Moje výletové okienko - Bojnice

Ahojte baby (možno aj chalani :D). Dneska bude článok chudobnejší na slová ale za to vám sem pohádžem dosť fotiek z môjho piatkového výletu na Bojnický zámok :). Väčšinu fotiek rôzneho nábytku zo zámku som pre vás vynechala nech nezaspíte :D.


Studňa zhora z nádvoria
Studňa zdola z jaskyne

A nakoniec celý Bojnický zámok :)

Pochváľte sa či ste tento rok boli alebo sa chystáte niekde na hrad alebo zámok na Slovensku alebo v Česku alebo možno aj niekde inde. Mojím veľkým snom je raz sa pozrieť vo Francúzsku do Versailles :).

Fotím na: Canon PowerShot SX130 IS

Komentáre

  1. Jeej, Bojnice sú odo mňa 15 minut, krásne fotky, Bojnice milujem :-) Bola som tam asi pred mesiacom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja mám Bojnice rada ale nebola som tam roky lebo od nás sú to asi dve hodiny autom tak teraz znova po rokoch som ich navštívila :)

      Odstrániť
  2. krásne fotky, bola som v zoo viackrát, na zámku raz asi pred 5 rokmi a je nádherný, určite tam ešte niekedy pôjdem, tento rok sa chystám asi na Trenčiansky hrad :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Aj do zoo som chcela ísť ale keďže je taký hic tak nakoniec že radšej nie, lebo rýchlo chytám úpal. Ja som na Trenčianskom hrade tuším ani nebola ale ešte by som chcela ísť na Oravský podzámok lebo stále ma fascinuje najmä preto že tam natáčali Nosferatu :D.

      Odstrániť
  3. Jéé, to ti záviím, to muselo být úžasné :)) já výlety miluju, takže doufám, že se ve středu taky na nějaký dostanu :)) Jinak Versailles je boží, mohu jen doporučit ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo to skvelé po takom náročnom roku, keď človek si ani cez víkendy neoddýchol. Potom kľudne na blog hoď aj ty fotky ja si ich rada pozriem :)

      Odstrániť
  4. Nádhera, musím si ten zámok ísť niekedy pozrieť, doposiaľ som nemala tú česť.
    Janka Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.