Avon Planet Spa - Treasures of the Desert - Restoring Hand Cream

Ahojte kozmetickí maniaci! 

V dnešnej rýchlej recenzii sa bližšie pozrieme na jeden z krémov na ruky z Avonu z rady Planet Spa. Pôvodne som neplánovala robiť nejakú recenziu, ale samotný krém ma milo prekvapil a tak som sa rozhodla s vami podeliť s mojím nadšením z tohto produktu. 


Rada Planet Spa je jednou z mála, čo naozaj z katalógu Avonu stojí za to. Nie síce úplne všetky produkty, ale väčšina týchto produktov, ktoré som za dlhé roky mala možnosť vyskúšať, ma zatiaľ nesklamala. Preto som sa rozhodla vyskúšať aj krém na ruky, ktorý má krásny obal ala krémy na ruky L´occitane, pričom majú tieto krémy aj rovnaký objem a to 30 ml. Tieto obaly sú skvelé, veľmi skladné aj do kabelky. Oceňujem tento obal aj preto, lebo z nich naozaj dostanete všetko vďaka tomu, že udržujú tvar. 

Vzala som si teda krém na ruky s marockým arganovým olejom. Samozrejme, od zloženia nečakajte nejaké 100% prírodné zloženie, bez syntetiky vo forme parabénov, polymérov atď. Čo ma ale pomerne prekvapilo v zložení je, že samotné bambucké maslo sa nachádza medzi prvými zložkami, čo zabezpečuje jeho hutnejšiu a výživnú konzistenciu a obsahuje aj niekoľko typov olejov. 

Zloženie: Aqua, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Parfum, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Carbomer, Methylparaben, PEG-150 Stearate, Steareth-20, Disodium Edta, Sorbitan Oleate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Limonene, Linalool. 

Poďme ale k vlastnostiam krému. Krém je bielej farby a po vytlačení je hutnejšej konzistencie, vďaka čomu je ho potrebné naozaj čo najmenšie množstvo. Je veľmi príjemnej parfemácie, veľmi charakteristickej a sofistikovanej, ako je to zvykom u všetkých produktov z rady Planet Spa. 

Krém sa veľmi príjemne rozotiera a aj keď spočiatku má človek pocit hrubej vrstvy krému na rukách, krém sa po chvíľke vstrebe a zanechá veľmi jemný film, ktorý ale nie je klzký a tým nie je pocitovo nepríjemný. Hydratácia a výživa je naozaj skvelá a celkovo je to jeden z najlepších krémov na ruky, s ktorým som mala tú česť. 

Celkovo musím povedať, že ak ste milovníkmi krémov na ruky od L´occitane, určite vyskúšajte aj tieto krémy na ruky z rady Planet Spa. Celkovo dostanete takmer totožný produkt nielen obalom, ale aj vlastnosťami a formou parfemácie. Najmä, pokiaľ vychytáte tieto krémy v zľave, zaplatíte naozaj maximálne do troch eur a naposledy som levanduľový krém z tejto rady kupovala za necelé 2 eurá. 

Ako ste Vy na tom s katalógovou kozmetikou? 

Komentáre

  1. Znacku Avon osobne nenakupujem. Na recenziu som klikla prave kvoli zlozeniu, v katalogu sa ho totiz nedozviem. No veru pousmiala som sa nad nim. Viac methylparabenu ako arganoveho oleja, podla ktoreho je nazvany :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som našťastie nejaké veľké očakávania od zloženia nemala, nakoľko je to Avon, takže sklamanie u mňa nenastalo.

      Odstrániť
  2. Dizajn je krásny! Momentálne čakám objednávku z AVONu kde som sa rozhodla vyskúšať aj ich telové maslo z tejto rady, tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som ho mala a tiež som sním bola spokojná krásne voňal len škoda že také malé balenie:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak čo som si dosť všimla avon je so zloženiami celkom fajin oproti oriflame sa to nedá koľko krát ani porovnať. Jednoznačne vedie avon:)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.