Nákupy a novinky November 2015

Ahojte. Dnes tu mám znova šmírovacie okienko, kde sa môžete pozrieť do môjho pomyselného nákupného košíka za mesiac november :). 

Tak poďme na to. 


Jedným z prvých nákupov bol nákup Olejového peelingu s morskou soľou od Baley, potom krém na nohy od Cien a v malom obchodíku u nás som našla masku na vlasy od Kallos :). 



Taktiež som nakúpila dve kontúrky, keďže som potrebovala jednu k tmavofialovým rúžom a jednu k červenému rúžu rozhodla som sa pre tieto od Essence :). Taktiež som sa rozhodla vyskúšať tieto dve dlhotrvajúce ceruzky na oči od Essence.


Keďže krémov do kabelky nikdy nie je dosť a po novom majú tieto malé krémy na ruky s ureou rozhodla som sa jeden kúpiť. Taktiež nové maslo na pery a v zľave za polovicu antiperspirant od Dove. 


Taktiež tu mám verbenové mydielko od L´occitane a mini micelárku od Avéne. Oboje boli prílohy k časopisom. Ináč si časopisy veľmi nekupujem :). 


Lakové trio. Dva od Essence a jeden od Rimmel som mala za polovicu :). 



V Tigeri som zohnala toto úžasné vykrajovátko na všetky možné koláčiky, sušienky, perníky, medovníky. Na vrchu má gumu aby sa s ním skvele pracovali a nezarezávalo sa do ruky. 



Taktiež mali tento skvelý svietnik, ktorý je krásny aj ako dekorácia na moju komodu :). 



Taktiež mi dochádza lak na vlasy, mám ešte limitku od Balea z minulého roku, pretože mne naozaj asi rok trvá spotrebovať jeden lak na vlasy a rozhodla som sa že vyskúšam tento od Aussie :). Uvidíme aký bude. 



Tieto ponožky neboli v pláne :D ! Len som proste zase vošla do Tigeru a proste dopadlo to takto. 



Mám tu aj menšie nákupy Yankee Candle. Salted Caramel majú rušiť tak som našla ešte tohoto posledného mohykána :(. 



Taktiež mi prišiel od Weledy rakytníkový sirup, ktorý obsahuje vitamín C a má pomáhať posilniť imunitu. Na zimu ideálne :D. 



A tiež som si objednala svoju prvú sviečku od Village Candle, v tejto vianočnej vôni, ktorá vonia po perníkovom korení a cítiť tam aj ihličie a balzam :). 



Nutnosťou bola aj kúpa novej čistiacej peny s kašmírom od Baley. 



Pri návštene môjho obľúbeného obchodu (Tiger) som narazila aj na tieto nové krémy na ruky :). Za tri eurá 120 ml je fajn kúpa a rozmýšľam že sa ešte vrátim pre ten s druhou parfemáciou :). 



A posledným mojím novembrovým nákupom je tento malý krémik, ktorý som si dala do kabelky ako krém na ruky a na vianočných trhoch som navštívila stánok Soaphoria a kúpila tento mätový balzam na pery. 

Tak to sú celé moje novembrové nákupy. Nakupovala som hojne aj vianočné darčeky pre ostatných :). 

A čo vy? už nakupujete darčeky? 

Komentáre

  1. Ten lak od Essence je fakt super! :) super nákupy
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No popravde s tým No makeup look nie som až tak spokojná - výdrž super a všetko ale vyzerá divne na mojich bledých rukách ako keby sa mi červenali len konce prstov :D:D:D:D.

      Odstrániť
  2. Kontúrky od essence zbožňujem! Peeling od Balea a masku kallos plánujem už dlhšie skúsiť. Tiež si kupujem časopisy kvôli prílohe ale teraz som nejak nenašla nič čo by ma zaujalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz boli v každom druhom tie kartičky na zľavu do Douglasu :D:D:D:D. To by sme ho tu najprv museli mať.

      Odstrániť
  3. ceruzku essence long lasting som raz kúpila čiernu mamine ale ju nepoužívala tak ju už používam ja a celkom dlho celkom je dobrá ale mohla by vydržať aj dlhšie ale keďže si oči niekedy aj pretieram rukami tak sa jej ani nečudujem:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak áno až také zásahy neprežije. Mne sa našťastie vytráca aspoň rovnomerne a nevyzerám ako pako. Pri Rimmel sa mi aj otláča na horné viečko :D.

      Odstrániť
  4. Z nakupov som mala pred rokom krem Cien a v zasobach mam antiperspirant Dove, ktorý ale caka az na leto, lebo som zistila ze mi na zimu staci deodorant od Dulcie. Rakytnikovy sirup je urcite fajn.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ako ti vyhovoval ten Cien krém? Mne príde že na moje nohy je to trochu slabé resp. že v lete by to bolo lepšie. A sirup je zatiaľ fajn, choroby ma obchádzajú a keď ma aj obídu celú zimu tak si ho asi kúpim aj nabudúci rok :).

      Odstrániť
  5. Ten domčekový svietnik je úúúžasný ;-D. Tú čistiacu penu s kašmìrom... o tej uvažujem :-). A od Soaphoria mám dve balzámy na pery a ich balzámy sú úžasne no stronger parfúmované a majú veľmi intenzívne vône...niekedy to trošku aj prekáža :-/, ale inač ich konzistenciu, obaly, výsledky...mám rada ;-)).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super je ten svietnik ! Akurát v ňom idem zapáliť čajovku :D. Ja po novom používam na odlíčenie olej a potom tú penu s kašmírom a vôbec nie som vysušená ani nič takže ti ju odporúčam skúsiť :D.
      Čo sa týka Soaphorie tento mätový mi hrozne pripomína konzistenciou a celým tým efektom tyčinkový carmex takže asi sa stane mojím obľúbencom :D.

      Odstrániť
  6. Krásne nákupy :) Som zvedavá, čo povieš na ten olejový peeling, mne totiž tá soľ na pokožku nerobila dobre :( Bude recenzia? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude recenzia, ale len v takom zmysle že ja ten peeling používam na nohy, kde je tá soľ aj olej veľmi fajn a následne používam pemzu :). Vyskúšaj to aj ty, na telo by mi asi až tak nesedel, vadil by mi ten olejový film po tom.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.