Bourjois Healthy Mix Foundation

Ahojte moji čitatelia aj občasní čitatelia aj okoloidúci. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na známy makeup Healthy Mix od Bourjois. Makeup som dostala k Vianociam a kúpený je v parfumérii Fann v obchodnom centre Eurovea. Je to jediné Fannko kde som videla najsvetlejší odtieň. Keďže makeup testujem už polrok, myslím že už mám čo k nemu povedať.

Bourjois Healthy Mix 51 Light Vanilla
1. Balenie 
Ide o klasické sklenené balenie s pumpičkou, ktoré mi vyhovuje. 



2. Odtieň 
Z tohoto makeupu sa mi podarilo zohnať najsvetlejší odtieň 51 Light Vanilla. Čo sa týka podtónu, povedala by som že je neutrálny, pretože na seba poznám aj žltšie makeupy ale tento mi sedí a myslím si, že by mohol sedieť aj babám so žltým podtónom. 

Bourjois Healthy Mix 51 Light Vanilla
3. Konzistencia 
V tomto prípade ide o tekutý fluidný makeup. 

4. Krycia schopnosť 
Čo sa týka krycej schopnosti, ide o ľahšiu až strednú kryciu schopnosť, čo môžete usúdiť s fotky. Naľavo je fotka bez makeupu a na pravej fotke je makeup cez moje znamienko. 



5. Aplikácia
Na aplikáciu používam klasický štetec, buď flat top alebo round top. Skúšala som aj aplikáciu prstami ale oveľa viac sa mi páči jeho finish prostredníctvom štetcov. 

6. Finish
Nejde o makeup, ktorý by mal matný finish ale o makeup ktorý vám má dodať takýy ten "glowy efekt". Ja osobne mám mastnú pleť ale popravde nevadí mi takýto finish, nakoľko mám už niekoľko vrások na čele a práve príliš matný a suchý finish mi ich len zvýrazňuje. Výdrž je taká priemerná, v peknom stave vydrží na mojej pleti asi 8 hodín. 

Verdikt 
Znovu si tento makeup určite kúpim, len je otázne či ho ešte zoženiem v tomto najsvetlejšom odtieni. SPF neobsahuje, na druhú stranu sa teda hodí na fotenie. 

Máte skúsenosti s týmto makeupom? Ak nie zaujal vás?

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. hodně dlouho už nad tímhle makeupem přemýšlím. Hned, jak přijedu do města, kde se prodává Bourjois, kupuju ho! :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ho pochvaľujem a ostáva na mojom zozname vyhovujúcich mejkapov. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.