Spotrebované #4

Ahoojte. Tak už sa nám pomaly leto prehúpava do jesene. Ja jeseň mám rada pre jej takú zvláštnu atmosféru, ale na druhú stranu neznášam tie upršané dni keď nemôžem byť doma ale musím sa v tom daždi prebojovávať :D. A dnešný článok bude o spotrebovaných produktoch v mesiaci august. 


Podarilo sa mi spotrebovať celkom dosť produktov, neviem ani ako to robím lebo nejak veľmi sa nesnažím :D. 



1. Balea sprchový gél s vôňou vanilky a kokosu 200ml 
Tento sprchový gél mi veľmi vyhovoval, krásne voňal ako raffaello guličky. Pokožku mi nevysušoval, ani ekzém nezhoršoval a pravdepodobne sa k nemu teraz na jeseň vrátim :).

2. Johnson´s Baby Bedtime Lotion 300ml 
Pri tomto telovom mlieku som bola veľmi zvedavá na jeho vôňu. A vonia krásne ale nie príliš umelo a výrazne. Telové mlieko hydratovalo pekne a rýchlo sa vsakovalo ale jediné čo mi dosť vadí je že je určené pre malé deti a už tam museli nacpať silikóny a konkrétne dimethicone (Akože prečo?). Ale pravdepodobne sa k nemu ešte niekedy vrátim, bolo celkom príjemné. 


3. Balea jednorázové holiace strojčeky pre mužov 10 kusov
Keďže ženské holítka od Baley mi nevyhovovali tak som sa rozhodla vyskúšať mužské s tým, že som predpokladala, že keďže sú určené na citlivejšie miesto na tele, čiže na tvár, tak nebudem mať po nich totálne krvavé nohy. No mýlila som sa. Po každom holení aj keď som holila veľmi jemne som mala krvavé nohy a jeden raz som si aj ufikla kus vrchnej kože a to len bola zabíjačka. Teraz mi len ostala asi centimetrová jazva. Takže tieto holiace strojčeky odporučiť nemôžem a už vôbec nie pre mužskú tvár. 


4. Rexona Antiperspirant Biorythm 150 ml
O účinnosti Rexony v tejto vôni som už písala v článku Spotrebované - máj 2015 a spokojná som nebola lebo neprekryla úplne pach potu ale jeho vôňa sa nejak zmiešala s vôňou potu a bol z toho teda "fajný" odér. 


5. Alverde Maslo na nohy s shorea maslom a píniou 200 ml
Maslo bolo celkom hydratačné (aj keď na známu Balea Urea na nohy nemá) a kúpila by som si ho aj znova ale mne proste vadí to balenie. Nikto z nás nemá dokonale čistú podlahu v kúpeľni a teraz vyjdete zo sprchy stúpite na podlahu a dostane sa vám všetko z podlahy na nohy a teraz následne si tie nohy idete natrieť. Čiže si naberiete z kelímku votriete do chodidiel a teraz všetok ten sajrajt máte na rukách. Idete si natrieť druhú nohu a s celým tým sajrajtom na rukách idete znova do tohto masla na nohy. Čiže ja som neustále mala v tom masle nejaké vlákienka z látok a prachové častice. Takže ja radšej vytláčacie tubičky ale toto fakt nie. Proste dalo by sa to nejak vyriešiť ale ja sa proste len chcem natrieť a nie vyťahovať vlákienka, prach z neho po natretí alebo si ešte pred aplikáciou vlhčenými obrúskami utierať nohy. Proste sa chcem večer unavená natrieť a nie rozmýšľať nad stratégiou natierania nôh. 


6. Balea deo sprej na nohy a do topánok Lovely 100ml 
S týmto deo sprejom som spokojná. Je multifunkčný, čiže aj na nohy aj kľudne do topánok na odstránenie zápachu, plus malé balenie, tí čo radi nosíte všetko pre istotu v kabelke nemusíte vláčiť ťažké balenie. Viac si môžete prečítať tu : Balea - starostlivosť o nohy

7. Vita Liberata pHenomenal 2-3 week samoopalovacia pena - vzorček - 25ml
Túto vzorku som dostala za nákup v Brnenskej Sephore. Našťastie sa mi trafili do vkusu keďže v lete nie som veľmi obľúbenec opaľovania a pripekania na slnku a používam skôr samoopalováky. Balenie mi vydržalo na testovanie asi 3 týždne. Obsahuje prírodné výťažky a neviem aké všelijaké srandy. No teraz k samotnému efektu a aplikácii. Na aplikáciu potrebujete špeciálnu rukavicu. Ja som si zohnala z Dm drogérie. Prvý šok pre mňa bol že po stlačení pumpičky vyšla nejaká zvláštna zeleno-šedá pena a je to zatiaľ pre mňa najsmradlavejší samoopalovák ktorý som mala. Penu som rozotrela a po cca 2-3 hodinách naozaj chytilo peknú bronzovú farbu. Ale samoopalovák mi vydržal asi tak 2 dni ako obyčajný od Alverde. Čiže za cenu 47 euro máte výrobok ktorý vám vydrží na tele toľko čo výrobok za 4 eurá. Plus sa dosť škaredo vytrácal a vytvárali sa mapy. Takže za mňa tento produkt za tú cenu nestojí. 


8. Alverde Krém na ruky s nechtíkom lekárskym 25 ml
S týmto krémom som ja spokojná, má takú strednú hydratáciu, čiže ak máte veľmi vysušené ruky asi vás nespasí. Mne ale pomohol minulý rok od ekzému a odvtedy je toto už moje tretie malé balenie do kabelky. 



9. Balea odličovač vodeodolného očného make-upu 100ml
Tento odličovač si ja kupujem pravidelne, mne odlíči v pohode očný make-up (ale nepoužívam vodeodolnú riasenku, iba linky). Mám aj pre vás tip. Pokiaľ používate samoopalovacie prípravky a náhodou sa vám vytvorí niekde nejaká tmavšia mapa na tele tak týmto to krásne stiahnete dole. 



10. Optisana roztok na kontaktné šošovky 360ml
Dnes tu mám aj niečo pre tie z vás, ktoré nosíte kontaktné šošovky. Tento roztok bežne nezoženiete lebo ho mávajú v Lidli len v tie ich "špeciálne dni" ale ak naň narazíte vyskúšajte ho. Stojí okolo 3 eur a účinok má za mňa napríklad rovnaký ako roztok z Dm drogérie. 



11. Avon Naturals Hydratačný telový sprej s ľaliou a gardéniou 100ml 
Konečne sa mi podarilo spotrebovať tento "Body mist" alebo "Body splash". Proste mi vadil ten alkoholový závan pri nastriekaní na telo. Nevadí aspoň mám ďalšiu prázdnu nádobku s rozprašovačom :D. 


12. Beyoncé Heat EDP 30 ml
Tiež jeden z parfumov, ktoré som dostala do daru. Ináč by som si ho nekúpila, veľmi neholdujem týmto vôňam speváčiek, herečiek a všetkých celebrít. Ide o ťažkú, večernú vôňu, ktorá mne prišla taká tuctová a taká tá babičkovská orientálna. Ale ak máte radi také vône vyskúšajte. 



13. Sally Hansen Insta-Dri Topcoat 13,3 ml
Myslím, že ide o dosť prefláknutý top coat. Ja som s ním spokojná mám už ďalšie balenie. Ale chystám sa vyskúšať ešte nejaké ďalšie, lebo mám pocit že niektoré iné by ešte viac predĺžili výdrž laku :).


A čo sa podarilo spotrebovať vám? Kľudne napíšte ak máte skúsenosti s niektorými týmito produktami, či ste boli spokojní/é alebo nie :). 


Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. tú rexonu mám veľmi rada! a tiež používam mužské žiletky, lebo tie dámske sú naozaj nemožné! :D.

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No len tieto mužské boli rovnako nemožné :D Už som našla svojho favorita a to holítka od Cien :).

      Odstrániť
  2. Ten dvojfázový odličovač Balea mám veľmi rada, poradí si zo všetkým, je lacný a fakt skvelý. Inak ohľadom roztokov ja som konečne objavila taký, ktorý oči vysušuje najmenej a s ktorým som spokojná, roztokov som vyskúšala veľa, ale Gelone je za mňa najlepší. Tieto z Lidlu ani z DMky som doposiaľ neskúšala, objednávam si roztoky vždy cez net a tam v ponuke tieto žiaľ nie sú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som mala tiež a bol skvelý. Len proste poštovné je také drahé, že za mi nechce platiť 7 euro za roztok a 3,50 len pošta čo je už polka roztoku. Tak preto hľadám alternatívy.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.