbec Matt nie je, hlavne pri dekoratívnej to tak platí, proste matného efektu sa dočkáme jedine použitím púdru, čo ale nevyzerá vždy dobre a aj ja sama by som najradšej používala len make-up bez púdru, ale čo sa dá robiť. A ešte k tomu opäť nič nekryje, no paráda, to je na čo dobré, to mohli nazvať rovno krém a nie make-up, veľká škoda.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte aj zvýrazní to čo netreba a čo treba zakryť tiež :D. Plus by som povedala že dosť ho cítiť po alkohole :/.

      Odstrániť
  5. Nejaký ten piatok :D Ja som od nich ešte makeup neskúšala a ja keď ho nechváliš, chcela by som sa na neho pozrieť. Na také zjednotenie pleti, nič zaťažujúce, inu viem si predstaviť, ako by som ho využila. Alebo nejaký iný od nich :D Bože, ja som dnes totálne nerozhodná :D Končím radšej s týmto komentárom, a prajem ešte pekný večer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za skúšku nič nedáš, určite sa nájdu ľudia ktorým bude vyhovovať. Ja keby mám trochu lepšiu pleť tak mi sedí. Ale ináč je dobrý v tom že mám pocit že nezhoršuje stav pleti :).

      Odstrániť
  6. ja tento make-up používam už dlhšie a vraciam sa k nemu,lebo som spokojná :) ale 100 ľudí 100 chutí :) a máš pravdu s tým dávkovaním, už mi to neraz vyšplechlo aj na tričko!
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak, lebo každá pleť má na makeup trochu iné požiadavky. Ja mám aj dosť červených miest, čo mi vadilo, že mi ich neprekryl a zároveň mastnú pleť ale aj so suchými miestami a tie mi zvýrazňoval. Proste som musela aj ja mať pleť v dobrom stave aby na mne vyznel pekne - čo sa často u mňa nevyskytuje.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.