Spotrebované #22

Ahojte. 

Koniec februára ako najkratšieho mesiaca v roku sa nezadržateľne blíži. S ním tu mám pre vás ďalšie spotrebované v ktorom si pripomenie aj moje celkové dojmy z niektorých produktov, na ktoré tu recenzie už boli. 



1. Alverde - Levanduľové tekuté mydlo
Skvelé prírodné mydlo, ktorého pôvodný účel nakoniec u nás doma dopadol inak. Toto mydlo používam na umývanie štetcov. Nakoľko mydlo obsahuje alkohol, ktorý štetce zároveň vydezinfikuje, ale aj nejaké tie oleje pre ošetrenie štetín štetca. Takže ak vám nevyhovujú detské šampóny na umývanie štetcov a zároveň hľadáte niečo s celkom praktickým balením s pumpičkou vyskúšajte toto mydlo :). 

2. Dove - Purely Pampering - telové mlieko
Toto telové mlieko nie je niečo, čo by ma nadchlo. Samotná veľmi zvláštna silikónová štruktúra s divnou parfemáciou a príliš pokožku tela nehydratovalo. Za mňa úplný fail od Dove a nemám potrebu vôbec u nich skúšať nejaké ďalšie mazadlá na telo. 

3. Dermacol - Aroma Ritual - Antistresový telový olej
Môj veľmi obľúbený telový olej v skvelej parfemácii limetky a hroznového vína. Oleja stačí naozaj veľmi málo a preto aj toto malé balenie vydrží pomerne dlhú dobu. Akurát tá cena je trochu premrštená, preto ho kupujem prevažne v zľave. 

4. Balea - Anti-transpirant Extra Dry
Musím sa priznať, že príliš na guľôčkové deodoranty nie som. Ale tento som si kúpila ako takú alternatívu na denné používanie, keď som doma a nikde nejdem. A v takomto prípade plní svoju úlohu skvele aj bez veľkého nánosu v podpazuší. Cena sa pohybuje okolo jedného eura, čo je vlastne v prípade takéhoto produktu zanedbateľná suma. 

5. Radox - Feel Pampered Shower Cream
Kto môj blog číta pravidelne vie, že sprcháče od Radox sú mojou stálicou. Sprcháč v tejto parfemácii ma naozaj prekvapil. Spojenie vône bambuckého masla a zázvoru bolo skvelé na zimné večery a človek mal v sprche naozaj pocit relaxácie. 


6. Head&Shoulders 2v1 Mentol
Popravde z týchto šampónov nadšená nie som. Áno celkovo mi šampóny tejto značky vyhovujú, ale verzia 2v1, ktorá obsahuje aj kondicionér je desná. Vlasy sú príliš presilikónované po celých dĺžkach a omnoho rýchlejšie sa mastia a plihnú. Za mňa už len klasickú verziu a radšej kondicionér zvlášť. 


7. Clarins - Hydra-Matte Lotion
Pomerne fajn hydratačný fluid pre mastnú pleť, ale prišlo mi, že za tú cenu okolo 25-30 eur, tento produkt nerobí až takú službu, ako by som za tú cenu očakávala. V letnom období táto hydratácia stačila, ale celkovo som z tohto fluidu a jeho silikónovej konzistencie nemala pocit, že pleti dodáva niečo naviac. Takže znova do tohto fludiu od Clarins nepôjdem. 

8. Lirene - Physio-Micellar Cleansing Gel
Skvelý čistiaci micelárny gél, od ktorého som veľa neočakávala. Ale pleť nevysušuje a zároveň čistí skvele ako klasické penivé čističe. Používala som ho spolu s konjakovou hubkou a toto kombo následne viedlo k zlepšeniu stavu mojej pleti. A o dobrých skúsenostiach s týmto gélom hovorí aj to, že sa objaví vo februárových nákupoch. 

9. Himalaya Herbals - Apricot Scrub
Jeden z dostupných scrubov v našich drogériách. Obsahuje síce väčšie čiastočky marhuľových jadier, ktoré citlivejšej pleti nemusia spraviť najlepšie, ale pre mňa je to skvelý produkt. Síce trochu mi vadí jeho mierne silikónová konzistencia, ale po zmytí na pleti nepociťujem žiadny silikónový film. Za mňa môžem odporučiť pokiaľ hľadáte kompromis medzi peelingami. 

10. Thalgo - Silicium Eye Cream
Išlo o vzorku pomerne hutného a výživného očného krému. Vzorku som používala prevažne na cestách, keďže jej samotná veľkosť bola dosť výhodná. Očný krém bol pomerne výživný, oči mi nedráždil a zároveň pod make-upom nerobil šarapatu a korektor sa na ňom nezrážal. Ale, že by som utekala teraz zháňať plné balenie sa tiež povedať nedá. 

11. Ebelin - Konjaková špongia
Skvelá hubka s ktorou si večer čistím pleť a odličujem pleť. Taktiež samotná štruktúra hubky aj po namočení zabezpečuje to, že okrem čistenia pleti táto hubka vykonáva aj jemný peeling pleti. Hubku je potrebné meniť každé 2-3 mesiace. 

12. Marionnaud - Odličovacie bavlnené tampóny
Pomerne kvalitné odličovacie tampóny, po krajoch zošité, ale majú mierne tendenciu kraje týchto tampónov škrabať tvár. Ale mnoho viac mi vyhovujú odličovacie tampóny Ebelin a tieto v pomere koľko kusov, za akú cenu a aká je ich kvalita za to až tak nestoja. 


13. NYC - Get It All Make-up
Okolo tohto make-upu začal byť celkom povyk najmä v lete. Make-up mal ľahké až stredné krytie, najsvetlejší odtieň mi tiež sedel, ale čo ma nenadchlo na tomto make-upe je pomerne malý obsah, ktorý behom dvoch mesiacov človek jednoducho spotrebuje. Plus mal make-up trochu tendenciu upchávať póry a nemal až taký matujúci efekt, ako som čakala. Ale v prípade, že by som hľadala veľmi lacný a cenovo-dostupný make-up, tak by som sa k nemu vrátila. 

14. Bourjois - City Radiance Make-up - vzorka
Táto vzorka make-upu stačila na jedno použitie, čiže dlhodobo hodnotiť kvalitu tohto make-upu neviem. Ale presvedčil ma, že ak nebude vedieť aký make-up z drogérie vyskúšať, tak vyskúšam tento. Najsvetlejším odtieňom mi tiež sedel. 

15. Essence - Silky Touch Blush
Toto bola moja prvá lícenka v zbierke. Avšak, moja zbierka sa už tak rozrastá, že som sa rozhodla, že proste starších kúskov, ktoré nepoužívam sa zbavím. A tak ide preč aj táto lícenka. 

16. Essence - Studio Nails 24/7 Nail Base
Moja obľúbená báza pod farebný lak. Vytvára matný povrch na ktorý sa nasledujúci farebný lak veľmi dobre chytí. Taktiež je možné po použiť aj ako vrchný, pokiaľ chcete matné nechty. Celkom spolu aj s vrchným lakom predlžuje výdrž farebného laku. 

17. Gabriella Salvete - Stars Enamel
Pamätám si keď bolo veľa nadšenia okolo týchto pieskových lakov. Tento jeden som si kúpila a párkrát nalakovala, ale nejak som neprišla na chuť tomuto efektu a na mojich nechtoch mi prišiel gýčový. Preto ho vyhadzujem a zostávam už len pri overených efektoch, ktoré sa k môjmu tvaru a dĺžke nechtov hodia. 

18. Catrice - Sun Glow Matt Bronzing Powder
Tento bronzer bol môj prvý v zbierke. Pamätám si, keď ho ešte GetTheLouk ukazovala v roku 2012 v nejakých nákupoch a chválila si ho. Následne som ho ja utekala kúpiť. Časom mi však pribudli do zbierky lepšie bronzery a kontúrovacie púdre s lepším výsledným efektom na pleti. Takže tohto sa taktiež zbavujem. 

19. Dermacol - Invisible Fixing Powder
Jeden z mojich stálic v dekoratívnej kozmetike. Zatiaľ som lepší púder v tejto cenovej relácii nenašla. Sú lepšie púdre, to áno, ale za omnoho vyššiu sumu. Takže pokiaľ hľadáte sypký púder, môžem vám odporučiť tento. 

20. Maybelline - One by One Mascara
Taktiež jedna z mojich stálic. Riasenku používam už vyše 5 rokov a aj svojím čierno-čiernym efektom mi vyhovuje pre moje riasy. A stále sa k nej vraciam, nakoľko sa nerozmazáva, je bežne dostupná a za dobrú cenu. 

Tak za mesiac február, aj keď najkratší v roku je to až 20 produktov. Je pravda, že je tu pár produktov, ktoré som jednoducho zo svojej zbierky vytriedila, takže vďaka nim je toto číslo vyššie. 
Osvedčil sa Vám niektorý z týchto produktov?

Komentáre

  1. Micelární gel od Lirene naprosto miluji, naopak pudru Dermacol jsem na chut nepřišla.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Řasenku mám též moc ráda :) Celkově MBL má dobré řasenky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujala ma špirála, ja som od maybelline vyskúšala fialovú lash sensetional a tá mi najviac vyhovovala, no a potom som si kúpila nejakú novinku, tá je otrasná lebo je strašne mokrá a nechce hneď vyschnúť na riasach..otláča sa atd.. no a potom žltú som si kúpila, tá je zas príliš akoby suchá a nechce sa pekne naniesť takže možno skúsim túto-- pekny blog, sledujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.