Sweater Weather

Ahojte kočky. Keďže som bola vymenovaná mojou milovanou Donny na pokračovanie v tomto TAGu, tak som sa rozhodla že ho spravím, ale trošku odlišnou formou :) a to vo forme faktov :). Tak poďme na to. 

odkaz : http://www.lovethispic.com/image/41547/sweater-weather

1. Moja obľúbená vôňa sviečky na jeseň, ale aj celoročne, je od Yankee Candle vôňa Lake Sunset. Ide o zvláštnu sviežu vôňu, so zvláštnym podtónom. Naozaj pri jej zapálení mám pocit ako keby bolo babie leto a sedela som na móle jazera kde je množstvo stromov a zapadá slnko :). 
odkaz : pinterest.com

2. Na jeseň a v zime zbožňujem najmä kávu. Najviac teda kávu s mliekom. Kávu si robím doma, ale chodievam aj do kaviarní alebo si beriem kávu so sebou :). Som kávový úchyl. 

odkaz : weheartit.com
3. Na jeseň a zimu príliš líčenie nemením. Jediné čo mením, je, že nosím aj tmavšie rúže ako je napr. Rimmel - 120 Cutting Edge :). 

odkaz: weheartit.com
4. Nemám obľúbené jesenné jedlo :), ale znova sa vraciam k teplým jedlám :)



5. Na jeseň aj zimu preferujem šály. A dlhé a veľké a farebné :D. 

6. Najobľúbenejší sveter, je dlhý melírovaný čierno-biely kardigán s vreckami z New Yorkeru :). 

7. Obľúbený jesenný lak na nechty je určite môj nový lak Orly v odtieni Plum Noir :). 


8. Na jeseň preferujem skôr rifle :). Sukne nenosím na jeseň a v zime vôbec.

9. Ak si mám vybrať jednu obľúbenú jesenno-zimnú obuv budú to moje čižmy, ktoré sú v štýle Timberland. Rada ich nosím s tartanovými a bordovými šálmi :). Sú univerzálny kúsok :). 


10. Jeseň v mojom meste je krásna farebná, často sú tu slnečné krásne dni, ale bývajú aj dni, keď niekoľko dní sa budíte ráno do hmly. Obidve majú svoje čaro :). 


Tak to je celý môj mierne modifikovaný (:D) TAG. 

Do komentárov mi napíšte, aký je napr. vás obľúbený jesenno-zimný nápoj, či radi nosíte šály a či máte nejaké čisto jesenné a zimné kúsky dekoratívnej kozmetiky, ktoré vyťahujete len v tieto chladnejšie mesiace roka :).

Komentáre

  1. Lake sunset jsem ještě neočuchávala, a musím to rozhodně brzo napravit :) a ty špagetky mňam, dostala jsem na ně hroznou chuť a zítra si je musím udělat :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite očuchaj mne k nej tak nejak prirástlo srdce od prvého vosku :). Ďakujem za pochvaľu špagetiek :D tie robím naozaj rada a je to ľahké a rýchle :D.

      Odstrániť
  2. Hezky sis ten tag modifikovala, :) Lak má nádhernou barvu.
    Já mám v zimě asi nejraději čajíky nebo kakao. A šály nosím taky moc ráda. :)
    KattyLife
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvaľu aj za pochvaľu laku :D. Na čajíky kakao som aj ja, ale káva to teraz musím každý deň lebo tá jeseň ma hrozne utlmuje aj tá neustála tma :(.

      Odstrániť
  3. Super TAG, možno ho spravím aj ja, pretože všeobecne ma Tagy velmi bavia :-) Inak tú sviečku musím mať a taktiež ten Rimmel ruž, už dlho po nom pokukujem :-)
    Patty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Patty :). Obidvoje odporúčam :D aj sviečku aj rúž :).

      Odstrániť
  4. ahojko ja mám počas jesene rada zázvorový čaj alebo čaj s jablkovou a škoricovou príchuťou. Obrovské šály milujem (teda zatiaľ len z obrázkov) chcem si taký kúpiť, ale zrovna sú všetky drahé.. :/ Kozmetické prípravky nemám nejaké extra iné ako počas roka :) Čo sa týka Yankee Cangle - má tiež ale bielu s vanilkovou vôňou - a je nádherná - byt vonia čistotou. Vzájomné sledovanie?

    Inak ak chceš zvýšiť počet svojich followerov tak klik sem:

    Chceš sa blogom zviditeľniť?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juuu :3 Až teraz som sa dostala k čítaniu, tak som tu a tešíím sa :) Pekne si to spracovala ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.