Spotrebované #9

Ahojte. Máme tu koniec januára a ja za sebou ťažký mesiac skúškového :(. Ale aj za tento mesiac tu mám pre vás rýchlu recenziu pár spotrebovaných produktov. 

 




Cien - Dámske holiace strojčeky s tromi čepelami - 4 kusy 
Ide o moje veľmi obľúbené holiace strojčeky, ktoré sú za tú cenu naozaj super. Čepielky sa rýchlo neotupia, hlavicu má ohybnú a nemám vôbec porezané nohy po holení. Za mňa sú skvelé a odporúčam ich. 

Balea - Deo sprej na nohy a do topánok Lovely - 100 ml 
Môj obľúbený deodorant na nohy, ktorý si budem kupovať dovtedy kým bude v ponuke. Odkedy ho používam nemám problém so zápachom v obuvi. Odporúčam tiež. 

Alverde - Ružový olej - 15 ml 
Ja som tento olej používala na premastenie nechtových kožičiek lebo na pleť mi nesedel. Viac k nemu povedať neviem, lebo som ho nepoužívala na to na čo je určený :D. 

Oriflame - ružový pleťový olej - 15 ml 
Tento som spotrebovala po mame, ktorá ho nejak nepoužívala a ja som ho používala najmä na suché lakte. Pekne premastil ale viac tiež k nemu povedať neviem. 

Cien - Bahama Coco - sprchový gél - 500 ml
V tomto prípade tento sprchový gél nie je v stálej ponuke Lidlu. Preto treba občas prelistovať leták, že ktorý týždeň sa ho chystajú mať v ponuke. Ja si ho pochvaľujem a nabudúce kúpim aj s inou vôňou, táto kokosová zase nebola čuchovo bohviečo. Ale gél nevysušoval a keď si nepotrpíte na nejaké drahšie sprchové gély alebo nemáte problematickú pokožku mohol by vám sedieť. 

Rexona Motion Sense- Shower Clean 
Ide o môj obľúbený antiperspirant, ale toto balenie mi už nejak prestávalo pôsobiť, tak dočasne presedlám na iné antiperspiranty. 


Zendium - zubná pasta 
K tejto paste som sa dostala ako DM skaut. Musím pastu pochváliť pekne čistila a zároveň nebola príliš pálivá. Neviem, či sa k nej vrátim lebo pri pastách väčšinou kúpim to, čo je akurát po ruke alebo v zľave. 



L´oreál - Mythic Rich Oil 
Tento olejíček som nepoužívala od začiatku ja ale tak nejak mi ostalo z neho na dopotrebovanie po mame. Bol celkom dobrý, ale popravde ako nejaký zázrak mi neprišiel vlasy sa mi po ňom cuchali aj tak najmä teraz keď nosíme kabáty a šály. Takže ja sa k nemu určite nevrátim. 

Oriflame - HairX Restore Therapy 
Podobne ako v prípade olejčeka od L´oreál, tento som tak nejak "zdedila" po mame a bola tam z neho už asi iba tretina. Olejček je veľmi silikónový a mastný a preto ho stačí použiť iba minimum. Ale keďže ide o katalógovú kozmetiku ktorej veľmi neholdujem a nemám prístup, pravdepodobne sa po ňom znova zháňať nebudem. 



Swiss O Par - farba na obočie a riasy - hnedá 
Túto farbu si kupujem stále dookola, pretože sa mi výdržou osvedčila asi najviac. Bohužiaľ, jediné čo mi vadí je jej doba spotrebovania a to je 6 mesiacov. Po 6 mesiacoch vám oxidačný roztok zčerná. 



Essence - Odlakovač na nechty s vôňou ovocia 
Tieto odlakovače od Essence mám rada. Ale odkedy som objavila odlakovač od Dermacol a špongiový z DMka tak sa k tomuto asi dlho nevrátim. 

Hyal-Drop Multi - umelé slzy
Tieto kvapky do očí sú najlepšie. Človek nimi neplytvá nakoľko dávkovací mechanizmus pri každom stlačení vypustí len jednu kvapku produktu. Preto kvapkami človek nemrhá a sú veľmi dobre použiteľné aj mimo domova na cestách a na nalíčené oči. 

Balea - dezinfekčný gél na ruky 
Ide o obyčajný dezinfekčný gél na ruky, ktorý robí to čo má. Jediné čo mi vadí je trochu chatrné balenie, viečko sa mi odlomilo. 



Balea - dvojfázový odličovač očí
Ide o môj obľúbený odličovač ktorý mi krásne odlíči riasenku aj vodeodolné linky. Pokiaľ sa vám nechce dávať veľa penazí za odličovač, vyskúšajte tento. Tuším stojí do dvoch eur.

Maybelline BabyLips - Intense CareT
Tento Baby Lips som objavila vo vianočnom DM boxe, ináč by som si ho nekúpila. Balzam hydratoval priemerne, nebola to žiadna sláva. 

Tak to bolo celé januárové spotrebované. Napíšte mi, či máte skúsenosti s niektorým z týchto produktov. 

Komentáre

  1. Ten odličovač Balea je úžasný, odlíči fakt všetko aj linky, aj vodeodolnú riasenku, dá sa naň spoľahnúť, neštípe v očiach, mám ho tiež veľmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. DNes som na ten olejček od L´oreálu čítala jednu dosť pozitívnu recenziu a tak som si povedala, že naň určite pozriem a teraz zrazu ty s tým že zacucháva. Moje vlasy sú dosť zacuchané aj bez toho, takže asi ho nechám tak :). A ten odličovač Balea teda musím skúsiť, keď ho tak aj s Jankou Biankou ľúbite :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No z toho olejčeku mám Rich verziu a mám pocit že nerobí nejak viac ako iné bežné olejčeky a vlasy sa mi zacuchávajú aj napriek tomu. Najmä teraz keď nosím šál a tak. A mám teraz olejček od Matrix Exquisite Oil a pri tom mi to robí menej.

      Odstrániť
  3. tuto farbu na obočie som mala už niekoľko balení, žiadna s peroxidom na ňu proste nemá, po nanesení okamžite ostane farba na koži čo mi absolutne vyhovuje kedže mam dokopy 3 chlpky na obočí :-D a bez nakresleneho alebo nafarbeného obočia nevindem z domu, najlepšia je cez leto nemusím sa báť že zmizne keď budem na kúpalisku:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež cca 2 týždne vydrží na chĺpkoch, takže som spokojná :).

      Odstrániť
  4. Zrovna jsem taky spotřebovala Baby Lips, můj první spotřebovaný balzám :D
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte mám jeden z tej zimnej limitky :D ale asi posledný Baby Lips lebo mi nestačia na hydratáciu :(.

      Odstrániť
  5. Och, taká som rada, že som sa konečne dostala k čítaniu článkov :)
    Pekná spotreba, Silvi. Som rada, že si napísala o tom Mythic Oil, ktorý som až doteraz veľmi chcela, no už ma až tak neláka. Očividne som ušetrila peniaze. Zato ten od Oriflame som kedysi používala a bola som s ním celkom spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No príde mi ako klasický Elseve olejíček z drogérie, takže zbytočné peniaze naviac za tento Mythic :).

      Odstrániť
  6. Olej Alverde bych zkusila na obličej. Mšla jsem sůl na nohy ve stejné vůni jako je tvůj deodorant na nohy a bylo to skvělé. Koupím znovu. Mám úplně stejné Baby lips a přijde mi to docela dobré

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad tou soľou do kúpela na nohy rozmýšľam aj ja :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.