Spotrebované #8

Ahojte. Blíži sa nám koniec mesiaca a zároveň aj roka a máme tu znova každo-mesačné spotrebované. 
Rovno sa na to vrhnime je toho naozaj požehnane :D. 




Alverde - Samoopalovacie mlieko 200 ml 
Ide o moje obľúbeneé samoopalovacie mlieko, ktoré používam celoročne. Používam ho najmä na oblasť krku a dekoltu, najmä preto aby som si mierne stmavila krk a sedeli mi makeupy. Za mňa odporúčam. Kúpim znova aj keď teraz testujem iné samoopalovacie prípravky. 

Weleda - Rakytníkové telové mlieko 200 ml 
Mlieko je tekuté a veľmi jemné ale mne na moju až tak nie suchú pokožku vyhovovalo. Taktiež mi vyhovoval aplikátor. Jediné čo mi nesedelo bola proste parfemácia. Ide o citrusovú ale nie príjemnú vôňu,ale skôr citrónovú ako saponát. Po mliekach Weleda sa určite poobzerám, ale po tejto ryktníkovej variante už nie. 

Balea - Telové mlieko pre suchú pokožku - cestovné balenie 50 ml
Ide o veľmi husté telové mlieko, ktoré sa aj ťažko dostáva z tubičky a zároveň sa aj problematicky roztiera po tele. Ja som si ho kúpila na dovolenku, tam sa dalo prežiť ale ináč znova nie. Hydratovalo pekne ale tie problémy pri rozotieraní spôsobili že mi nejak neprirástlo k srdcu. 

Rexona - Tuhý antiperspirant Fresh 
Keďže som si neustále kupovala verziu v spreji, rozhodla som sa vyskúšať aj túto tuhú verziu. Bola dobrá a naozaj fungovala :), ale ku koncu to už nebolo ono. Pravdepodobne sa k nej možno niekedy v budúcnosti vrátim, teraz mám iných favoritov. 

Seba Med Baby - Syndet 
Ide o detské mydlo, ktoré ma obnovovať ochrannú bariéru pokožky a ja som ho začala v lete používať na miesta kde som mala ekzém. Musím povedať že mydlo je skvelé, stav pokožky nezhoršovalo ale popravde ani nezlepšovalo. Ale v prípade nutnosti sa k nemu vrátim. 

Seba Med - Intímna umývacia emulzia s pH 3,8 
Ide o moje najobľúbenejšie mydlo na intímnu hygienu, pretože pri iných sa mi často vyskytujú podráždenia a rôzne zápaly. Väčšinou ho vychytám v akcii za polovicu prostredníctvom kupóniku. Kupujem ho už skoro dva roky a myslím že ho kupovať aj naďalej budem :). 


Leciderm - extra mastná nekortikoidná masť - vzorka 
Keďže sa mi v lete začal robiť ekzém na ruke, chcela som vyskúšať nejakú masť alebo krém, ktorý by mi sadol a kúpila by som si ho v plnom balení. Leciderm bol fajn, stav pokožky zlepšoval a bol naozaj mastný. Tento by som mohla odporučiť na vyskúšanie ekzematikom. 

Eucerin - AtopiControl krém - vzorka 
Na druhú stranu, tento krém zase nič nerobil. Určite neodporúčam 


Iseree - Odličovacie obrúsky - 25 ks
Ide o moje najobľúbenejšie odličovacie obrúsky, ktoré kupujem stále a kupovať aj budem. Mne osobne na to aby som dala najväčšiu vrstvu makeupu dole stačia. Nepoužívam ich s účelom že čakám že odlíčia všetko dokonale. 

Caterine - Vatové tampóniky - 120 ks
Ide o moje naobľúbenejšie odličovacie tampóniky, ktoré tvorí 100% bavlna. Dajú sa kúpiť v Kauflande, len škoda že sa tam až tak často nedostanem. 

Lavera - Repair balzam na pery 
Na tento balzam som písala recenziu a pochvaľovala som si. Pery naozaj premastil vyživil a bol skvelý. Jedine rýchlo mizol, ale určite sa dostal na môj zoznam obľúbených balzamov na pery. 

Rimmel - Kate Nude - balzam na pery 
Tento balzam musím tiež pochváliť ako predošlý. Pekné balenie, praktické balenie a balzam hydratoval. Tiež už na zozname obľúbených. 


Colgate - Maximum cavity protection - 75 ml
Túto pastu som si našla v DM boxe, ináč by ma ani nenapadlo ju kúpiť. Popravde pasta dosť štípala a nerada som ju používala, bola som už rada keď bola na dne. Znova nekúpim. 


Sebiprox - Šampón 60 ml
Ide o šampón, ktorý sa používa na problematické obdobia pokožky hlavy. Má najmä odstrániť svrbenie hlavy a lupiny. Šampón fungoval a znova sa určite k nemu vrátim. 

Alverde - Kúra na lesklé vlasy 20 ml
Keďže som ešte neskúšala žiaden kondicionér od Alverde, rozhodla som sa že ho kúpim najprv v cestovnom balení. Kondicionér vonia citrusovo, ale za mňa teda veľa nerobil. K veľkému baleniu sa asi teda nedokopem. 


Zara Woman EdP 
Išlo o výraznú vôňu, skôr vhodnú na jesenné a zimné obdobie alebo na večer. Bohužiaľ vôbec neviem či je ju ešte dostať, keďže Zara svoje portfólio toaletiek a parfémov často mení. 

Avon - Simply Because 
Toto je naopak vhodná vôňa na jar a leto, ale ja som ju používala celoročne. Ide o kvetinovo -sladkú vôňu, mierne cukríkovú ale nie príliš. Vôňa mi vyhovovala ale netuším tiež či je ešte v ponuke. 


Essence - Riasenka Plump No Clump Deep Black 
Príbeh s touto riasenkou bol tragi-komédiou a úplne ma utvrdila v tom že riasenky od Essence nestoja za to. Znova nie. Kto by si chcel o tejto hrôze prečítať viac tak dávam odkaz na recenziu Essence - Plump No Clump

Catrice - Eyebrow Filler 
Išlo o dobrý zafarbený gél na obočie. V tom čase keď som ho kupovala bol spolu s Alverde jediný dostupný v drogérii. Vyhovoval mi, ale teraz už do drogérií prišli aj ďalšie zafarbené gély na obočie a tým dávam prednosť. 

Rimmel - Lasting Finish 25h 
Makeup som kupovala akurát keď vyšiel. Vyhovoval mi aj odtieň mi celkom sadol. Vydržal, neoxidoval a robil to čo čakáte od priemerného drogérkového makeupu. Určite sa k nemu niekedy vrátim :). 

Tak to bolo celé decembrové spotrebované a zároveň posledné spotrebované v roku 2015. Do komentárov mi môžete napísať s akým výrobkom ste boli tento rok najviac spokojní a s ktorým najmenej. 

Komentáre

  1. Samoopalovacie mlieko som si nikdy v DM nevsimla, ale budem musiet v regaloch viac pohladat. Vyzera, ze by mohlo byt fajn. Z Tvojho spotrebovaneho som neskusala absolutne nic :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa po ňom pozri. Pre mňa je najobľúbenejší samoopalovák a naozaj dodá pekný nádych. Akurát pri recenziách si mnoho žien sťažovalo na ten samoopalovací puch ale ja som si už naň zvykla. Akurát problém je že nemajú ho vždy a nie v každej DMke. U nás teraz vôbec nie je, až na jar v apríli sa asi objaví. Zatiaľ používam Sun Dance čo mám v zásobe.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.