Clarins Beauty Flash Balm

Ahojte kozmetické maniačky. 
Dnes som si pre vás znova pripravila recenziu na jeden produkt od značky Clarins. Testujem ho už pár mesiacov, takže myslím si, že môžem vyriecť ako tak subjektívny pohľad a názor na tento produkt. 

Clarins Beauty Flash Balm
Ja som sa rozhodla pri tomto produkte najprv vyskúšať cestovné balenie. Má ísť o skrášľujúci balzam, ktorý je vhodný na všetky typy pleti. Jeho hlavnou úlohou má byť, že dodáva pleti mladistvý vzhľad, eliminuje známky únavy na pleti, rozjasňuje pleť a zároveň má ísť o veľmi vhodný podklad pod make-up. Taktiež jednou z jeho funkcií je hydratovať pleť. Nejde však o denný krém. Podľa môjho názoru, ide o niečo medzi denným krémom a primerom. Je to najmä preto, lebo hydratuje ale zároveň vyhladuje nerovnosti, rozjasňuje. 

Ja mám teda mastnú pleť. Musím povedať, že tento balzam mi pleť nijak nezhoršoval, ale nečakajte od neho, že bude zmatňovať. To jeho úlohou ani nie je. 

Kedy ho používam ja? V prípadoch, keď mám pocit, že pleť je trochu bez života (často som ho využívala v časoch skúškového :D) a vždy keď viem, že make-up budem mať na pleti naozaj od rána do večera a chcem aby vyzeral sviežo celý deň. Ale ako píšem, nejde o primer,  ktorý predlžuje výdrž makeupu, len o taký skrášlovač. 

Normálne ho používam po použití tonika, ako bežný denný krém, až na to, že ho nepoužívam denne. A tvorí naozaj pekný podklad pod makeup. Aj keď sa po čase začnem lesknúť, na pleti sa nezačnú vytvárať mapy, ani sa makeup nezačne zrážať. 
Momentálne ho často používam pod makeup Dermacol Caviar Long Stay, ktorý je trochu hutnejšej našľahanej konzistencie a práve keď použijem tento balzam pod tento makeup, nemám problém s tým, že by mi následne make-up zvýrazňoval suchšie miesta. 

Nie je to výrobok, ktorý by ste nutne museli mať vo svojej výbave, ale pokiaľ mávate mdlú pleť, odporúčam ho aspoň vyskúšať v cestovnom balení, aby ste zistili čo vlastne s vašou pleťou spraví. 

V budúcnosti nás čakajú ďalšie recenzie na Clarins produkty, tak dúfam, že sa už tešíte :). 

Komentáre

  1. Šokovalo ma zloženie, konkrétne tých 5 parabénov. Ja som pred časom tiež tento výrobok používala ale s úplne odlišným zložením. Clarins - recenzia . Teraz je otázne, ktorá verzia výrobku sa predáva aktuálne. Nechce sa mi však veriť, že v by prešli od bezparabenovej verzii k parabenovej. Zahada :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono ja som našla rôzne druhy zloženia, keďže na tejto cestovnej verzii to bohužiaľ vypísané nemám. Informácie som mala z CosDNA.com, keďže tam väčšinou chodievam sledovať práve zloženie a ktoré zložky sú nebezpečné a tam bola táto verzia. Na makeupalley je ale zase verzia bez parabénov. Bohužiaľ, keby mi dali zloženie aj na túto cestovnú verziu tak hneď viem a nemusím pátrať po internete a vôbec si nebyť istá. Takže radšej zloženie z článku dám preč keďže je to zmätočné celé :(.

      Odstrániť
    2. Ja som tiez mala cestovne balenie, ale zlozenie bolo uvedene na obale, v ktorom to vsetko bolo zabalene. Takze potom to zrejme vyzera tak,ze na Cosdna boli starsie udaje a Clarins parabeny v zlozeni nahradil inymi konzervantmi.

      Odstrániť
  2. O tomto balzámu jsem četla dost chváli, takže je asi dobrý. Klidně bych ho vyzkoušela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preto som si aj ja kúpila cestovnú verziu, že ho vyskúšam ale viem že plné balenie asi nepotrebujem momentálne.

      Odstrániť
  3. Vyzera zaujímavo, ale svojim účelom ma nejak neupútal :/

    Dominika Makarova Fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite to nie je nejaký must-have, ja sa tiež do plného balenia nechystám :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.