Marc Jacobs - Nudes Sheer Lip Gel

Ahojte! 

Dnešný článok bude o jednom z klenotov z mojej kozmetickej zbierky a to rúžu od značky Marc Jacobs, ktorý som "adoptovala". Tento kúsok je pre mňa o to vzácnejší, že kozmetická odnož tejto značky u nás nie je dostupná. 


Za tento rúž v grramáži 3,6 gramu v prepočte zaplatíte okolo 30 dolárov. 

Samotné balenie rúžu je v telovej béžovej farbe s jednoduchým nápisom a balenie je magnetické, takže nehrozí, že viečko z rúžu v kabelke spadne. 
Rúž mám v odtieni Role Play čo je telová s ružovým studeným podtónom. Ja by som ju mohla nazvať aj ako moja farba pier, len krajšia. 
Rúž má pomerne príjemnú parfemáciu, ktorá mi pripomína jemnú vanilkovú vôňu MAC-ovských rúžov. 

Marc Jacobs Nudes Sheer Lip Gel - Role Play 

Čo sa týka samotnej konzistencie a textúry rúžu, je taká ako napovedá samotný názov tohto produktu. Je veľmi krémová, rúž ľahko pri nanášaní kĺže po perách. To napovedá aj o jeho vlastnostiach, že samotný rúž je hydratačný a výživný. Tieto jeho vlastnosti sa samozrejme aj odrážajú na jeho krycej schopnosti, ktorú by som popísala ako veľmi ľahkú až strednú kryciu schopnosť a aj na samotnej výdrži rúžu na perách. 

Marc Jacobs Nudes Sheer Lip Gel - Role Play 

Pred aplikáciou vždy používam balzam na pery, pretože občas som si všimla, že mal tendenciu zvýrazňovať suchosť pier, pokiaľ som rúž naaplikovala na suché, balzamom neošetrené pery. K rúžu aj používam kontúrku od Essence v odtieni 11 In the Nude, aby som mierne výdrž samotného rúžu predĺžila. Našťastie pri tomto odtieni, to jemné strácanie počas pár hodín nie je nejakým prešľapom, nakoľko sa naozaj z pier vytráca rovnomerne a vzhľadom k jemnej farbe pri toto vytrácania ani neprekáža a rúž nie je problém ani znovu naaplikovať a rúž nemá tendenciu sa nejak nevzhľadne vrstiť pri preaplikovaní rúžu. 

Marc Jacobs Nudes Sheer Lip Gel - Role Play 
Musím ale na to pozrieť kritickým okom a áno, rúž s podobnými vlastnosťami, odtieňmi a výdržou sa dá zohnať aj za nižšiu sumu, ale popravde ja som veľmi rada, že mám tento kúsok vo svojej zbierke, pretože ide o krásny kúsok, ktorý sa dá nosiť ku každodennému líčeniu a balenie je pre mňa uchvátne a elegantné. 

Od samotnej značky ma zaujímajú aj ďalšie produkty ako sú lícenky alebo paletky očných tieňov, tak uvidíme, kedy sa znova naskytne príležitosť svoju zbierku rozšíriť. 

Zaujala Vás značka Marc Jacobs Beauty? 

Komentáre

  1. táto vec je krásna už len kvôli tomu baleniu! :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tomu ver :D to sa nedá odolať a ešte keď je magnetické :D.

      Odstrániť
  2. balenie je naozaj krásne, ale mne sa páči aj samotná farba rúžu a aký výsledok vytvára :) veľmi pekná konzistencia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujala, jeden ruz vlastnim (pisala som o nom aj na blogu) a zalusk si robim aj na mascaru Velvet Noir, len cakam, kto z mojho okolia bude mat cestu do USA :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.