Spotrebované #5

Ahojte. Mám tu dnes veľmi obľúbenú rubriku článku a to Spotrebované. Nejakým spôsobom sa mi darí spotrebovávať toho viac ako sa snažím (a to naozaj nepatrím medzi tým čo nasilu sa snažia všetko spotrebovávať). Tak poďme na to. 



Ako vidíte je toho zase požehnane tak si povieme ku každému výrobku či sa oplatil alebo nie. 


Ako vidíte posledné obdobie bolo dosť bohaté na sprchové gély, pretože väčšinu z nich som spotrebovala ešte v lete v tých obrovských horúčavách.

1. Balea - Sprchové mlieko - Vanilla Berries - 200 ml
Tento sprcháč som našla medzi telovými mliekami a s tým zámerom som si ho aj kúpila - že ide o telové mlieko do sprchy. Bohužiaľ nie, je to bežný sprcháč. Pení pomenej ale mne osobne to nevadí, bol naozaj príjemný a môžem ho odporučiť. 

2. Balea - Krém na ruky - Liebestraum - 30 ml 
Ak milujete kvetinové vône, tento krém rozhodne musíte mať. Konzistencia taká trochu gélovitejšia, ale celkom príjemná a vôňa fakt krásna. Ja sa ho chystám zaobstarať znova do kabelky a ak miniem zásobu krémov na ruky, ktorú mám tak si kúpim aj veľké 100 ml balenie. 

3. Balea - Tekuté krémové mydlo - 500 ml
Ide o tekuté mydlo, ktoré kupujem pravidelne, nakoľko táto vôňa mi vyhovuje najviac. Môžem povedať že pokiaľ mám ekzém v kľudovej fáze tak mi ho vôbec nezhoršuje ani ruky nevysúša. 

4. Dermacol - Aroma Ritual sprchový gél - Jahoda a rebarbora - 250 ml 
Tento sprcháč som našla vo vianočnom Dm boxe, ktorý som vyhrala v druhom kole na konci apríla. O týchto sprcháčoch som už hovorila aj v minulých spotrebovaných produktoch a mne vyhovujú. 

5. Dermacol - Aroma Ritual sprchový peeling - Hrozno a limetka - 300 g
Pre mňa ide o veľmi skvelý telový peeling, najmä na leto keď používam nejaké tie samoopalovacie prípravky. Ide naozaj o peeling, ktorý je trochu hrubší ale naozaj obrúsi. Peelingové čiastočky sú vlastne cukor, čiže ak si ho nesprávne zmyjete, tak sa budete lepiť po cukre. Vôňa dokonalá, pre mňa najlepšia zo všetkých Aroma Ritual. 



Čo sa týka starostlivosti o vlasy tam je produktov  pomenej

6. Alverde - Ultra Sensitive Shampoo - 200 ml
Má ísť o veľmi jemný šampón vhodný pre veľmi citlivú pokožku hlavy. Mne nesadol a pokožku mi vysušoval, za čo pravdepodobne môže asi obsiahnutý alkohol. Ale na čo ho môžem odporučiť je čistenie štetcov. Krásne ich vyčistí, zároveň obsahuje aj alkohol a štetce tým pádom vydezinfikuje a zároveň obsahuje aj olej ktorý štetiny vyživí. Na štetce si ho kúpim znova. 

7. Schwarzkopf - Gliss Kur  - Expresná regeneračná pena - 125 ml
Ide o reparačnú penu, ktorá má vyživovať končeky vlasov bez toho, že by ich nejak zmastila a zaťažila. Pena bola taká neurazí - nenadchne a znova sa k nej asi ani nevrátim. Popravde ani neviem či sa ešte vyrába. 



8. Iseree - odličovacie tampóniky - 120 ks
Tieto kupujem pravidelne v Lidli. Nie sú zlé, ale radšej mám tie z Kauflandu lebo je to čistá bavlna. Ale pokiaľ vám dochádzajú odličovacie tampóny a ste v Lidli tak ich kľudne môžete lapiť a zobrať ich domov. 

9. Balea - Odličovacie obrúsky s grepovou vôňou - 25 ks
Ide o celkom príjemné odličovacie obrúsky, aj keď mne osobne prídu trochu suché a neodstránia toľko makeupu. Viac mi vyhovujú odličovacie obrúsky z Lidlu od Iseree. 

10. Avon - Planet Spa - Bahenná čistiaca maska z tureckých kúpeľov - 75 ml 
Tieto masky sú jediné čo ja osobne ešte okrem vôní z Avonu môžem. Táto maska bola skvelá a mala som po nej pocit čistej pleti. Zároveň som nemala nejaký pocit sťahovania a vysušenia. Možno sa k nej časom vrátim ak bude možnosť znova si objednať z katalógu Avonu. 

11. Nonique - Anti Aging pleťová voda z bio plodu Noni a granátového jablka - 100 ml
Ide o moju veľmi obľúbenú pleťovú vodu,ktorú používam ráno na dočistenie pleti keď ju pripravujem na nanášanie makeupu. Je veľmi jemná, jemne parfumovaná a nevysúša. Zároveň cena nie je predražená a je bežne dostupná v Dm drogérii. Je to v podstate moja stálica, takže už mám nové balenie. 


A z dekoratívky sa mi podarilo spotrebovať... 

12. Essence - Studio Nails 24/7 nail base - 8 ml
Išlo o najlepší base coat bežne dostupný za dobrú cenu. Samozrejme ho prestali vyrábať ( politika Essence meniť stále sortiment (koľkokrát za horší)). Robil matný finish na nechtoch na ktorý sa skvele chytal farebný lak. Škoda ho. 

13. Oriflame - The one - 5 in 1 Wonderlash Mascara - 8 ml 
Veľa ľudí ju chválilo, tak som bola zvedavá či je naozaj taká skvelá. A svet div sa ale naozaj je. Určite sa k nej ešte niekedy vrátim, je už na mojom zozname riaseniek, ktoré mi vyhovujú a robia pekné riasy. 

14. Catrice - Camouflage Cream - 3 g
Ide o najlepší a dokonca bežne dostupný korektor. Mne tento vydržal asi rok a pol a až teraz je na dne. Ak máte problémy s neplechami na tvári tak určite ho vyskúšajte. 

15. Rimmel - Stay Matte púder - 001 Transparent - 14 g
Za mňa tento púder už nie, Upcháva pleť, robí múčny efekt. Proste nie, nie a znova nie. 

Tak to bolo všetko z dnešného Spotrebovaného. Ďalšie sa už chystá lebo zase sa mi plní krabička spotrebovanými produktmi a máte sa na čo tešiť. 

Komentáre

  1. Ten korektor a pudr patří mezi mé oblíbence :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa korektor tiež áno, ja si už neviem predstaviť bez neho deň, ale púder ma sklamal najmä preto lebo som po ňom mala každý deň nejaký bolák na tvári.

      Odstrániť
  2. akurat minule som si ten catrice camouflage korektor kupila je naozaj užasny tolko bol vychvalovany že som posluchla a kupila si ho:)) maš pekny blog pači sa mi budem rada ak navštiviš aj moj ahoj:-))http://www.aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj super za tú cenu a vydrží dlho. Ďakujem za pochvaľu blogu a idem mrknúť na tvoj :).

      Odstrániť
  3. Vidím, že používame veľa podobných produktov. Masku od Avonu rovnako ako korektor Catrice poznám a používam tiež, ten korektor je skrátka vynález storočia, veľmi sa z neho teším. Tie odličovacie obrúsky Balea si občas kupujem, keď idem na dovolenku, aby som so sebou nemusela vláčiť všetky prípravky na odličovanie a musím priznať, že sú tiež veľmi dobré a pekne voňajú, chce to trochu viac pritlačiť, ale nič závažné.
    Janka Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja zastávam názor, že pokiaľ sú tie produkty naozaj dotiahnuté a dobré tak sadnú veľkému množstvu ľudí :). A je fajn že sú práve také produkty, ktoré vie človek odporučiť s kľudom na srdci :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.