Cien - Výživný krém na nohy

Ahojte. Keďže zima je v plnom prúde a nielen v lete, ale aj v zime trpia naše päty najmä v robustnej obuvi, pripravila som si pre vás článok na ďalší krém na nohy. Tentokrát som sa bližšie pozrela na zúbok zimnej verzii krému na nohy od Cienu. Má ísť o veľmi výživný krém na nohy. Je to ale naozaj tak? 



Balenie je naozaj roztomilé a zimno ladené. Ináč je to klasická vytláčacia tuba. 

Poďme ale k vlastnostiam krému. Krém je bielej farby a je trochu hutnejší ale nečakajte nejakú veľmi hutnú vazelínovú konzistenciu. 


A čo hydratácia? Ja by som teda povedala, že na suché päty na zimné obdobie je slabá. Na suché ruky zo zimy mi príde ideálnejší, ale na nohy naozaj nestačí. Samozrejme premaže, ale nie je to také že by ste sa ráno zobudili s pätami ako zadok bábätka :D. 


Čo sa týka zloženia, obsahuje glycerín, panthenol aj lecitín ale nie je tam niečo, čo by mne naozaj vyživilo pokožku. 

Suma sumárum, ja by som tento krém odporučila pre ľudí, ktorí majú v zime extra suchú pokožku rúk. Na druhú stranu, vyrába sa v tejto rade aj krém na ruky, tak je lepšie si asi kúpiť ten, keďže je priamo určený na starostlivosť o ruky. 
Mne teda v kúpeľni na poličke tento krém moju Baleu s ureou nenahradí. 


A čo vy? Skúšali ste niečo od Cien z tejto zimnej edície? 

Komentáre

  1. Velmi pekne pozadie na fotkach :-). Tuto zimnu ediciu som vyskusala pred rokom. Najviac ma zaujalo telove mlieko. Co sa tyka kremov, tak tie kremy na ruky aj nohy su takmer rovnake ucinkom, obalom a dokonca aj zlozenim. Par slov som im venovala pred rokom na blogu:krémy Cien

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvaľu :). Články si pozriem, telové mlieko by som ja brala, tam nepotrebujem niečo veľmi mastné :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.