Spotrebované #17

Ahojte sliediči kozmetických spotrebovancov!

Máme tu koniec mesiaca a teda ďalšie spotrebované. Musím sa Vám priznať, že už niekoľkokrát som rozmýšľala, či táto rubrika ešte má zmysel. Je to najmä z dôvodu, že v podstate nejde o nič originálne a touto rubrikou v súčasnosti disponuje už takmer každý blog zameraný na kozmetiku. 
Na druhú stranu som si všimla, že štatisticky ide o jednu z najčítanejších rubrík, takže som pochopila, že čitateľov baví. Takže s ňou seknem asi až keď Vás prestane baviť. 

Poďme ale k tým spotrebovancom. 


1. Balea - Totes Meer Salz Öl-Peeling Lemongrass
Išlo o pomerne príjemný olejový peeling, ktorého hlavnou časťou, ktorá práve zabezpečovala odstránenie odumetrých buniek bola morská soľ. Mne pomerne dosť vyhovoval, čiastočky soli boli pomerne veľké. Ale popravde, olej mi v ňom dosť vadil na celé telo, takže nakoniec som ho používala iba na peelingovanie pokožky nôh pred použitím pemzy a na to bol ideálny. Ak chcete podrobnejšiu recenziu môžete si ju prečítať TU

2. Balea - Sprchový peeling Buttermilk & Lemon
Za mňa jeden z najlepších peelingov z limitke od Balea. Aj cena je pomerne fajn. Nie je to taký ten "recht" peeling, ktorý vás riadne vydrhne, ale na jemný každodenný peeling tela postačí. Čo ale najviac zbožňujem je práve tá vôňa, ktorá mi pripomína citrónový cheesecake. 

3. Balea - Sprchový gél Vanille & Cocos
Ide o jeden z mojich najobľúbenejších sprcháčov od Balea, ktorý nie je limitkou a v stojanoch v drogérii ho nájdete permanentne. Sprcháč nie je ničím výnimočný, mne pokožku nevysúša a rada ho mám práve prevažne pre jeho parfemáciu. 

4. Cien - Tekuté mydlo na ruky Sensitive 
Ide o tekuté mydlo na ruky, ktoré zoženiete bežne v Lidli. Nebolo ničím výnimočné a mám pocit, že ho bola väčšia spotreba ako v prípade tekutých mydiel od Balea. 

5. Essence - Winter wonderful! - Krém na ruky
Išlo o krém na ruky zo zimnej limitovanej kolekcie Essence. Mal zvláštny "príčmuch" a zároveň neobsahoval bohvieaké výživné látky pre pokožku. Takže balenie bolo asi to jediné na tomto kréme, čo stálo za to. 

6. Cien - Lady 3 - Holiace strojčeky 
Ide o jedny z najlepších holiacich strojčekov v danej cenovej relácii. Balenie obsahuje 4 holiace strojčeky. Ide o lepšie strojčeky s tromi čepielkami a odkedy ich používam nie je to vo vani zabíjačka :D. A zoženiete ich za cenu okolo troch eur. 

7. Balea - Urea Fusscreme 
Myslím, že k tomuto krému na nohy už nemusím nič dodávať, lebo sa tu objavuje pravidelne. A ja ho aj stále pravidelne kupujem a som s ním spokojná. 


8. Medi Blanc - Whitening natural toothpaste 
Ide o cestovné verzie pást, ktoré dával Notino.sk k nákupu ako darček. Popravde spotrebovala som ich asi 4 a nemám pocit, že by tieto pasty niečo extra so zubami spravili. Takže do plného balenia ja nepôjdem. 


9. Balea - Čistiaca kašmírová pena 
Taktiež jeden z produktov, ktorý sa tu už objavuje od založenia blogu. Momentálne zmenili balenie, ale je dostupná stále a ja sa k nej budem vracať stále, pokiaľ ju bude mať DM-ka v ponuke. 

10. Weleda - Mandľový krém pre citlivú pleť 
Išlo o pomerne fajn krém, ktorý mi prvý polrok aj vyhovoval. Avšak po tom polroku sa mi začala zhoršovať pleť, takže nakoniec som si ním natierala krk a dekolt. Jeho nevýhodou je, že nevstrebe sa do pleti úplne, ale zanechá jemný film. Ale pre sušienky bude ideálny. 

11. Carmex 
Obe verzie sú moje obľúbené a moje majú svoje pre aj proti. Carmex v tube má väčšiu gramáž a tyčinka je zase trochu praktickejšia pri aplikovaní. Ale ináč môžem obidve verzie doporučiť. Ak vás viac zaujíma môj názor na tieto legendárne americké balzamy na pery tak si ho môžete prečítať TU


12. Maybelline - Fit Me korektor 
Išlo o pomerne skvelý korektor, ktorý naozaj kryje, je krémový a nevysúša oblasť očného okolia. Avšak, mne bohužiaľ zaliezal do vrások, resp. do jednej vrásky, ktorú mám pod očami. Ale pokiaľ s týmto "javom" nemáte problémy tak by vám mal sedieť. 

13. Urban Decay - Eyeshadow Primer Potion - Anti-Aging
Myslím, že primery pod očné tiene od UD predstavovať nemusím. Ja som tieto vzorky mala v rámci nákupu Naked 2 paletky. Verzia pre starnúce očné viečka ale nepatrí medzi báze, ktoré by mi bohvieako sadli, vzhľadom aj k tomu, že som majiteľkou mastných očných viečok. 

14. Rimmel Scandal Eyes - Waterproof Eyeliner 
Toto bola moja prvá hnedá ceruzka na oči. Pomerne mi sedela, ale neviem prečo, časom tieto ceruzky tak nepríjemné vyschnú, že kým si nakreslím linku na horné viečko, tak ceruzkou musím po ňom drieť. Takže za seba neodporúčam. 

15. Flormar - Pretty - Nail Enamel 
Tento lak od Flormarmu bol pomerne dobrý. Vydržal mi na nechtoch okolo tých 3-4 dní. Mal tenký štetček, takže dalo sa s ním precíznejšie manipulovať. Bohužiaľ, ale už mal som vek, takže zhustol a bol problém už s jeho zasychaním po nalakovaní, takže ide z domu. 

16. Essence - Make Me Brow 
Za mňa asi jeden z najlepších produktov na obočie z drogérie, ktorý ja viacmenej používam na dofarbovanie chĺpkov obočia ako na fixáciu. Na druhú stranu, pokiaľ hľadáte fixáciu, asi by som sa poobzerala po inom produkte. 

Koľko produktov ste tento mesiac spotrebovali Vy?

Komentáre

  1. presne tak :D Urea krém na nohy to je bez komentára..jeden z najlepších krémov. ja som nespotrebovala asi nič..zas :D normálne keď vidím tieto články spotrebované tak sa hanbím lebo mám pocit,že len nakupujem a nie spotrebujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to ja sa príliš nesnažím :D Len mi vždy všetko dojde naraz :D.

      Odstrániť
  2. No pekná spotreba :) Ako pozerám, musím ten Carmex vysúšať už aj ja! :D
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musíč, musíš, ale ak nemáš rada ten brnivý,chladivý pocit na perách tak neviem, neviem :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.