Maybelline - Fit Me - korektor

Ahojte. Takže dnes mám pre vás recenziu už na veľmi takpovediac v blogosfére "prepratý" korektor Fit Me od Maybelline. Bohužiaľ u nás na Slovensku je tento korektor bežne nezohnateľný v drogérii, jedine sa dá zohnať cez eshopy. Ja ten svoj som kúpila v Brne v Rossmanovi, pretože som bola veľmi zvedavá aký bude, keďže je často porovnávaný so známym korektorom od Nars. 


Maybelline Fit Me Concealer 15
Čo sa týka dizajnu samotného korektoru, je veľmi jednoduchý čo ja oceňujem. Samotný korektor sa následne nanáša prostredníctom aplikátoru s akým sa väčšinou stretávame pri leskoch a práve tekutých korektoroch. Konzistencia korektoru je taká tekutejšia, nemôžem povedať že by bola úplne krémová ale samozrejme ani nemá tendenciu tiecť. 


Maybelline Fit Me Concealer 15
Ja som si zaobstarala korektor v odtieni 15. Odtieň mi vyhovuje oveľa viac ako 10. 

Čo vás ale asi zaujíma najviac je jeho efekt kryvosti. Efekt jeho kryvosti som znova otestovala na mojom znamienku na ruke. Myslím že korektor pekne kryje a je ideálny práve na kruhy pod očami. Na nejaké tie nedokonalosti pleti ako červené fľaky a jazvičky ale asi stačiť nebude. Preto by som ho naozaj odporúčala pod oči. 


Maybelline Fit Me Concealer 15
Čo je pre mňa osobne mínusom, mne tento korektor bohužiaľ zalieza do vrásky pod očami. Bohužiaľ zatiaľ mi to robil každý korektor, takže neberiem to tak tragicky. 

Jediné čo ma hnevá, že by konečne mohol prísť aj do slovenských drogérií. Jeho zlého brata (make-up z tejto rady) tu máme tak prečo nie aj korektor? Myslím že by bol oveľa viac predávanejší ako práve make-up. 

Takže celkovo môžem zhodnotiť že korektor odporúčam. Pre ľudí ktorým korektori zaliezajú do vrások je to na vlastné uváženie. 



A čo vy? Máte s ním skúsenosti? 

Komentáre

  1. Odpovede
    1. Môj zatiaľ tiež, len problém že u nás je nedostupný :(.

      Odstrániť
  2. Ahoj, neviem ci ti to pomoze (pripadne niekomu inemu), ale v Auparku v Bratislave nedavno otvorili kiosk Maybelline a videla som tam aj tieto korektory..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. Jasne že pomôže :D V BA chodím do školy takže nie je problém tam dojsť a kúpiť. Ďakujem ti pekne za info ! :)

      Odstrániť
    2. pánečku! ďakujem za tip. Do auparku nechodím ale zbehnem sa na to pozrieť :)

      Odstrániť
  3. Nemám skúsenosť ale po všetkých tých recenziách si už brúsim zúbky :P slovné spojenie "zlého brata" ma nesmierne pobavilo! Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Tak ten makeup je tragický aj výdržou aj jeho odtieňmi :D.
      A korektor odporúčam, za mňa zatiaľ najlepší a po vyskúšaní nového Camouflafe od Catrice na ruku, mi aj tak príde že tento je na tom stále lepšie čo sa týka krycej schopnosti :).

      Odstrániť
  4. Bohuzel musim souhlasit... Mam ho uz rok a na kruhy pod ocima je super, mne tedy do vrasek nastesti nezaleza, ale na nejake kryti znamenek ci jinych nedokonalosti je priserny... :( Skoda no.. Sice tam treba chvili vydrzi, kdyz chci neco zakryt, ale asi jen tak pet minut :D..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to ten nový tekutý Camouflage od Catrice mi príde ešte horší :/ a všetci ho vychvaľujú tak neviem.

      Odstrániť
    2. Fakt? o tom jsem ještě naštěstí neslyšela ani slovo... :) Chci teď zkusit radši něco ze Sephory, protože doufám, že to je sázka na jistotu :)

      Odstrániť
  5. Prosím ťa, ako by si opísala odtieň 15 a ten 10 . Chcela by som ho objednať z netu ale niekto píše že je 15 ružová, niekto že neutrálna a dokonca som počula že je oranžový =D tak si vyber! ... Používam catrice camouflage 010, tak ak by si poradila čo je bližšie. ďakujem =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No 15 je viac do ružova keď to porovnáš oproti 10tke. Ale nie je tá 15tka ružová ako prasiatko, skôr mi príde naozaj neutrálna. 10tka je dosť žltá a príde mi že aj tmavšia. Ja ten korektor používam najmä pod oči a tam je aj dobré keď je korektor viac ružovejší lepšie to prekrýva namodralé kruhy pod očami. Ja tiež používam odtieň 10 pri camouflage od Catrice, tak by som ti asi poradila tú 15tku :)
      Našla som na jednom zahraničnom blogu ich porovnanie a tam je pekne vidieť že 10tka je dosť do žlta a tá práve môže oxidovať do oranžova. Tak kukni : http://4.bp.blogspot.com/-UsTO_YkIYEU/UROD43HHtLI/AAAAAAAAAIw/Rk-CY2DwCoQ/s1600/fitme.jpg

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.