Olay Essentials - Refreshing Toner

Ahojte kozmetickí maniaci! 

V dnešnej recenzii sa pozrieme znova na pleťový toner z drogérie. Pre mňa je to momentálne veľmi ťažké, nájsť schopný toner, za ktorý nevyhodím v parfumérii čiastku, akú bežne dávam za pleťový krém.  A tak som sa rozhodla, že po dobrej skúsenosti s denným fluidom od Olay (na ktorý tiež chystám recenziu), vyskúšam teda aj ich toner. 


Samotný toner je 200 ml klasickom balení, ktoré má jednoduchý obal a klasický dávkovač. Vďaka pomerne šetrnému zloženiu je vhodný na všetky typy pleti, ako pre suchú, normálnu tak aj zmiešanú. 
Podľa oficiálneho popisu vzadu na obale ide o osviežujúce tonikum s jemným účinkom na pleť pre každodenné čistenie, ktoré efektívne odstraňuje z pleti zvyšky make-upu a nečistôt, pričom ju revitalizuje  a nevysušuje. 

Zloženie je bez alkoholu a s výťažkami z uhorky a aloe vera. 
Ingredients: Aqua, Glycerin, Potassium Phosphate, Butylene Glycol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Panthenol, Isoceteth-20, Tetrasodium EDTA, Cucumis Sativus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methypropional, Limonene, Hexyl Cinamal, Linalool, Imidazilidinyl Urea, CI 42090

Toner sa má používať ráno aj večer pomocou vatového tampónu na pokožku tváre a krku. Má veľmi jemnú parfemáciu, ktorá nie je pri aplikovaní nepríjemná. 

A aké sú jeho účinky? Pleť naozaj vyčistí od zbytkov nečistôt, zároveň pleť zjemní a spolu s vatovým tampónikom spraví jemný peeling pleti. Pleť pôsobí sviežo a keďže neobsahuje alkohol, nemám pocit takej scvrknutej pleti po jeho použití. Následne už nanášam denný alebo nočný krém. 

Musím ale povedať, že môj obľúbený toner od Nonique nepredčil, lebo nevidím tam až taký efekt na zlepšenie stavu pleti. Ale za cenu do 5 eur, je to jeden z najlepších tonerov z drogérie, najmä ak ste precitlivení na pleťové vody a toneri s nekresťanským obsahom alkoholu. 

Skúšali ste už niečo od značky Olay? 

Komentáre

  1. Od Olay som ešte nič neskúšala aj keď je to tempting :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám celkom rada aj čistiace vody ktoré obsahujú alkohol mám niekedy pocit že lepšie čistia ako aj samotná alpa aj keď štípe ale perfektne vyčistí pleť sem tam nezaškodí :)) ale tato vyzera fajin z výťažkami uhorky a aloe vera páči sa mi a značku počujem prvý krát

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.