Nákupy a novinky Júl 2016

Ahojte kozmetickí maniaci. 

V dnešnom článku sa pozrieme na moje júlové nákupy, ktoré budú striedmejšie. Asi to bude tým, že môj wishlist je viacmenej nateraz vyčerpaný a ostali tam už len nejaké tie štetce, ktoré potrebujem doplniť do zbierky. 


Viacmenej moje nákupy boli poznamenané tým, že som sa chystala na menšiu 5 dňovú dovolenku vo Vysokých Tatrách. Taktiež som nakúpila pár potrebných vecí ako holiace strojčeky, odličovač očí, deodorant na nohy, telové mlieko a s 50% zľavou som sa rozhodla vyskúšať make-up Infallible od L´oreál. Taktiež som sa rozhodla vyskúšať niektoré nové kozmetické kúsky ako je anticelulitídny gél a suchý olej od značky Evoluderm



Čo by som to bola za kozmetickú maniačku, keby som si nejakú tú kozmetiku nepriniesla aj z dovolenky. Konkrétne krém na ruky, ktorý bol prílohou k časopisu. Soľný levanduľový peeling som si zaobstarala v Kežmarku na festivale ľudových remesiel a kultúry a je od slovenskej značky Cyprianus, ktorá vyrába hand made prírodnú kozmetiku. Taktiež sa mi podarilo na dovolenke tak nejak zaobstarať dva produkty na pery a to tekutý rúž od L´oreál a navštívila som aj výpredaje v Pupa Milano a zobrala si jeden rúžobalzam. Čo sa týka lícenky Jordana a štetca Hakuro, Krasotika.sk mala poštovné zdarma, tak som ho využila menším nákupom, ktorý som plánovala už dávnejšie.


A musím sa aj pochváliť, že konečne sa aj nám v rodine podarilo vyhrať DM Box. DM Box je pomerne zložený s celkom (pre mňa) využiteľných produktov. Ale dám vám trochu spoiler a ten Nivea Face Wash Cream si nekupujte :D. 


A taktiež som trošku rozšírila moju zbierku Essie lakov. Najmä som zbierku trošku aj preriedila, mala som tam staršie kúsky, ktoré už mali problém so schnutím a už som ich dolovala.
Taktiež sa musím priznať, že nie som leskový typ kozmetickej maniačky, ale keďže v lete je tak teplo, že rúž sa úplne nepohodlne nosí a to už nehovoriac o tom, že nerada vo veľkom teple so sebou ťahám bežný rúž v tyčinke, pretože samotný vplyv tepla na tuhý produkt je nie moc ideálny. Tak som si zaobstarala za pomerne výhodnú cenu lesk na pery od Yves Saint Laurent, pričom samotný lesk má aj trochu tzv "tint" efekt, čiže aj keď sa lesklá vrstva lesku zotrie, farba ostáva :).

Tak to sú moje júlové, trochu menšie nákupy ako som zvyknutá, ale nejak ma v lete nebaví nakupovanie kozmetiky :). Ale obávam sa, že jeseň zase bude "nabúšená" nákupmi, nakoľko sa chystám niečo kúpiť z nového českého eshopu Sephory. 

Komentáre

  1. Ty vždy taaaak provokuješ s tými Essie lakmi! :D Kam na nich chodííš? :3
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekne nakupy, najviac sa mi paci ta posledna foto :) Ja som povodne nechcela kupovat nic, lebo vsak po Berline som toho mala dost. Ale. Traja clenovia rodiny vycestovali do zahranicia a kazdy dostal inu nakupnu ulohu. Potom boli vypredaje v L`Occitane. Potom jeden lak, na ktory cumim uz vyse roka, docasne zlacnel z 13,50 na 5,40. Potom som sa zatulala do Yves Rocher. A nakoniec som zistila, ze nakupna knizka z FAnn parfumerie ma platnost len do konca jula, takze som si kupila par veci od Revlonu a jeden Mavala lak.... a v auguste to nebude lepsie obavam sa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež to vidím podobne. Človek si nevie naplánovať nejakú nákupnú stopku, najmä keď akurát vtedy sú práve výhodné zľavy :D.

      Odstrániť
  3. ten deodorant na nohy už mám doma dlhé roky ale ten práškový nie v spreji, práškový je kvalitnejší a pomáha proti pachu a poteniu ten sa mi osvedčil a Alpa je top:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Púdrový som si ani nevšimla, tak sa nabudúce v miestnej drogérke po ňom pozriem :). Ďakujem za tip :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.