MAC Blush - Mocha

Ahojte milení. 

Značka MAC Cosmetics sa konečne už nejaký ten rok objavuje u nás. Odvtedy som spravila už pár nákupov. Butik v súčasnosti nájdete v Bratislavskom Auparku, spolu s inými butikmi spadajúcimi pod Estée Lauder Companies. 
MAC je pomerne mladá značka, za to sa teší svojej obľube vďaka jej širokej škále farieb vo všetkých kozmetických produktoch. 

MAC Blush - Mocha
Ja som si ešte pár mesiacov dozadu kúpila túto lícenku v odtieni Mocha. Začneme obalom. Krásne minimalistické čierne s priehľadným viečkom. Balenie je byteľné ale zráoveň nie príliš ťažké. Ideál, čo sa týka balenia. 


Mocha je ružový, zastretý odtieň, ktorý by som povedala má jemne béžový a studený podtón. Pre mnohých úplne nudná možno aj škaredá šedavá ružová. Ale práve takéto odtiene väčšinou robia najkrajší efekt a požadovanú službu na líčkach. Nejde o klasickú obyčajnú ružovú lícenku ale je to naozaj taká tá sofistikovaná ružová, pri ktorej si nikto nepovie - tá má lícenku. Skutočne vytvára prirodzený rumenec v tvári. Ide o odtieň "keď proste neviete čo", pretože sa hodí ku každému typu líčenia. 

MAC Blush - Mocha
MAC Blush - Mocha
Pigmentáciou lícenka nie je úplny šampión, ale pri lícenke je tá pigmentácia dostačujúca. Nie je príliš prepigmentovaná, čo umožňuje ju pekne vrstviť a vytvoriť naozaj požadovaný efekt. Pri lícenkách naozaj nevyžadujem pigmentáciu takú, že následne ju človek nevie naniesť prirodzene a len to človek zachraňuje pomocou strácania transparentným púdrom (ako lícenky od Sleek).

Čo sa týka výdrže, môžem povedať že na mojej mastnejšej pleti vydrží tých 10 hodín, čo mi poväčšinou postačuje. Väčšina líceniek na mne príliš nevydrží vzhľadom k mojej mastnej pleti. 

Lícenka je takým mojím miláčikom a vytlačila niektoré staršie kúsky z mojej zbierky (väčšinou ide o staré Essence lícenky v ružovom odtieni). 

Ja teda môžem skonšatovať, že lícenka síce možno nie je must-have pre každého, ale na druhú stranu, oplatí sa pozrieť do portfólia MAC-u, nakoľko majú širokú škálu farieb aj finishov, ktoré nenájdete u inej značky dekoratívky. Myslím, že si vyberie naozaj každý. 

Čo vy a MAC?

Komentáre

  1. Licenky nepoužívam, ale táto vyzerá celkom dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ ich nepoužívaš a chcela by si, tak asi najprv niečo z nižšej cenovej kategórie
      :).

      Odstrániť
  2. Pekny odtien. Ja som vsak v tomto dost konzervativna. Mozno aj desat rokov som pouzivala stale tu istu od Rimmelu a az teraz som dala sancu inej znacke a inemu odtienu - Alverde.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na lícenky trochu tak zberateľ v zmysle, že skoro od každej značky chcem aspoň jednu vyskúšať. Viem, že sa mi to nikdy nepodarí :D, lebo zase za moje priestorové ani finančné možnosti nepôjdem :D.
      A dobre si vybrala, Alverde má jedny z najlepších líceniek z drogérie. Ja mám ešte starší odtien Pastel Rose a stále ho nosím a mám rada.

      Odstrániť
  3. Nádherný odtieň. Tiež si myslím, že asi nie pre každého, ale mňa takéto farba láka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). No ja ju beriem ako naozaj taký univerzálny odtieň a do toho sa podľa mňa oplatí investovať, to človek naozaj vynosí :).

      Odstrániť
  4. Moje stálice od Mac v oblasti tvářenek je Blush Baby. Sluší snad každému a je hezky neutrální pro každé líčení. Vždycky po ní sáhnu, když chci jít na jistotu! :)
    www.rinakrois.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad Blush baby som tiež uvažovala, sú si podobné s Mocha, len Blushbaby má trochu tmavší odtieň s podtónom do hnedej. Ale máš pravdu, je to veľmi univerzálny odtieň na každý deň :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.