Nákupy a novinky December 2015

Ahojte :). Na začiatok článku vám chcem všetkým popriať len to pekné do nového roka. Dúfam že ste do nového roka vkročili so správnou nohou a bez veľkej opice. Nebudem vám písať klasické klišé, zmena čísla z 5 na 6 nikomu život nezmení a nezlepší, ale želám vám aby ste sa v novom roku stali silnejšími a problémy, ktoré vás stretnú ste zvládali lepšie a posilnili vás do stretnutí s ďalšími. A nech vám celý nadchádzajúci rok spríjemňuje aj naša droga - kozmetika :D.
Ja som si teda dnes pre vás pripravila článok, mojich menších decembrových nákupov, kde som skôr nakupovala potrebné veci, ktoré mi dochádzali, ale je tam aj niečo neplánované a kúpené zo zvedavosti skúšať nové produkty. 


Jedným z prvým nákupov bol nákup v DM drogérii. Potrebovala som totižto dvojfázový odličovač, deodorant na nohy a taktiež mi už dochádzala pleťová maska a aj top coat od Essence. Nakoniec som si aj všimla novinku a to odličovací olej na pleť od Balea. Keďže som už dlhšie chcela vyskúšať tento typ odličovania, ale nechcelo sa mi dávať veľa peňazí za odličovacie oleje alebo balzamy, vzala som tento ktorý stojí do cca 4 eur. 



A keďže som mala zľavu z knižky, rozhodla som sa vyskúšať aj tento bio olej, ktorý je vhodný na strie a suchú pokožku :). 



Taktiež som si kúpila do zásoby môj obľúbený regeneračný balzam Blistex, ktorý patrí medzi moje sväté grály. 



Ďalším neplánovaným a rýchlym nákupom boli produkty z aktuálnej limitky od Essence Winter wonderful a to krém na ruky v krásnom obale a olejček na pery. Krém je príjemný ale na to že ide o zimnú limitku hydratuje priemerne. Olejček na pery mi príde ako jemný lesk a vonia presne ako peeling na pery, ktorý malo Essence vo valentínskej limitke asi tri roky dozadu. 



Mikuláš vie čo mám rada, takže sa nekonali sladkosti, ale dostala som perníkovú sviečku od Marks and Spencer (je to riadna šupa a pre migreňákov neodporúčam, je veľmi aromatická) a cestovné balenia dvoch produktov od Clarins - Beauty Flash Balm a čistiaci gél. 



Ďalším nákupom bol lak od NYC v tejto kráľovskej modrej, makeup Pure Nude a vanilkový matný tieň od Essence. Makeup sa chystám používať na príležitosti keď len idem vybehnúť na rýchly nákup a nepotrebujem celodenný dlhotrvácny makeup. 



Taktiež mi prišiel "Mikuláš" od Weledy, čiže konečne dorazila moja výhra v súťaži :). Podarilo sa mi vyhrať krém na ruky, olejové pero na nechtovú kožičku a odstraňovač nechtovej kožičky. Odstraňovač kožičky už aj testujem a príde mi zatiaľ skvelý. 

Tak to sú moje menšie nákupy za mesiac december. Väčšina peňazí teda išla na vianočné darčeky :). A čo vy? Nakupovali ste v decembri aj niečo pre seba a spravili si radosť?

A čo vy? kúpili ste si niečo pre seba v predvianočnom zhone? 

Komentáre

  1. Super veci. Ja som nenakupovala nič, nemám rada preplnené obchody pred Vianocami.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšinu som kupovala na začiatku mesiaca a v ranných hodinách takže vtedy to šlo :D:D:D.

      Odstrániť
  2. Ta perníková svíčka vypadá nádherně. Musí i krásně vonit, i přes to, že je silná :)
    Zvu tě k sobě na giveaway :)
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vonia naozaj krásne ako perníčky :). Ostalo mi z nej dosť aj na ďalšie Vianoce :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.