Nákupy a novinky Február 2016

Ahojte :).

Máme tu konečne začiatok marca (Kto má rovnako rád jar ako ja?). Ako vždy začiatkom mesiaca, máme tu znova nákupy. 

Jedným z prvých nákupov v mesiaci február bol nákup v DM drogérii a poväčšinou išlo o potrebné veci. Všetko sú to produkty od privátnej značky Balea. Jedno je telové mlieko Beauty Effect, môj milovaný peeling a dva krémy na nohy. 



Taktiež za vzvládnuté skúškové som sa odmenila jednou krásnou lícenkou Guerlain. Je to odtieň Chic Pink a mám pocit že jeho pravý odtieň je neodfotiteľný, preto zatiaľ žiadne foto lícenky sa nekoná. Podarilo sa mi ju zohnať za skvelú cenu. Určite bude bližšia recenzia, takže nebudem teraz veľa o nej prezrádzať, určite bude o nej samostatný článok. 


Taktiež po poslednej skúške som utekala konečne pozrieť prvý obchodík Yankee Candle v OC Centrál v Bratislave. Odniesla som si hneď 3 vosky a jednu malú sviečku vo vôni Lake Sunset. Popravde som išla aj trochu otestovať či zľava na sviečku mesiaca platí aj v tomto obchodíku a áno platí. Preto som sa vrátila aj pre Lake Sunset vo veľkej verzii :). 


Ďalším víkendovým nákupom bol bežný nákup potrebných vecí - pasta na zuby, šampón a telové mlieko od Dove mali za skvelú cenu tak som ho vzala tiež :D. 


Hneď po skúškovom som sa rozhodla, že je čas konečne vydezinfikovať moju kozmetickú zbierku. Tak som v lekárni kúpila riedený lieh a preliala do nádoby so stričkou a pustila sa do toho. Odporúčam takéto dezinfikovanie spraviť tak raz za pol roka. Lieh v lekárni stojí okolo 2 eur a naozaj ho nespotrebujete veľa. 


A keďže mi dochádza môj makeup od Bourjois, rozhodla som sa, že konečne vyskpšam tento inovovaný True Match od L´oreál. Uvidíme čo to bude zač. Zatiaľ mi moc makeupov z drogérie až tak nesadlo. Uvidíme či tento vylepší reputáciu drogérkových makeupov. 


Keďže vo februári bola sviečkou mesiaca aj Lake Sunset, proste mi to nedalo a musela som sa vrátiť pre veľkú sviečku. Rovnako som zobrala na vyskúšanie vosk z novej kolekcie :).


Vo februári som zahájila lov na nový púder. Rozhodla som sa do púdru investovať nakoľko z drogérie mi zatiaľ toho veľa nesadlo. Rozhodla som sa pre Estée Lauder Double Matte, ktorý je práve vytvorený pre mastnú pleť. Uvidíme, či obstojí. 


Na mojom wishliste už dlho boli ceruzky na pery od Nars, takže konečne sa mi naskytla príležitosť a jednu mám. Páčil sa mi veľmi ten červený odtieň, ktorý je tlmený a je to krásna každodenná červená. 


Ak pôjdete do Lidlu odporúčam tieto holiace strojčeky. Sú najlepšie a za skvelú cenu. A pre baby, ktoré nosia okuliare odporúčam tieto čistiace jednorázové obrúsky na okuliare. 


A jedno z čoho mám najväčšiu radosť je, že sa mi konečne po dvoch rokoch podarilo zohnať obyčajné čierne Nike tenisky za celkom normálnu sumu a bez toho aby som ich objednávala bez skúšania a len tak od oka. Niekedy je to až neskutočné koľko vecí k nám príde až dva roky po tom, čo ja ich chcem alebo zháňam :D. 



Tak to boli moje februárové nákupy. Na to, že som sa nechystala toho veľa nakupovať, toho nakoniec bolo celkom dosť :). Do komentárov mi napíšte, či aj vy sa stretávate s tým, že všetky aktuálne trendy k nám prichádzajú až dva roky po ich aktuálnosti. 

Komentáre

  1. Moc se těším na fotky Gurrlain tvářenky :-) Yankee bude mít tenhle měsíc zvýhodněnou cenu na grepovou svíčku, která se mi při minulém očichávání docela líbila, takže si pro ni dneska asi skočím. Boty vypadají suprově!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude určite aj recenzia na Guerlain :). Potom daj vedieť aká je tá grepová. Viem že Child's wish je vo sviečke slabá, takže tam len vosky. A najbližšie asi ja budem kupovať YC sviečku až v auguste.
      A ďakujem za pochvaľu, už sa neviem dočkať jari, aby som ich nosila :D.

      Odstrániť
  2. Nejvíc se mi líbí ty nejdražší věci, hlavně tvarenka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite budú recenzie, takže sa je na čo tešiť :).

      Odstrániť
  3. Týjo, luxus nákupy :) já budu kupovat svojí první Yankee, ale nevím jakou, jaká ti nejvíc voní? :) jinak po True Match pokukuji také, bude recenze? :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne práve Lake Sunset, lebo je veľmi svieža a naozaj mi evokuje taký západ slnka nad jazerom. Alebo potom je skvelá klasika ako Soft Blanket. A ak si na také tie "koláčikové" tak určite Pain Au Raisin. Momentálne najbližšie mesiace sa mi zdá, že nebude žiadna zaujímavá sviečka mesiaca.
      A recenzia na True Match určite bude, so swatchmi aj s ukážkou krytia :).

      Odstrániť
    2. A provoní dobře pokoj? :) super , těším se na recenzi!

      Odstrániť
    3. Lake Sunset mi popravde prevonia moju izbu veľmi pekne a to ja mám otupený nos väčšinou na vône :D. Na Soft Blanket sa zatiaľ vo sviečke len chystám, mala som ju vo vosku a bola skvelá :).

      Odstrániť
  4. Najviac ma zaujal rúž v ceruzke Nars, lebo jeho farba vyzerá veľmi sľubne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa zatiaľ tiež pozdáva, nakoľko väčšina červených mi nesedí, ale táto je taká tlmená a nie moc kričiaca :D.

      Odstrániť
  5. Nákupy si mala teda podarené :) . Najviac ma zaujala ceruzka od NARS určite čakám na recenziu , vzhľadom na to že značka NARS ma veľmi láka mám doma sadu leskov a teraz ich používam skoro stále preto si robím zálusk aj na iné produkty od tejto značky . :)
    Life is beautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poslednú dobu mám aj ja úchylku na Nars, mám rada ich dizajn a zároveň aj kvalitu a typ produktov. Recenzia bude určite :).

      Odstrániť
  6. Tie tenisky sú krásne ❤

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, mňa by veľmi zaujímalo, ako dezinfikuješ kozmetiku - mohla by si o tom napísať článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Hani. Neviem či by to vyšlo na celý článok, lebo postup je úplne jednoduchý, ale pri najbližšom dezinfikovaní by som mohla spraviť nejaké tie ilustračné zábery a napísať ten jednoduchý postup a nejaké triky :).

      Odstrániť
  8. Já bych od Yankee Candle chtěla vyzkoušet svíčku s vůní bílé gardénie :). Ale zatím nikdy neměli tu velikost co jsem chtěla, když jsem byla někde v obchodě kde je prodávají, tak jsem si řekla že je to asi nějaké znamení a radši jsem si pořídila aromalampičku s olejíčky :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár :). Poviem ti, že u nás ako teraz otvorili ten obchodík, kde majú všetky vône tak zas neviem čo chcem skôr :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.