Lakovacie okienko v znamení filajovej (fialovej :D)

Ahojte. Tak dnes tu mám pre vás znova Lakovacie okienko a bude zamerané na fialové laky, ktoré vlastním. Dúfam že možno bude pre vás aj inšpiráciou si zaobstarať nejaký ten fialový lak :). 

Gabriella Salvete - Stars Enamel - Sapphire
Gabriella Salvete - Stars Enamel - Sapphire 02
Prvým zástupcom v mojej zbierke je tento pieskový lak od Gabiky. Popravde, ja osobne nemám veľkú záľubu v pieskových lakoch a tento je vlastne u mňa jediný lak s pieskovým efektom. Proste som to chcela vyskúšať a tak som si kúpila tento fialový, ale zistila som, že moc na tento typ finišu nie som. Lak nosievam, ale len občas keď ho viem zladiť s príležitosťou a oblečením, lebo ináč vyzerá trochu gýčovo. Čo sa týka lakovania, na fotke mám dve vrstvy a v tých krásne prekryje celý necht. Čo sa týka výdrže, u mňa sú to asi tri dni, čiže nepatrí medzi tie držáky. 


Orly - Plum Noir 
Orly - mini - Plum Noir 
Orly je moja obľúbená značka lakov. Mne sa tento podarilo ukoristiť v zľave (jeden sa mi podarilo ukoristiť aj pre vás) a myslím že je to krásna jesenná farba. Určite sa aj výdržou (nielen farbou) zaradil medzi moje obľúbené a top laky v zbierke. Na fotke mám dve vrstvy a jeho výdrž je pre mňa dostačujúca a to je 5 dní, na piaty deň už u mňa vidno aj odrasty, tak automaticky vtedy prelakovávam. 


Maybelline Colorama 67
Maybelline - Colorama - odtieň 67
Tento lak som pôvodne kúpila mame ale nakoniec skončil u mňa, lebo som si všimla že ho nepoužíva :D. Ide o zvláštnu fialovú s modrými odleskami, čo možno znie trochu "gýčovo a lacne", ale lak vyzerá naozaj skvele na nechtoch. Čo sa týka lakovania sú potrebné 2 vrstvy a čo sa týka výdrže tak tá je priemerná a to tri dni. 

Pupa Milano Lasting Color Gel 091
Pupa Milano - Lasting Color Gel - odtieň (asi) 091
Ďalší lak, ktorý sa mi podarilo ukoristiť v zľave a hneď som ho musela mať. Je to môj prvý lak od Pupa tak som bola veľmi zvedavá. Lak je trochu viac tekutejší, nepovedala by som že je gelový, takže sú trochu komplikácie pri lakovaní, ale pri výsledkom efekte (2 vrstvy) je podľa mňa krásny. Ideálny najmä na jar ale myslím že sa dá vynosiť aj na jeseň. Aj keď ja popravde nedávam na ročné obdobia ale na náladu. Výdrž okolo 3 dní. 


Rimmel Salon PRO - 312 Ultra Violet
Rimmel - Salon PRO - 312 Ultra Violet 

Ide o krásnu cukríkovo fialovú, ktorá je vhodná na jar a leto a fakt krásne vynikne na opálených rukách. Zdá sa mi že tento odtieň sa ešte predáva, takže by mal byť bežne zohnateľný. Potrebné sú dve vrstvy a výdrž je okolo 4 dní :). 


Essence Hugs and Kisses - 03 With X´s and O´s 
Essence - Hugs and Kisses LE - 03 With X´s and O´s 

Podarilo sa mi ho ukoristiť v limitke asi dva roky dozadu. Narozdiel od lakov Essence v bežnej ponuke mi väčšina lakov z limitovaných edícií sedí. Farba sa mi páčila, tak skončil v mojom košíku. Nakoniec som si napopud tejto farby kúpila hore zmienený Rimmel. Na fotke mám 2 vrstvy a výdrž je okolo 3 dní ale občas nastane aj historická chvíľa a dá to na 4 dni (samozrejme s dobrým top coatom). 


Flormar - Wild Nails - 201
Flormar - Wild Nails - odtieň 201
Posledným dnešným kusom je zvláštna metalická studená fialová od Flormaru, ktorú sa mi podarilo ukoristiť v júli v drogérii teta a teraz na jeseň prišla konečne na scénu. Aj keď na prvý pohľad možno nejde o príťažlivú farbu, ale časom si ju zamiluje každý jej nositeľ. Potrebné sú znova dve vrstvy a výdrž je okolo 4 dní :). 

Tak to bolo dnešné dlhšie lakovacie okienko a dúfam, že ste si vybrali nejakého favorita a pokiaľ máte radi fialovú na nechtoch podeľte sa o vašu obľúbenú značku a odtieň :). 

Komentáre

  1. Wow, tak ten první třpytkový a ty pastelové jsou krásné! :) Škoda, že si tak často nehty nelakuji.
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ich tiež volakedy nelakovala, lebo mi prišlo že mám malé nechty a nalakované vyzerali ešte menšie ale už na to nejak kašlem :D stalo sa to mojou vášňou :)

      Odstrániť
  2. Wauuu, ten od Pupy je teda akt úžasnýýý :) škoda, že se nedá u nás sehnat :( A taky se mi moc líbí ten od GS, ty třpytky vypadají fakt skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten od Pupy som mala aj ja fakt šťastie, lebo vypredávali nejakú letnú kolekciu a zostal tam a čakal tam na mňa len tento jeden posledný :D. Ostatné boli také zvláštne zelené a pre mňa nie moc atraktívne farby :D.

      Odstrániť
  3. Krásna zbierka... za mňa odtieň Plum Noir je čistá láska! :)
    Plum Noir

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aaaaa, milujem ich všetkýýý ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nehovor, ja som už začala zaplňovať druhú krabicu :D.

      Odstrániť
  5. jeeej tak ten G.salvete je kráásny!! a Pupa tiež, Pupa má užasný výber , nikdy si neviem vybrať :)
    lifebydena.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak áno v Pupe majú neskutočný výber farieb a odtieňov :) Ale ja si počkám zase na ďalší výpredaj :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.