Moje uskladnenie kozmetiky

Ahojte. Dnes tu mám pre vás šmírovací článok a to tak že nakuknete do mojej komody kde skladujem kozmetiku, ako dekoratívnu tak aj nedekoratívnu, laky na nechty a rôzne iné veci. 


Komodu mám od augusta, pretože mám malé skladovacie priestory a proste už som potrebovala z mojej skrine na knihy dať preč kozmetiku a všetkú som ju presťahovala sem. Taktiež som na komodu nakúpila v Pepcu a Kiku nejaké tie dekorácie. Posledným prírastkom je tekvica :D. 



V bielo-čiernej krabičke skladujem moje hodinky :). 

A teraz už poďme na to čo v samotnej komode je. 



V prvom šuflíku vľavo skladujem v organizéri na príbor (:D) očné tiene, struhátka na ceruzky a produkty na obočie. 
V pravo v krabičke skladujem lícenky, bronzery a rozjasňovače. 



V druhom šuflíku vľavo skladujem dve paletky (a to od Sleeku a Urban Decay) v košíčku skladujem makeupy a púdre a ešte tam mám nejaký ten Eos do zásoby a jeden Kabuki od Lily Lolo. 



V pravo v zelenom košíčku skladujem nejaké tie riasy, lepidlo na riasy, jeden Carmex :D nejaké tie ceruzky na oči a jednu riasenku (:D ano historická chvíľa keď mám len jednu riasenku do zásoby :D). 
Vo fialovom košíčku mám všetky produkty na pery, čiže rúžy, balzamorúže, lesky a ceruzky na pery. 

Popravde celá moja zbierka nie je bohvieaká veľká keď to porovnám s inými bloggerkami a najmä zahraničnými, ale už som si povedala, že stačí mi toľko koľko naozaj využijem a aj tak mám pocit, že niektoré z týchto produktov snáď nemám ani šancu spotrebovať pri takom množstve. 

Napíšte mi do komentárov ako ste na tom vy so svojou makeup zbierkou. Či máte toho menej alebo tak akurát alebo si kozmetiku syslíte. 

Komentáre

  1. Tyhle články čtu moc ráda! Máš to moc hezky uskladněné :) já přemýšlela, že na nový rok udělám taky mé skladování :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvaľu 😊:). Snažím sa to ešte vylepšiť, chcela by som nejaký lepší organizér na rúže a lícenky, ale neviem nič zohnať, jedine Ebay alebo Ali.

      Odstrániť
  2. Krásný článek. Miluji šmejdění typu roomtour nebo sbírka kosmetiky apod. Koukám že máš hodně tvářenek. V porovnáníse mnou toho mám +- stejně. Nemám tedy tolik rtěnek ale zato více tužek a řasenek. Krásná komoda, také sháním něco podobného.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujém :). Ja mám tiež tieto články rada, človek sa inšpiruje. Áno líceniek a bronzerov mám dosť :D. Teraz mám všetky "životne dôležité" odtiene :D. Ale lakov mám už aj za dve krabice :D tak asi bude článok aj o tom. A čo sa týka nákupu komody bola to len náhoda že ešte v Lidli na mňa počkala. Nechcela som totiž Alexa z Ikey to už má každý :D.

      Odstrániť
  3. Super článek :) máš to moc hezky poskládané, myslím, že toho máme celkem podobně, ale já mám rozhodně méně rtěnek :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :). No s tými rúžmi :D, ja už mám tiež záväzok nekupovať žiadne, lebo to nie je ako lícenky alebo tiene a narýchlejšie sa kazia a bolo by mi ľúto potom nejakú vyhodiť s tým že bola minimálne používaná.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.