Weleda - Sprchový krém granátové jablko

Ahojte :). 
Dnes som si pre vás pripravila krátku recenziu na Weleda sprchový krém s granátovým jablkom, ktorý ma sprevádzal najmä cez zimu pri mojom sprchovaní. Tento sprchový krém som vyhrala u Marcelky na blogu ešte v lete, ale šetrila som si ho hlavne na zimu, keď prišiel jeho čas a začala som ho používať. A dnes si povieme môj verdikt a názor na tento sprchový krém. 




Všetci čo sledujete môj blog dlhšie, viete že Weledu ako značku zbožňujem a mala som od nich už mnoho produktov. Sprchový krém som ale od nich mala prvýkrát. Väčšinou ma odrádzala jeho cena, nakoľko viem že sprchovými gélmi nešetrím. 
Sprchový krém má príjemnú konzistenciu naozaj je taký krémovo-gelový a príliš nepení. Za mňa teda ideálny najmä na zimné obdobie, keď má pokožka väčšiu tendenciu pnúť a byť suchá. 


Krém príjemne vonia, ťažko určiť či naozaj po granátovom jablku, ale parfemácia mi naozaj nevadí a je taká prírodná (rakytník dodnes nemôžem). 

Pre mňa je tento sprchový krém veľmi príjemnou záležitosťou, krém vôbec nepení ale mne osobne to neprekáža. Umyje pokožku dostatočne a pokožku príliš neprevonia, takže následne sa nebije vôňa sprchového krému a telového mlieka. 
Tiež oceňujem to, že krém pokožku nevysúša a veľa ľudí po ňom istotne ani nebude mať potrebu sa okamžite namazať, lebo nebudú mať pocit, že sa im pokožka scvrkáva. 

Jeho zloženie je tiež veľmi prijateľné. Alergická reakcia hrozí len na prírodné zložky. 

Ingredients: Voda, cukrový tenzid, sezamový olej, alkohol, mytieaktivujúca aminokyselina, slnečnicový olej, glycerín, zmes prírodných éterických olejov, karagénan, olej z makadamiových orechov a semien granátového jablka, výťažok z prosa a okvetných lístkov slnečnice, xantán, kyselina mliečna 

Suma sumárum som veľmi rada, že som tento sprchový krém mohla vyskúšať, lebo ináč by som sa k jeho kúpe asi nedokopala. 

Komentáre

  1. Weledu tiež zbožňujem a tento sprcháč tiež práve používam aj keď ho mám už od leta. Jeho vôňa je taká ťažšia a preto sa mi viac hodí teraz. Len tie ceny sú hrôza :/.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ma najviac odrádza cena, pretože aby som každý mesiac dávala 8 euro za sprchový krém je pre mňa mierne dosť. Ešte za telové mlieko to dám, ale za sprchový krém pri ktorom mám naozaj väčšiu spotrebu to je naozaj vysoká cena.

      Odstrániť
  2. Vyzerá celkom dobre, vôňu granátového jablka zbožňujem :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám radšej viac penivé sprcháče, celkovo značku Weleda vnímam dosť dobre, avšak ešte som nevyskúšala nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najlepšie majú asi krémy na ruky, tak ak by si sa rozhodla niečo vyskúšať tak asi by som odporučila ako prvé tie :).

      Odstrániť
  4. Já jsem se taky dlouho nemohla dokopat ke koupi, ale měla jsem možnost otestovat krémy v rámci spolupráce, konkrétně mandlový a růžový a jsem z nich nadšená, takže si je do budoucna určitě koupím znovu :). Jinak používám sprchové oleje Saloos.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A je po nich pokožka mastná? Lebo ja nemám veľmi suchú pokožku tela a prílišnú mastnotu asi neprežijem :D.

      Odstrániť
  5. Nadherna vona a skvely hydratacny efekt. Odporucam aj ine z vyrobkov granatovej rady od Weledy, osobne mi najviac vyhovuju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. Akurát testujem z tejto rady ešte výživný olejček na nechtové kožičky a v zásobe mám ešte krém na ruky, tak som naň zvedavá :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.