EOS - Raspberry Pomegranate

Ahojte. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na známy prírodný balzam na pery od značky Evolution of Smooth (EOS). Ja mám už skúsenosti s týmto balzamom ale doteraz som ho objednávala z internetu, ale teraz je balzam dostupný už aj u nás v drogériách (síce za dosť predraženú cenu). Doteraz som si objednávala balzam v príchuti Sweet Mint a bola som s ním spokojná. Lenže túto príchuť v našich drogérkach nie je dostať, tak som sa rozhodla že využijem zľavu a vybrala som si z dostupných príchutí a kúpila si Raspberry Pomegranate. 



Balenie je guľaté, pogumované a farebné. Mne osobne toto balenie až tak nelahodí (ani oku, aj do kabelky do priehradok je veľký ako slon). Radšej by som prijala keby u nás boli dostupné aj klasické tyčinkové balzamy od EOS. 


Po otvorení balzamu môžete objaviť divný tvar balzamu, ktorý je akoby do polguľe. Tvar zabezpečuje že si jedným ťahom natriete hornú aj dolnú peru a máte vystaráno. 
Ja to celkom aj oceňujem mám dosť veľké pery, ale pre ľudí s úzkymi perami to je asi trochu boj. 

Teraz to najdôležitejšie a to sú jeho účinky. Po skúsenosti s príchuťou Sweet Mint som tento balzam milovala a koľkokrát, čo som si kúpila iný balzam z drogérie som v dobrom spomínala na EOS. Ale...

Nie každá príchuť má rovnaké hydratačné a premasťujúce účinky. Raspberry Pomegranate nie je vôbec tak dobrý svojimi účinkami ako Sweet Mint. Za Sweet Mint by som kľudne tie peniaze dala znovu ale za Raspberry Pomegranate nie. Príde mi, že jeho účinky sú asi tak 60% z toho čo robil Sweet Mint. 


Nehovorím že balzam je úplne zlý ale v našich končinách pomer/cena/výkon je trochu predražený a a celé toto šialenstvo je pritiahnuté za vlasy. 

Popravde balzam mi vyhovuje aj v tejto príchuti, áno hydratuje, zvláčňuje a premastí ale nie je to úplne ono a najmä nie za tú nekresťanskú cenu, za ktorú ho u nás predávajú. 

Na záver len dúfam, že do drogérií prídu aj ostatné, tie lepšie príchute :). Balzam si určite ešte kúpim ale nie v tejto príchuti, vyskúšam inú alebo sa vrátim k Sweet Mint. 

A čo vy? Aké máte skúsenosti s EOS balzamami? Ktoré príchute ste vyskúšali a s ktorými ste boli spokojní/é?

Komentáre

  1. Pekna recenzia. Ja za seba poviem, ze mne sa obal paci a kupujem si ho prave kvoli obalu. Ked tak rozmyslam, je to asi jediny vyrobok, ktory ma zlakal prave na obal :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvaľu :). Ono obal nevnímam samozrejme až tak tragicky, len pri bežnom používaní mi tak vadí tá veľkosť. Viac sa mi páčia tie tyčinkové, ktoré sú tiež pogumované len sú skladnejšie. Ale tak či tak, pokiaľ je produkt dobrý, tak obal prežijem aj keď mi príde trochu nepraktický :).

      Odstrániť
  2. Tento som dostala na Vianoce, doposiaľ som mala tiež skúsenosť len s mentolovým EOS balzamom, ktorý považujem za topku minulého roka. Tento sa aj mne zdá trochu menej hydratačný, ale ešte mu dávam šancu, skúsila som ho zatiaľ len párkrát, takže ťažko hodnotiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve preto ich nezatracujem a vyskúšam asi ešte Blueberry Acai a možno Summer Fruit a uvidíme :). Ak mi ani tie nesadnú tak pravdepodobne zostanem verná len Sweet Mint :).

      Odstrániť
  3. Ja mám tento a citrónový,a ten je este asi menej hydratačný ako tento,a menej krémový. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za skúsenosť, aspoň dobré vedieť, ktorým príchutiam sa v budúcnosti vyhnúť :).

      Odstrániť
  4. Moje sestra balzámy EOS miluje, takže jí je pravidelně kupuju. Osobně moc na balzámy moc nejsem ale u tohoto se mi líbí ten zvláštní patvar :-)
    Nicméně děkuji - jestli se někdy rozhodnu pro nákup, vím, že tuto příchuť mám nechat raději v regále :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Patvar sa väčšine páči :D. A za málo, preto som ho zrecenzovala, aby som dala vedieť že nie každá príchuť má tie isté účinky :).

      Odstrániť
    2. Nepozerala som posledné dni. Ale idem pozrieť, dúfam že budú mať aj zľavy na nejaké nevianočné, chcem niečo čo môžem páliť na jar. Ďakujem za upozornenie, vo víre skúškového by som zabudla :D.

      Odstrániť
    3. Tak zdá sa že beriem Sweet Apple, pozerala som tak narýchlo zahraničné recenzie a chvália ju tam :). A ešte pár voskov, čo som neskúšala.

      Odstrániť
    4. Hej aj vosky som vzala tie za 0,99 :D:D:D. Ale nevzala som moc toho, chcem vo februari tu Lake Sunset.

      Odstrániť
  5. mentolovy som ešte nemala a ked mala taksom ho dala kamaratke mentolovych mam už dosť, ale ako vraviš nie je eos ako eos každy je iny a ja mam teraz ten červený summer fruit a už by som si ho v živote nekupila voňa je moc tuhá namňa a tiež nie je taky dobrý, mám v tyčinke vanilkovy a hydratuje najlepšie zo všetkych

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár. Dobré vedieť že ani Summer Fruit nie je až taký dobrý :D. Škoda že naozaj neprišli do drogérií aj tie tyčinkové :).

      Odstrániť
  6. Ak ti pride tento menej hydratacny tak do summer fruit urcite nechod :) mam ho doma a aj pomegranate a lepsie z nich hodnotim ten pomegranate hoci summer mi krajsie vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za upozornenie :). Asi teda ostanem pri mojom osvedčenom Sweet Mint :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.