Recenzia Dermacol - starostlivosť o telo Aroma Ritual

Dnešný článok bude o kozmetických produktoch od značky Dermacol, keďže sa mi tu za poslednú dobu toho nazbieralo viac.


Začnem chronicky známymi sprchovými gélmi. Dermacol má množstvo vôní, Ja mám momentálne také tie letnejšie. Jahodu a rebarboru som vyhrala v zimnom Dm boxe a keďže som totálne psycho do vône Hrozno a limetky (v tejto vôni mi chýba už len telové mlieko :D) tak som pobehala všetky drogérie v meste a kúpila si sprchový gél aj v tejto vôni, keďže sa podľa mňa perfektne hodí práve na leto. Gély sú tekutejšie a jemne sfarbené a celkom primerane penia. Čo sa týka hydratácie nejde o nejaké extra hydratačné sprchové gély, na druhú stranu nezhoršujú mi môj ekzém na ruke ako mnoho iných sprchových gélov. Vôňa sa síce na tele neudrží ale mne to nevadí nakoľko používam
parfumované telové mlieko a zbytočne by sa len vône bili. Čo sa týka ceny stretla som sa s tým že v rôznych drogériách je rôzna cena niekde ich nájdete za cenu 1,99 eura a niekde až 2,99. Najlepšie je si spraviť menší prieskum u vás v meste kde majú aké vône a za akú cenu.


Ďalšími sú hydratačné krémy na ruky, ktoré mám v dvoch vôňach a to Belgická čokoláda a pomaranč a zase Limetky a hrozno :D. Krémy sú hutnejšie, bielej farby a ich hydratácia je priemerná. Pokiaľ máte príliš suché ruky asi nebudú úplne to čo vám ich naozaj vyživí, mne však na bežné denné mazanie vystačí, nakoľko sa rýchlo vstrebáva a nemám potom mastné ruky. Krémy stoja okolo 2 eur.


Ďalším mojim novoobľúbeným produktom je nový peeling na telo. Ja som si zaobstarala vo vôni Limetky a hrozno (aké prekvapivé :D), ale bohužiaľ veľký výber ani v drogérii nebol. Bohužiaľ som ho objavila náhodne v novej drogérii v meste ktorú otvorili a nikde inde v iných sieťach drogérií som ho nevidela. Na výber ešte mali vôňu Vodný melón, ale zobrala som tento lebo má až 300 gramov. Peeling si nemôžem vynachváliť je naozaj hrubý a krásne vypeelinguje a používam ho vždy pred tým ako idem nanášať samoopalovák. Peeling ma vyšiel okolo 5 eur.


A posledným produktom je môj najnovší a to je Antistresový telový olej s vôňou Limetky a Hrozno, ktorý som si nezaobstarala na celé telo, keďže má iba 50 ml a hneď by bol fuč, ale mažem si s ním najsuchšie časti tela ako sú kolená a lakte. Olej je trochu tekutejší, na druhú stranu našťastie neobsahuje silikóny ale hlavné zložky sú prirodné oleje. Olej krásne vonia a často si ešte zvyšok oleju rozotriem na zápästia pred spaním a potom ho pri zaspávaní cítim. Cena je trochu vyššia, kúpila som ho v Dm drogerií za asi 5,79 eura, ale keďže ním zbytočne neplytvám myslím že mi istú dobu vydrží.


A čo vy? Aké výrobky ste už mali z rady Aroma Ritual a aké vône? S čím ste boli spokojní a čo vám úplne nesadlo? Budem rada keď sa podelíte s vašimi skúsenosťami.

Komentáre

  1. Tenhle peeling má 300g? Ten můj melounový má tedy o dost míň! :(
    High Heels & the City

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno tento má až 300 gramov, preto som sa k tomuto viac priklonila pri nakupovaní. Ale nechápem prečo ten melónový robia v inom balení a má menej gramov ako tento, moja logika mi to nejak neberie že keď vyrábam jeden výrobok tak vo všetkých vôňach v rovnakej gramáži :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.