Darček za prvé výročie :)

Ahojte :). 

Neviem tomu ani uveriť, ale môj blog oslavuje svoje prvé výročie. Vzhľadom k tomu, ako dlho som sa zdráhala vôbec blog si založiť a rozmýšľala som, či to vôbec má zmysel keďže je tu už "preblogované" a samotný blog by bol len stratený v mori. 

Nakoniec som sa ale rozhodla do toho ísť. Presvedčilo ma môj pocit, že aj keď je už mnoho blogov, stále je čo povedať. Najmä som mala pocit, že ako stará harcovníčka v oblasti kozmetiky, ku ktorej som sa dostala už v 11. rokoch kvôli môjmu akné, musím prispieť aj ja svojimi skúsenosťami a že po tých rokoch už naozaj viem rozlíšiť produkty, ktoré za to stoja od produktov, ktoré sa len tvária, že za to stoja a od tých, ktoré vôbec za to nestoja. A tak vznikol tento blog.

Chcem poďakovať najmä vám, mojim čitateľom, že sem chodíte, že je vás pomerne veľa aj vzhľadom k tomu, že nespamujem každý druhý blog odkazom na môj blog, že nerobím súťaže na naháňanie čitateľov a iné podobné činnosti. Pre mňa je to aj dôkaz, že sem chodíte radi a že môj blog vám niečo prináša. 

Preto som sa rozhodla aj ja, jednu z vás, obdarovať pár vecičkami, ktoré som kúpila a dúfala som, že pre vás budú zaujímavé. 
Čo som si teda pre vyvolenú osobu pripravila? Mini pidi antistresové omalovánky, cestovnú verziu sprchového gélu od Treacle Moon, telové masielko od Alverde, mandľový balzam na pery od značky Hurraw, salónovú verziu Essie laku v odtieni Trophy Wife (krásna letná farbička ala ocas morskej panny :D) a mini verziu prírodného krému na ruky Alviana. 


A teraz to najdôležitejšie...

Podmienky zúčastenia sa : 

1. Byť v čase vyhlásenia už mojím verejným čitateľom cez GFC  (bohužiaľ, utajených čitateľov nevidím), alebo byť pravidelným čitateľom o ktorom viem, že pravidelne moje články komentuje. To znamená, že vy všetci čo viete, že ste mojimi verejnými čitateľmi cez GFC a tí čo ste pravidelne prispievali komentármi na blog sa môžete mojej súťaže zúčastniť. Nikoho iného, takpovediac náhodne okoloidúceho, do zlosovania zaraďovať nebudem. 
Tiež požadujem aby ste komentovali iba prostredníctvom účtov z ktorých ma už verejne sledujete cez GFC alebo pravidelne verejne komentujete. Jednoducho povedané, chcem obdarovať naozaj môjho čitateľa (či už tých cez GFC alebo tých čo pravidelne komentujú na blogu) a nie vyhľadávačov giveaway. Tí, čo budú zaradení, to zistia tak, že pod ich komentárom ich označím číslom :). 

2. Druhým krokom je napísať mi do komentára akú kozmetiku sa chystáte nakupovať v rámci dovoleniek a letných výletov, ktorá u nás nie je dostupná. (Každý komentár následne označím číslom). 

3. Mať doručovaciu adresu na Slovensku alebo v Česku :). 

GA bude trvať od dnes presne týždeň, aby si to všetci moji čitatelia stihli všimnúť a to do 30.6 do polnoci. Následne, 1.7 doobeda budem žrebovať prostredníctvom random.org. Víťaza následne zverejním v článku a bude sa mi musieť ozvať na email do 7 dní (v prípade, že sa neozve, budem losovať znova).


Už vám teda zaželám len veľa šťastia a dúfam moji čitatelia, že sa zúčastníte :). 

Komentáre

  1. Blahoželám k prvému výročiu! x-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jupíí, soutěž :-) Taky gratuluji k výročí!
    Do zahraničí se chystám jen na podzim, a to na Slovensko. Tam nic moc, co by bylo nedostupné v ČR, neseženu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekna sutaz. Ja mozno pozriem po Annemarie Borlind alebo Terra Naturi.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vsetko najlepsieee :-)
    Ja co viem, tak sa zatial chystam len do Prahy, takze dufam, ze sa tam dostanem k Terra Naturi a vseobecne do Rossmana :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chystam sa kupovat Too faced paletku bon bons a nejake lesky od nich vramci dovolenky v Prahe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujeem:)
    a ja sa chystám možno maximalne do Rakuska na nejaké nákupy,no prva na rade je vždy drogeria a určite by som siahla po sprcháčoch Original Source ktoré mi u nás chýbajú:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jooj ale to letííí:))nech sa ti darí aj na dalej.. je veľa tých blogov máš pravdu ale všetky sa samozrejme sledovať nedajú:)
    Ja nemám nič v pláne take kupovať keď mi niečo padne do rany a do oka tak to beriem. napríklad dneska som išla do jednoty a našla som tam 3sprcháče FA v balení za 2,99€ No nekúu to:))) Ale inak už dlho chcem skúsiť balzam Kores

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.