Balea - Olejový peeling s morskou soľou

Ahojte. Dneska mám pre vás celkom aktuálnu recenziu na telový peeling s morskou soľou. Peeling je olejový, čo sa veľmi hodí do studenej chladnej zimy, keď naša pokožka dostáva zabrať. 


Ide o konkrétne o tento peeling od Balea. Obsahuje teda veľké kusy morskej soli ktoré sa nachádzajú v olejovom základe. Ako je na obale napísané parfumovaný je po citrónovej tráve.



Samotný peeling je takýto zvláštne zelený a docela tuhý.


Pokožku naozaj vypeelinguje a zároveň krásne premastí. Ja ho používam na chodidlá a tam mi príde perfektný. Použijem ho pred použitím pemzy, pokožku jemne zjemní a ide to s pemzou ľahšie. Zároveň suchú pokožku premastí. 


Veľkým plusom je aj celkom prívetivé zloženie výrobku. Celkom oceňujem že obsahuje aj oxid zinočnatý, čím napr. práve pri použití produktu na chodidlá má aj mierne dezinfekčné účinky. Na prvom mieste je teda morská soľ a následne oleje. Oceňujem že obsahuje aj ureu, ktorá skvele pôsobí na stvrdnutú a suchú pokožku :). 


Za seba teda môžem odporučiť tento výrobok, najmä na chodidlá, ale myslím že väčším sušienkam bude možno vyhovovať na celé telo :). 

A čo vy a peelingy? Používate? 

Komentáre

  1. Jééé, no ty jdeš jako a zavolanou! Zrovna včera jsem stála v DMku a šla jsem shánět peeling a rozhodovala jsem se mezi tímto a peelingem od Dermacolu, ale řekla jsem si, že si ještě pročtu nejdřív recenze. Tak díky moc! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ho vyskúšaj, ak by ti nesedel na telo vyskúšaj ho len na nohy :).

      Odstrániť
  2. Na toto som bola zvedavá čo povieš. Ja som s ním veľmi spokojná nebola. Akože pokožka po ňom bola krásna, to určite hej, ale mňa na nej vedel poriadne štípať, najmä na nohách a rukách a viem, že to bolo kvôli tej soli. Ak by bol cukrový, bol by naprosto dokonalý!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je mi ľúto že ti nesedí, ale je pravda, že asi keby ho nepoužívam na chodidlá tiež by to nebolo pre mňa. Na chodidlá ale pred pemzovaním je to super.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.