Nákupy a novinky Máj 2016

Ahojte :). 

Tak už tu máme jún. Uteká to rýchlo a ja za týždeň snáď budem mať ukončený 4. ročník a juch, môžem sa začať púšťať do diplomovky. 

Moje nákupy v máji sú veľmi poznamenané tým, že som väčšinu času trávila doma so školskými povinnosťami. 


Začiatkom mája sa k nám dostala limitka Essence zameraná na obočie. Jediné produkty, ktoré ma zaujali bola práve starostlivosť o obočie a štetček, ktorý je veľmi praktický tým, že je obojstranný. Taktiež som konečne zistila (ďakujem Darinke za info), kde sa dajú kúpiť novinky od Essence, keďže DMka druhé stojany ruší. Vzala som teda novú ceruzku na pery (na blogoch sú celkom chválené), olej na pery a mozaikovú lícenku. Na rýchlorecenziu týchto noviniek sa môžete tešiť čoskoro.


U Hanky na blogu som taktiež vyhrala zľavový poukaz na kurz od Fame, krémik na ruky a balzam Baby Lips. 


Pomaly sa už aj pripravujem na leto a mám tu pár produktov na opaľovanie. Som svetlý fototyp, takže nechystám sa zámerne opekať na slnku, ale na letné výlety, keď ste celý deň na slnku je slnečná ochrana potrebná. Kúpila som si teda balzam na pery v tubičke Sun Dance, menšie balenie krému na tvár od Clinique a vreckový krém na opaľovanie od Nivea, ktorý budem v lete so sebou ťahať v kabelke. 


Ako je u mňa zvykom, snažím sa využívať najmä zľavy a nakupujem drahšie kúsky dekoratívky väčšinou so zľavou. Prírastkami v drahšej cenovej kategórii je bronzer od Dior (ďalší splnený sen) a konečne mám aj olejček na pery od Clarins, ktorý započal celé šialenstvo okolo olejčekov na pery. 


Taktiež som kúpila pár nezbytností alias pipinkové mydlo Chilly, Balea minerálna voda je must have na leto, Clinique hydratačný revitalizačný gél na pleť (poslednú dobu mi už len krém na hydratáciu nestačí) a rozhodla som sa vyskúšať brezovú vodu na pokožku hlavy od Balea, ktorá by mala postupne redukovať nadmerné premasťovanie pokožky hlavy. 



A keďže máj bol naozaj plodný na výhry, podarilo sa mi na instagrame biobeauty.sk vyhrať tento pleťový toner od Skin Blossom. Teším sa, že znova niečo nové vyskúšam a možno si nájdem nový objav. A najmä značka Skin blossom ma už dlhšie lákala :).

Tak to sú všetko novinky za mesiac máj. Momentálne moju peňaženku pripravujem na najbližšiu návštevu v Sephore v Brne a snáď sa mi tento rok podarí aj konečne dostať do Prahy, kde sa chystám navštíviť niekoľko obchodov a konkrétne The Cosmetics Company Store, Body Shop, Kiehl´s a Lush.

Čo ste si zaobstarali v máji vy? 

Komentáre

  1. Skin Blossom bych taky ráda vyzkoušela. Chválím nákupy kosmetiky proti slunci, se současnou ozonovou dírou to je potřeba. malé balení krému do kabelky je na léto must-have
    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvaľu :). Akurát tá cena by mohla byť nižšia na ten malý krém od Nivea :D. Ale zistila som, že už takéto malé balenia má aj Sun Dance, ale to samozrejme až potom, čo som už mala doma Niveu :D. A musím povedať, že miloma prekvapil aj ten krém od Clinique na tvár, funguje ako bežný denný krém a makeup na ňom dobre drží :).

      Odstrániť
  2. Poradila by si, kde sa dajú essence vecičky z druhého stojana kúpiť? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zohnala som ich na Obchodnej v dúhovej Tete, tej hneď za zastávkou Vysoká :).

      Odstrániť
  3. Poradila by si, kde sa dajú essence vecičky z druhého stojana kúpiť? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvelé tipy! teším sa na recenzie hlavne na olejček od Clarins :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som tie novinky v Dm este od essence nevidela a nieco som tam chodila hladat ale nebolo tam nejaky gel na obocie ale teraz som si neni ista ci nebol od catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V DMke ani nebudú, to je škoda energie, lebo rušia druhé stojany, kde sa práve tieto produkty majú nachádzať. Ja som tieto svoje našla v dúhovej Tete na Obchodnej ulici v BA.

      Odstrániť
  6. Tak ty vieš kde essence zohnať a nepodelíš sa?! :D ccc :P dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám na stredu nachystaný článok o tých novinkách :D tak som nechcela dopredu robiť rozruch :D, lebo po tej recenzii si to možno pár ľudí rozmyslí, že do čoho ísť a do čoho nie :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.