Kallos - Sense - Facial Tonic

Ahojte kozmetickí maniaci. 

Dnes som si pre vás pripravila krátku a rýchlu recenziu na tonikum od maďarskej značky Kallos Cosmetics. Toto tonikum síce nie je bežne dostupné v drogériách, ale u nás v miestnej drogérii som naň narazila a pomerne ma zaujalo a na internete je toto tonikum bežne dostupné zohnať. 


Musím sa priznať, že ma veľmi zaujal aj dizajn, nakoľko je tonikum balené v bielej papierovej krabičke na ktorej je popis produktu v rôznych jazykoch a samozrejme zloženie. 

Samotné balenie tonika je taktiež jednoduché pekné biele, ale čo je pre mňa podstatné, tak aj s pumpičkou. Mám rada takéto vychytávky, takže o to viac som bola motivovaná vyskúšať tento produkt. 
Na druhom mieste na zaujalo aj samotné zloženie, ktoré síce nie je prírodné, ale na prvých miestach obsahuje dosť prírodných extraktov. 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Hamamelis Virginiana Extract, Citrus Sinensis Extract, Citrus Limon Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Spirulina Maxima Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Parfum, PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCI, Maltodextrin, Sodium Starch, Citric Acid, Propylene Glycol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol. 

Samotné tonikum je zafarbené mierne do žlta a má príjemnú, nie vtieravú a otravnú parfemáciu. Čo však musím skritizovať, že moje pôvodné nadšenie z pumpičky rýchlo opadlo. Pumpička dávkuje veľmi zvláštne množstvo produktu, na prvú pumpičku je to málo a na dve už veľa produktu. Časom sa aj samotná pumpička začala kaziť a ku koncu produktu už ani nepumpovala, takže som musela tonikum aplikovať na vatový tampón klasickým spôsobom. 

Tonikum ale čistí pomerne príjemne, zvlhčuje pleť bez zbytočného vysušenia a pleť som mala po používaní tohto tonika v dobrej kondícii. Myslím preto, že bude vhodné naozaj na všetky typy pleti, ako sa uvádza na obale produktu. 

Avšak, po zhodnotení ceny/výkonu/objemu (4€/priemerný výkon/100ml) + problémy s pumpičkou ma toto tonikum nepresvedčilo v tom, aby som si ho znova kúpila a stalo sa nejakým tým "svätým grálom" v starostlivosti o pleť. 

Aké produkty od značky Kallos Cosmetics ste vyskúšali vy? 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.