Nákupy a novinky November 2016

Ahojte nákupní šmíráci. 

Máme tu predvianočné obdobie (ktoré si kvôli úrazu neužívam tak, ako som si predstavovala) a tým boli poznačené aj moje novembrové nákupy. Nakupovala som prevažne už darčeky a teda každá drahšia kozmetická položka bude viacmenej pod vianočný stromček. Ale pár produktov tu mám, zväčša produkty, ktoré som potrebovala znova doplniť. 


U nás v Teta drogérii si ako rekreačný športovec pravidelne kupujem túto skvelú cannabisovú emulziu od Bione. Jedno balenie už mám úplne spotrebované a môžem ho teda odporučiť každému na unavené svalstvo. Ďalej som sa rozhodla, že vyskúšam levanduľový krém Ozalin na ktorý som na omlazeni.cz čítala veľmi priaznivé recenzie. Môj obľúbený levanduľový sprcháč od Radox bol v zľave za skvelú cenu, tak som vzala jeden do zásoby. Keďže je teraz dosť veľký boom ohľadne plátynkových masiek, rozhodla som sa vyskúšať jednu harmančekovú revitalizujúcu masku od Reipinol´A. A neodolala som ani laku od Essence v odtieni Electriiiic. 



Nakoniec mi nedalo a o pár dní som sa vrátila do Teta drogérie ešte pre zvyšné dve varianty plátynkových masiek od Reipinol´A a to vo variante s levanduľou a s morušou. Gél na obočie od Essence mi už pomaly ale isto vysychá, tak bolo potrebné už jeden do zásoby kúpiť. A keďže som začala používať novú vodeodolnú riasenku a môj micelárny odličovač očí to nezvláda, vzala som aj Garnier dvojfázový odličovač očí a pier. 


V novembri sme znova navštívili Maďarsko a tentokrát moja návšteva neviedla do Rossmana ale do Dm drogérie a chcela som porovnať ich sortiment s naším. Príliš sa nelíšil, ale v Maďarsku som objavila jednorázové utierky na tvár a froté rukavičku na umývanie pleti od Ebelin. Taktiež som do zásoby vzala Nonique toner, ktorý z našich pultov mizne a môj obľúbený odličovací olej od Balea, ktorý taktiež záhadne zmizol z našich drogérií. Seborin je jeden z mála šampónov, ktorý mi sedí na moju problematickú pleť a u nás taktiež nie je dostať. 
A mám tu ešte niečo z nákupov na Slovensku a to konkrétne som si ešte vzala krémik na ruky z vianočnej limitky od Essence a po návšteve H&M v bratislavskom Avione som si vzala lak na nechty v odtieni Spanich Bluebell. 


Taktiež som vzala pár dekoračných washi pások v Lidli a jedny v Ikey spolu s lepiacimi štítkami na mená, ktoré sa lepia na darčeky. Balea má taktiež nové telové mlieka so skvelými parfemáciami a ja som sa rozhodla pre figy a hnedý cukor. A tento rok som sa rozhodla neinvestovať veľa do typicky vianočných sviečok a tak som sa rozhodla využiť 50% zľavu na Glade sviečky. 

Tento mesiac sú teda nákupy poskromnejšie a nemám tu takmer žiadnu dekoratívku okrem dvoch lakov na nechty :). Avšak určite sa budete môcť tento mesiac tešiť na článok "Čo mi nadelil ježich..." a samozrejme budú aj nejaké tie "Nákupy za december" :). 

Do komentárov mi napíšte či pri nakupovaní vianočných darčekov máte vždy tiež také nutkanie kúpiť niečo aj pre seba, lebo mňa sa mnohokrát zmocní tento pocit, že veď spravím radosť aj sebe :D. 

Komentáre

  1. ty si teda nakúpila, tie sviečky mmm tie musia voňať super ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Voňajú skvelo, dosť sa Glade zlepšili a tie sviečky aj prevoňajú menší priestor, takže pre ľudí, čo nechcú veľa investovať, je to skvelá voľba.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.