Produkty na obočie

Ahojteee. Dúfam že si užívate leto. Ja tu mám pre vás článok o produktoch na obočie, ktoré je rámom našej tváre a je myslím si že dôležité aby vyzeralo upravene. Keby si mám vybrať iba tri kozmetické produkty, tak by to bol makeup, riasenka a nejaký produkt na úpravu obočia. Pre mňa je obočie veľmi dôležité aj z dôvodu že ho mám takmer neviditeľné, pretože chĺpky mám úplne blonďaté a riedke a nezachráni to ani farbenie obočia. Taktiež moje obočie nemá pekný spád dole ale vlastne ti chvostíky vôbec nemám. Preto si ho musím niečím vyplniť. Predstavím vám čím si líčim obočie ja a ukážem vám že na obočie nemusíte používať len to na čom je napísane "eyebrow".


Ja používam na obočie 5 produktov, ktoré striedam a urobíme si na každý produkt takú malú recenziu.

Make Up For Ever - Aqua Brow - 25 Ash
Ide o gelovitý zafarbený krém, ktorý je vodeodolný. Ja som si ho kupovala v Brne v Sephore za 590 Kč. Objem má 7ml, čo úplne stačí pri celoročnom používaní (na fotke môžete vidieť koľko sa za rok podarilo spotrebovať mne). Ja si tento produkt veľmi pochvaľujem, práve vďaka jeho celodennej výdrži ktorú moja mastná pleť potrebuje. Jediné čo že by mi vyhovoval trochu studenší odtieň, ale to už MUFE nevyrába. Na aplikáciu používam klasický skosený štetček, ale o tom si povieme viac ďalej v článku.


Make Up For Ever - Aqua Brow - 25 Ash
Artdeco - Eyebrow Powder - odtieň 3
Musím sa priznať že tento tieň na obočie používam najmenej. Neviem prečo, farba aj odtieň mi sedia, aj aplikácia je jednoduchá, ale asi to bude tým že predsa len tieň nemá takú výdrž ako jeho dvaja vodeodolný kolegovia. Čiže ak máte radi tiene na oči a hľadáte studenšiu hnedú, odporúčam tento tieň v odtieni 3. Výdrž je u neho dobrá, asi ako u väčšiny tieňov na obočie. Objem má 0,8g a cena sa pohybuje asi od 6 eur.

Artdeco - Eyebrow Powder - 3
Maybelline Color Tattoo - 40 Permanent Taupe
Teraz si predstavíme produkt, ktorý vôbec nie je určený na obočie, ale ja ho na obočie používam. Pár dôvodov prečo:
  • keďže ide až skôr o pastu, z týchto troch produktov sa mi osvedčil najlepšie čo sa týka výdrže
  • je to matná farba
  • studená hnedá až do siva
  • ide skôr o o suchší produkt, čiže oveľa lepšie viete kontrolovať intenzitu
Objem má 4 gramy a cena sa pohybuje okolo 5 eur a tiež vydrží strašne dlho. Čiže má veľa plusov a preto ho používam najradšej. Je pravda že mierne schne na povrchu časom ale aj tak to nikdy neprevýši u mňa jeho klady. 

Maybelline Color Tattoo - 40 Permanent Taupe
Ďalšie produkty, ktoré používam následne sú nejaké tie farebné gély na zafixovanie. Používam dva, jeden od Catrice Eyebrow Filler a druhý od Essence Make Me Brow. Viac ale fandím tomu od Essence, ale je to len z dôvodu že má omnoho lepšiu a praktickejšiu kefku. 


Odfotila som vám Aqua Brow a Color Tattoo v akcii, keďže tieto dva používam najviac. Aplikácia oboch je odlišná. CT je skôr taká suchšia pasta, zatiaľ čo Aqua Brow je skôr taký krém. Preto je dôležité si vybrať aj správny skosený štetec.
1. Bez produktu, 2. Color Tattoo - Permanent Taupe, 3. MUFE Aqua Brow - 25 Ash
Ako vidíte moje prirodzené obočie je veľmi riedke a takmer neviditeľné (toto je tiež po zafarbení) a nemám ho riadne ukončené chvostíkom. Preto je pre mňa základ mať správny produkt na obočie.

Čo sa týka Color Tattoo aplikácia je pre mňa oveľa lepšia pretože nehrozí že vzniknú miesta kde by ste mali viac produktu. Zatiaľ čo pri MUFE Aqua Brow musíte mať veľmi ľahkú a zároveň presnú ruku.

Čo sa týka podtónu mne vyhovuje oveľa viac studený podtón Color Tattoo. Aqua Brow dopoužívam ale pravdepodobne kým budú vyrábať Color Tattoo v odtieni Permanent Taupe sa k nemu nevrátim.

A čo používate vy? Preferujete viac ceruzku, tiene, pasty, farebné gély alebo len nejaké priehľadné gély na zafixovanie? Píšte kľudne vaše fígľe na úpravu obočia, budem vďačná za každý váš postreh.

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. A víš, že já taky přemýšlela nad tím, že bych CT dala na obočí? Ta barva je totiž skvělá. Pak jsem si ale ve stejném odstínu koupila Bobbi Brown a Artdeco, tak z toho sešlo. S tužkama se mi totiž pracuje lépe a hlavně rychleji. Fixuju pak průhledným Alverde gelem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som CT na obočie videla prvýkrát používať u jednej poľskej vlogerky a odvtedy si to len chválim :) Ináč u nás su stále vybrakované gely od Alverde, resp. raz vybrakujú a potom raz za polroka doložia, ale ináč mi vyhovoval aj gel od Alverde ale proste u nás nie je :D

      Odstrániť
  2. Ja nejako obocie neriesim. Subjektivne si tak myslim, ze vyzera v pohode a asi to netreba prehanat s licenim, lebo sa mi to nahodou zapaci a budem musiet zase vstavat o niekolko minut skor, aby som vobec stihala. Ak by som mala nieco na obocie pouzivat, asi by som vyskusala ten Alverde gel, ktory chvalia takmer vsetky blogerky :-)
    ❀❀❀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten gel od Alverde som mala a bol super len trochu nezohnateľný :D

      Odstrániť
  3. Ja obočie taktiež neriešim a keďže som tmavý typ a mám aj čierne obočie, tak mu nemusím nejako pomáhať tieňmi a tak :) a ako fixátor tak trochu netradične používam klasickú modrú Niveu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veron, ja mať také obočie ako ty tiež to moc neriešim :D

      Odstrániť
  4. Wow, teda dala si mi skvelý tip na to Color tatoo na obočie, ten odtien je užasný, už dlhšie som sa pozerala po ňom, ale na obočie by ma nenapadlo si ho dať...:-) Super článok, davam odber ! Len tak dalej !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale asi nemáš GFC ikonku, teda aspon ju nevidim, tak si tvoj blog aspon uložim do založiek..:-)

      Odstrániť
    2. Ahoj. Ďakujem pekne za pochvaľu. Nemám GFC ikonku, zatiaľ, lebo som si zrušila Google + profil ešte pred založením blogu, dosť mi vadilo lebo mi je zbytočný len ukazuje čo všetko robím na YT alebo tak, ale časom to asi nejak vyšpekulujem s tým profilom, len mi vadí že mi nahradí profil na Bloggerovi :) Ja totižto každého, aj teba sledujem cez Blogger.com :)

      Odstrániť
    3. Já na Google+ taky nemám účet a mám na blogu GFC :-)

      Odstrániť
    4. Baby a ako sa to dá, lebo nad tým špekulujem už neviem koľkýkrát a ja sama to viem že to veľmi nevyužívam keďže všetko sledujem cez Bloggera :D

      Odstrániť
    5. Už nič baby už som na to prišla :D Ale najlepšie že toľko som sa s tým babrala že už sledujem sama seba :D

      Odstrániť
  5. hah, nikdy by ma nenapadlo použiť color tattoo na obočie, nehrudkuje sa na tom obočí? :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na obočí vôbec nie, pekne drží celý deň, dokonca v mojom teste pod vodou obstálo viac ako Aqua Brow. Jediné čo sa časom stane je že trochu vrchná vrstva na samotnom CT oschne ale to stačí len vreckovkou odstrániť :)

      Odstrániť
  6. To jsou věci, vůbec jsem nikdy netušila, že existuje tolik věcí na úpravu obočí, no páni.. :) Já mám odmala díky Bohu tmavé obočí, které jsem si nikdy nijak nezvýrazňovala, ani nedokreslovala. Jediné co pořád používám je pinzeta :) i když asi to mám i v hlavě, protože proti tomu mám tak trochu averzi, když vidím některé extrémy, co se týká dokreslování obočí... :( Ale pokud je to minimalistické nebo to není žádný extrém, tak proti tomu nic nemám, ale sama se do toho radši nepouštím, aby z toho potom nějaký ten extrém nevznikl :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som už vyskúšala snáď všetko možné na obočie :D. Áno tie extrémy keď to vyzerá ako keby chytila čiernu fixu a len išla podľa šablóny :D:D:D. Ja už som našťastie chytila celkom cvik ale najhoršie je že niekedy bývajú aj zlé rána a to je najhoršie keď vidím že jedno obočie mám ináč ako druhé :D

      Odstrániť
  7. Já toho používám teda daleko méně, také si ho maluju, jen proti tobě trošku primitvně :D
    ale děkuji moc za tipy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :). To chce len trošku cvik do ruky, ale neboj aj ja mám zlé dni a spravím si ho úplne krivo :D

      Odstrániť
  8. ja mám ale šťastie, chvalabohu ma celkom obchádzajú takéto problémy :D mám ho prirodzene celkom husté a vytvarované a dané geneticky od ocka :D:D
    Girl Who Is Obsessed.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Buď rada :D Ja ho mám tiež po otcovi a ten chudák tiež nemá nič, resp. úplne svetlé :D

      Odstrániť
  9. na obočí používám průhledný gel od alverde :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gely od Alverde sú aj za mňa super a na to že majú prírodné zloženie :) Len by ich ešte mohli vymakať a dať menšiu kefku.

      Odstrániť
  10. Ja si teda na obočí tiež dávam záležať, upravujem si ho aj v dňoch, kedy sa nelíčim a idem len tak do obchodu či na prechádzku, dosť to zvýrazní oči a dodáva to úplne iný rozmer celému líčeniu. Dokonca keď nosím okuliare tak sa mi neupravené obočie zdá hrozné, takže bez upraveného obočia už takmer nevychádzam z domu a k úprave používam buď hnedý očný tieň alebo častejšie ceruzku od Essence.
    Janka Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fakt veľmi dôležité a najmä keď človek ho nemá od prírody pekné.

      Odstrániť
  11. Ahoj, je prosim aj ten colortatoo vodeodolny? Ci lem ten prvy ten aqua daco :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mozem sa prosim optytat aku mas farbu vlasov? Lebo ja mam taky spinavy blond a tak neviem teraz ci by mi to color tattoo bolo dobre...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez som viacmenej spinava blond az uplne svetla hneda :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.