Clarins - Daily Energizer Cleasing Gel

Ahojte kočky. 

Dnes som si pre vás pripravila recenziu na jeden z produktov, ktorý sa mi dostal do rúk ešte v decembri minulého roka. Ide o cestovnú verziu čistiaceho gélu od Clarins. Táto značka ma už dlhšie lákala, príde mi veľmi sympatická aj jednoduchými funkčnými obalmi, na ktorých je presný a stručný popis funkcie výrobku.

Clarins - Daily Energizer Cleasing Gel 
Samotné balenie gélu je šróbovacie, čo je možno trochu nepraktické, ale mne osobne to nerobilo problémy a vôbec mi to neprekážalo. 


Clarins - Daily Energizer Cleasing Gel 
Samotný gél je číry a má príjemnú parfemáciu. Neustále som rozmýšľala, že čo mi tá parfemácia pripomína a zistila som, že podobne bol parfemovaný čistiaci gél na pleť od Biodermy z rady Sébium. 


Clarins - Daily Energizer Cleasing Gel 
Gél primerane pení a pekne pleť vyčistí. Gél používam ráno samostatne a večer po odličovacom oleji na dočistenie. Používam ho spolu s gumenou kefkou, ktorá pomáha lepšiemu vyčisteniu pleti. Taktiež, gélu netreba na jedno použitie veľmi veľa, stačí malé množstvo. 

Pleť po použití je jemná, nemám pocit pnutia ani vysušenia. Samozrejme gél nevyčistí všetko dokonale, takže používam ešte jeden tampón z micelárkou na úplne odlíčenie, najmä na krajoch tváre. 

Jeho zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Tromethamine, C12-13 Pareth-3, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyisopropanol, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Saponaria Officinalis Root Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Phenoxyethanol, Disodium phosphate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene

Gél som si veľmi obľúbila, ale na druhú stranu nerobí nejaké zázraky, ktoré by nedokázal aj lacnejší čistiaci gél na pleť. Napríklad, pre mňa je úplne porovnateľný s mojou obľúbenou kašmírovou čistiacou penou od Balea. A keďže na mňa majú oba produkty podobné účinky (vyčistia a zároveň nevysušujú), príde mi zbytočné investovať do plného balenia tohto gélu, pri ktorom vás vyjde 75 ml na cca 11 eur. 

A čo vy a značka Clarins?

Komentáre

  1. Od této značky jsem měla jen pár věcí. jejich peeling mi nevyhovoval a ostatní si ani nepamatuju :-) Nicméně čistící gely mám moc ráda, aktuálně používám Clinique a je skvělý

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám akurát obdobie keď skúšam ich produkty a zatiaľ som celkom spokojná. U Clinique sa v budúcnosti tiež chystám vyskúšať niečo z pleťovky :)

      Odstrániť
  2. Ja som od Clarins ešte nič nevyskúšala, ale nejak ma to ani neláka a aj tie ceny sú dosť vysoké :/.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ceny sú síce trochu vyššie, ale v porovnaní s niektorými inými porovnateľnými značkami až tak nie. Ale je pravda, že na čistiaci gél asi ani ja nie som ochotná ísť nad sumu 15 eur :D.

      Odstrániť
  3. Nemám veľkú skúsenosť so značkou, ale rozhodne môžem odporučiť zmatňujúci denný fluid, ktorý bol mojím verným spoločníkom dve letné sezóny. Mám zmiešanú pleť, ktorá po ňom zostala zmatnená, upokojená a makeup mi na pleti sedel aj pri vysokých teplotách.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za koment :). Fluid aktuálne mám a skúšam a testujem. Zatiaľ u mňa až tak nezmatňuje v T-zóne, ale naozaj drží makeup veľmi dobre a je skvelý ako podklad :). Bohužiaľ na moju mastnú pleť je asi každý zmatňujúci fluid prikrátky :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.