Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Ahojte kozmetickí maniaci!

V dnešnom článku vám prinášam plnohodnotnú recenziu po niekoľkomesačnom používaní a takpovediac až po vypotrebovaní celého produktu. Takže žiadne prvé dojmy ani domnienky, ale plnohodnotná užívateľská recenzia. 
Áno, dnes sa pozrieme na jeden z ospevovaných olejov na pery a to Instant Light Lip Comfort Oil od Clarins. 



Popravde, dlhú dobu som tento olej chcela vyskúšať, ale keďže som ,,nazvime to žgrlavá", nechcelo sa mi dávať plnú sumu za takýchto produkt. Preto som si počkala na vhodný momenta vychytala ho v jednom e-shope za pomerne fajn zľavu. 
Mám klasickú ,,medovú verziu", ktorá mi príde asi najlepšia, pokiaľ tento produkt chcete používať naozaj ako balzam napr. na nočnú regeneráciu pier. Samotná parfemácia produktu je v tomto prípade veľmi príjemná, nie je umelá a ani silená. 

Samotné balenie je veľmi skladné, jednoduché a pekné. Oceňujem priehľadné balenie, pretože vidím, koľko mi ešte z oleja zostáva alebo pri konci balenia je veľkou výhodou, že vidíte, kde je olej nahrnutý a priamo aplikátorom môžete naberať olej z tohto miesta. 
Samotného produktu je v balení 7 ml.

S čím úplne stotožnená nie som je obrovský aplikátor. Síce pery rýchlo natriem, ale príde mi to s tým obrovským aplikátorom celé také upatlané a mne by postačoval aj menší. 

Samotná konzistencia oleja je pomerne hustá a trochu taká ťahavá ako samotný med. Táto konzistencia zaručuje, že pery budú obalené pomerne lepkavo-klzkým filmom, ktorý práve zaručuje pocit hydratácie, ale pre niekoho môže byť aj nepríjemný, najmä u ľudí, ktorí nemajú radi lesky na pery. Samotné zloženie tohto oleja píšem nižšie, avšak, každá príchuť a varianta má trochu iné zloženie a mne samotnej robilo problém zistiť, ktoré zloženie je správne a vopred upozorňuje, že netuším, či aj toto zloženie je úplne správne (bohužiaľ, obal v čase písania recenzie už nemám), ale základ každého olejčeka je rovnaký, len sa tam menia niektoré látky. 


Zloženie: Polyglyceryl-2 Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer, Dilinoleic Acid/Butanediol Copolymer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Disteardimonium Hectorite, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Calcium Aluminum Borosilicate, Propylene Carbonate, Vanillin, Tocopheryl Acetate, Parfum/Fragrance, Ci 77891/ Titanium Dioxide, Silica, Ammonium Glycyrrhizate, Ci 77491/Iron Oxides,  Capsicum Annuum Fruit Extract, Tin Oxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Samotný olej som používala vždy na noc na regeneráciu pier a musím povedať, že cez noc pery pekne zjemnil, vyživil a zhydratoval. Čo mňa prekvapilo, že následne som ani nemala potrebu si počas dňa tak často pery pretierať balzamom. 

Síce olejček ma veľa pozitív ale poďme aj k negatívam. A tým je samotná cena, ktorá sa môže pohybovať v bežnej parfumérii aj okolo 26 eur za túto malú fľaštičku. Síce mne osobne olejček vydržal 3 a pol mesiaca, aj tak sa mi zdá táto suma dosť vysoká na takúto srandu. 

Takže suma sumárum, záleťí od vašich preferencií a vašej peňaženky, či ste ochotní investovať do tak drahého "balzamu" na pery, ktorý je zároveň pomerne komfortným riešením aj na cesty s pekným obalom, ale aj ako nočná záchrana pre pery. 

A čo vy? Akú najvyššiu sumu ste boli ochotní investovať za starostlivosť o pery? 

Komentáre

  1. Tak ja mám olej v odtieni Red Berry a som z neho nadšená. Rovnako ho používam na noc a moje pery dokáže dať úplne do 100% kondície aj keď sú po ňom pery jemne zafarbené. Dal by sa pokojne používať ako lesk na bežné denne nosenie keďže pery sú po ňom veľmi ľahko sfarbené. Ale mne viac vyhovuje práve na noc. Cena je síce vyššia ale zase môžeme si občas dopriať aj niečo drahšie a kvalitnejšie. Myslela som si že ďalšie balenie nebudem potrebovať, no po tom čo sa na trhu objavili nové varianty- akútne potrebujem mentolový. :D Človek si konečne myslí, že čo to ušetrí a oni vyvedú toto. :D
    Life is beautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, že tie nové alternatívy a najmä mentolový aj mňa hrozne láka, lebo mentolom v balzamoch som posadnutá, takže je možné, že keď bude zľava nejaká si ho zaobstarám :D.

      Odstrániť
  2. Ja tiež radšej počkam niekedy na nejakú zľavu:) ale keď sa mi niečo veľmi páči musím to mať.. olej na pery som mala od milani bol celkom fajin ani nelepil čo bolo plus lebo ako píšeš neznášam lepivé:) len už ku koncu som citila že začina smrdieť a dokonca sa mi odlomila časť kde sa šrobuje vrchnáčik:))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.