Spotrebované #11

Ahojte. Ako každý mesiac, máme tu znova spotrebované. Dnes bude veľmi pestré, budú aj produkty na vlasy, na telo, na pleť a aj niečo z dekoratívky. 





1. Balea - Hrejivý krém na nohy 
Kto môj blog číta pravidelne vie, že tento krém bol pre mňa menším peklom, pretože jeho efekt prekrvovania pokožky na mňa pôsobil až tak, že sa mi vytvárali červené fľaky na rukách aj po nohách. Koho zaujíma bližšie tento krém, recenzia je tu

2. Radox - Sprchový gél s levanduľou a leknom
Ide o veľmi dobré sprchové gély s príjemnou vôňou. U nás v malej zapadnutej drogérke ich občas majú za 1 euro a vtedy pár kúpim do zásoby. Môžem odporučiť. Veľmi praktické je aj uško na zavesenie :). 

3. Dermacol - Aroma Ritual - Relaxačný olej 
Ide o veľmi príjemný olej, parfemácie hrozna a limetiek. Škoda len, že je ho tak málo a za drahšiu cenu. Ináč mi veľmi sedel. Recenziu si naň môžete prečítať tu

4. Dove - Maximum Protection 
Keďže moja obľúbená Rexona mi prestala vyhovovať, rozhodla som sa vyskúšať tento antiperspirant. Vyhovoval mi a budem ho zatiaľ kupovať kým mi zase neprestane účinkovať. Popravde, pot neeliminuje, to ani nechcem, skôr chcem potlačiť spotený zápach. 

5. Vulmmed - Čistený olivový olej 
Išlo o príjemný olivový olej, ktorý nie je parfémovaný. Dá sa použiť ako na telo, tak na vlasy. Pekne premastil a vyhovoval mi. Jediné čo mi vadí, že je v takom malom balení. Bližšiu recenziu si môžete prečítať tu.

6. Essence Studio Nails - Moisturizing Cuticle Cream 
V tomto prípade ani tak nešlo o krém ako takú zvláštnu penu na natieranie nechtových kožičiek. Ale naozaj ich to pekne hydratovalo a bola som s touto "penou" naozaj spokojná. Ale ako vždy, Essence všetko dobré stiahne, takže sa už nedá zohnať. 

7. Weleda - Brezový Peeling 
Peeling vhodný pre všetky maniačky prírodnej kozmetiky. Obsahuje jemné voskové guličky, ktoré nie sú vôbec hrubé ale ide o veľmi jemný peeling. Bol naozaj dobrý a bola som s ním spokojná. Recenzia na peeling

8. L´occitane - Krém na ruky s bambuckým maslom 
Išlo o miniatúrku, ktorú som nosila som sebou v kozmetickej taštičke v kabelke. Krém krásne vonia, skvele premastí ale zároveň sa rýchlo vsiakne. L´occitane má veľmi dobré krémy na ruky, len tá cena. 

9. Sun Dance - Samoopalovací krém na tvár 
Ja používam samoopalovací krém celý rok. Používam ho prevažne na krk a dekolt. Tento krém nebol zlý, ale mám pocit že je príliš silikónový a upchával póry. Preto sa pravdepodobne k nemu už nevrátim. 



10. L´oreal Paris - Elseve Arginine Resist - Okamžitá zázračná péče
Tieto rýchlo-pôsobiace  kondicionéry boli moje sväté grály. Bohužiaľ, už som ich v drogérii nevidela, čo je škoda. Boli skvelé. 


11. Garnier - Ultra Doux - Balzam na vlasy Levanduľa a ruža
Balzam bol popravde priemerný. Vôňa mi nevyhovovala a taktiež príliš končeky vlasov nevyživoval. Za mňa znova nie 


12. Avené - Micelárna voda 
Išlo o vzorku s časopisu a bola som zvedavá na jej účinnosť, keďže z minulosti mám z Avené len dobré skúsenosti. Micelárna voda odličovala, ale neprišla mi niečím že by bola viac extra od iných micelárok. Ale mám aspoň skvelé cestovné balenie na odličovač. 

13. Nonique - Anti-aging pleťová voda 
Toto je moja milovaná pleťová voda. Zatiaľ som asi lepšiu nenašla. Jediné čo mi vadí že sa predáva len v 100 ml balení a človek ju teda musí častejšie kupovať. Ináč je skvelá a môžem odporučiť. 

14. Bioderma Sensibio H2O - Micelárna voda
Myslím, že je zbytočné túto micelárku predstavovať. Odličovala dobre, ale popravde ja micelárky nepoužívam na úplne odlíčenie ale len na doodličovanie a na to mi stačia aj Garnier. 

15. Blistex MEDPLUS
Môj najobľúbenejší balzám na nočnú starostlivosť a regeneráciu pier. Kupujem ho stále dookola :). 


16. Maybelline - The Colossal Volume Express Mascara 
Táto riasenka je už aj legendou. Ja som ju naposledy mala pár rokov dozadu a bola skvelá. Preto som si ju kúpila znova. zo začiatku to bol boj, ale keď náplň už zhustla riasenka bola naozaj skvelá. Určite sa k nej vrátim, keď bude znova za dobrú cenu. 

17. L´oreál - lak na nechty 
Tieto malé laky od L´oreál mám rada. Mne naozaj vydržia aspoň 4 dni na nechtoch a toto bola milovaná farba. Bohužiaľ majú kratšie štetčeky a tým pádom spodok človek nevydoluje. 

18. Catrice - All Matt Plus 
Tento makeup som kupovala minulý rok. Konečne sa mi ho podarilo spotrebovať. Popravde príliš nekryl, zároveň zvýrazňoval niektoré nedokonalosti a tiež nebol matujúci. Za mňa znova asi nie. Bližšia recenzia tu

Tak to bolo marcové spotrebované. Do komentárov mi napíšte, či ste niektorí z týchto produktov mali a aké sú vaše skúsenosti. 

Komentáre

  1. No ty si tento mesiac naozaj likvidovala :) najviac ma zaujal blistex len neviem či tromfne moju vazelínu / kosmín z lekárne....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som už veľa produktov takých že akurát na dne a tak som si dala záväzok, že ich miniem, takže väčšinu som dokonca zlikvidovala ešte začiatkom mesiaca :D. Podľa mňa za vyskúšanie nič nedáš, ale ak ti vadí chladivý pocit tak asi radšej nie.

      Odstrániť
  2. Ja mam ten balzam na pery Blistex uz doma možno dva roky a nejako stále len namňa kuká s poličky:)) Avene miceralnu vodu s časopisom som chcela tiež ale potom som si to už nekúpila mne sa ľúbila len ta fľaštička:-DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No balzam určite vyskúšaj, za mňa je to to najlepšie čo sa u nás dá dostať. A hej tú nádobku si nechávam na cestovanie na pleťovú vodu :D. Na micelárku je malá ale na to tonikum akurát.

      Odstrániť
  3. Makeup od Catrice jsem jednou koupila ve výprodejovém košíku, bohužel strašně oranžový odstín :D Ale chtěla bych zkusit ten nejsvětlejší.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte rozmýšľam nad tým novým Even Skin Tone, keďže tento mi nesadol a nevrátim sa k nemu, ale na ten som počula chvály.

      Odstrániť
  4. Blistex jsem zkoušela ze vzorku, doma mám Carmex a to je snad úplně nejlepší balzám, který jsem kdy na rtech měla. Miluju ho v silné vrstvě na noc.

    Monnica ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám momentálne Carmex a je tiež môj naj. Len tá dostupnosť :(. Takže keď mi dôjdu zásoby Carmexu, tak práve Blistex je skvelá náhrada.

      Odstrániť
  5. Super spotreba! Tiež mám rada, keď sa mi to v kozmetickej skrinke vyčistí, cítim takú úľavu :D
    Zaujala ma pleťová voda Nonique, ktorú si určite kúpim, len som už poriadne dávno nebola v DM, tak snáď nezabudnem. Sprcháče Radox ma tiež vždy brali, lebo ich vône sú naozaj krásne a často aj nezvyčajné. Roky som však žiadny nemala. Ten lak L'Oréal je v odtieni Marie Antoinette? (To bol môj obľúbený odtieň.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nonique je veľmi fajn, ja sa k nej rada vraciam, má skvelé zloženie.
      Ten lak je v odtieni (a to sa naozaj tak volal :D) Sex on the Peach :D. Bol to môj obľúbený odtieň, ale mám pocit, že už je nezohnateľný.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.