Dermacol Caviar Long Stay

Ahojte. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na v blogosfére prepranom makeupe Dermacol Caviar Long Stay. Ja sama som bola naň veľmi zvedavá a neodradilo ma ani balenie so špachličkou. 

Dermacol Caviar Long Stay - 2 Fair
Makeup som si kúpila v odtieni 2 Fair, pretože má krásny žltý podtón (čo sa u Dermacolu často nevidí) a tento odtieň mi aj dosť sedí a zjednotí mi farbu tváre a krku. 
Samotný makeup je v sklenenom obale, hore vo viečku je korektor, ktorý je veľmi podobného odtieňu ako makeup (mám pocit že má trochu viac ružový podtón - asi je určený pod oči, mne ale pod oči nevyhovuje). 



Samotný makeup sa vyberá pomocou špachtličky, čo si veľa ľudí veľmi nepochvaľuje, ale na druhú stranu makeup je takej hutnejšej našľahanej konzistencie že podľa mňa nie je šanca že by sa makeup dal dávkovať cez pumpičku. 


Ako som spomínala, makeup mám v odtieni 02 Fair, ktorý je krásne do žlta, nie je to ani oranžová ani mrkvová ale krásne do žlta :).


Dermacol Caviar Long Stay - 2 Fair
Makeup je krémovej akoby našľahanej konzistencie a krásne kryje. Povedala by som že má plné krytie, ja ho teda používam trochu menej a zapracovávam ho dlhšie štetcom. 


Napriek tomu, že je plne krycí, nepríde mi že mi robí masku. Asi veľmi záleží akým spôsobom človek makeup nanáša a či ho zapracuje. Ja osobne ale nemám pocit, že by mi po zapracovaní štetcom robil masku. 

Čo sa týka výdrže, vydrží naozaj dlho. Odkiaľ mne najskôr mizne je oblasť nad perami a z nosa (v zime si človek častejšie fúka nos :D). 

Taktiež po ňom nemám pocit nejakej mastnoty. Makeup nie je ani matujúci ani nevytvára nejaký glowy efekt. Príde mi že sa po ňom nelesknem, ale ani nie som matná. Je to niečo medzi, čo mne osobne veľmi vyhovuje :). 

Myslím si, že makeup najviac ocenia baby so zmiešanou a mastnou pleťou. Keďže nie ja až taký hydratačný pre sušienky veľmi nebude :). 

Záver záverov s makeupom som veľmi spokojná. Plusy mi pridáva aj cena aj bežná dostupnosť. 


A čo vy? Máte skúsenosť s týmto makeupom? 

Komentáre

  1. Zrovna vcera jsem nad nim uvazovala v drogerce, protoze po nem uz hodne dlouho pokukuju, ale nakonec jsem si vzala nejaky jiny od Dermacolu - ten 24h Stay, tak jsem zvedava, jaky bude. A asi si poridim i tento, az bude v nejake akci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa je toto jediný od Dermacolu ktorý môžem, ostatné majú veľmi ružový podtón a hneď vyzerám ako prasiatko :D.

      Odstrániť
  2. Tento chcem vyskúšať, momentálne používam od Dermacolu 24h Control make-u a ten mi veľmi vyhovuje a hlavne má ružový podtón, u tohto sa tých žltých podtónov bojím, lebo mne žlté nesedia, som ružová bleduľka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je jasné, že keď máš ružovejší podtón tak radšej makeup so žltým podtónom nie. U mňa je zase tento jediný od Dermacolu, ktorý mi sedí podtónom :D.

      Odstrániť
  3. Pěkná recenze :) vzhledem k tomu, že podle tvé recenze splňuje asi všechno, co bych si od makeupu přála a zatím se mi žádný takový nepodařil najít, tak ho asi vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj keď sa ti pozdáva že spĺňa tvoje kritériá :). Ja som ani nečakala že mi až tak sadne make-up z drogérie.

      Odstrániť
  4. Sama som ešte tento mejkap nemala a čítala som naňho už veľmi veľa chvály, tak snáď raz, keď miniem všetko, čo mám doma :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati, tak to áno :D. Ja som momentálne spotrebovala tri makeupy za posledný rok a mám záväzok nesysliť to, ale mať doma len max tri makeupy podľa toho čo moja pleť potrebuje. Snáď mi to vydrží aj napriek môjmu wishlistu :D.

      Odstrániť
  5. No ja mám doma vždy asi iba 5 make upov ale nesedí mi poriadne žiaden. Mám šialenú pleť.
    Tiež som na tento počula veľa veľa chvály tak sa možno raz tiež ocitne u mňa doma.
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.