Spotrebované #7

Ahojte baby. Keďže tu máme koniec mesiaca tak s ním prichádza ďalšie spotrebované. Znova je toho požehnane takže rýchlo na to. 




Babylove - vlhčené čistiace obrúsky s aloe vera a výťažkom z harmančeku - 80 ks 
Ide o obyčajné čistiace obrúsky ktoré ja využívam či už ku čisteniu rúk počas líčenia, tak kľudne aj na utretie prachu alebo očistenie topánok. Vyhovovali, ale na takýchto obrúskoch je máločo pokaziť. 

L´occitane en Provence - Krém na ruky Néroli a Orchidée - 30 ml
Krásne voňajúci krém, ktorý mi po natretí robil taký krásny efekt hladkých rúk. Naozaj skvelý krém len už tá cena nie je skvelá. Ale určite sa k nemu vrátim, keď si zase budem chcieť spraviť radosť a kúpiť si niečo drahšie. 

Balea - Hydratačná pena na nohy - 100 ml
Ide o skvelý produkt, ktorý je vhodný najmä na hydratáciu suchej pokožky nôh v lete. Nie je vôbec hutná ale zároveň zjemní a hydratuje. Môžem odporučiť, ale skôr na teplejšie obdobie. 

Balea - Krém na nohy s ureou - 20 ml
Túto cestovnú verziu som si kupovala na dovolenku a následne po dovolenke som ho ešte spotrebovávala. Myslím že tento krém nemusím veľmi predstavovať, to najlepšie z drogérie na nohy za skvelú cenu. 


Balea MED - Sprchový gél + šampón v jednom s ureou - 50 ml
Tiež jeden z kusov, ktoré som si kupovala na dovolenku, lebo ide o veľmi praktický kus keď máte šampón aj sprchový gel v jednom.  Taktiež tento šampón mi nevysušuje pokožku hlavy, ale na druhú stranu strašne ich vyživí a na moje mastné vlasy to nie je úplne ono lebo som si musela každé ráno umývať hlavu. Ináč dobrý produkt. 


Balea - čistiace obrúsky s grepovou vôňou - 10 ks
Ide tiež o cestovné balenie, ktoré som využila na dovolenke. Popravde, z týchto obrúskov nie som príliš nadšená, moje obľúbené Iseree stiahnu toho z tváre viac. Na cestovanie kúpim znova ale ináč nie. 

Freeman - Kaolinová pleťová maska - avokádo a ovos - 15 ml
Na skúšku som kúpila túto masku od Freemana a bola som naozaj spokojná. Skvele sa roztiera po tvári a aj sa dobre zmýva. Pleť je po nej hebká a napnutá. Rozmýšľam nad veľkým balením. 

Balea - Čistiaca pena s extraktom z kašmíru - 100 ml 
Myslím že tí čo ma sledujú už dlhšie vedia že toto je jeden z mojich svätých grálov a kupujem túto penu dookola a asi aj budem kým ju budú vyrábať. Nevysušuje, vyčistí a netreba jej použiť na jedno umývanie veľa. Odporúčam. 

Balea - Osviežujúci umývací gél - 20 ml
Ďalšie cestovné balenie a popravde ma tento gél celkom prekvapil. Pekne vyčistil, nevysušoval. Na cestovanie kúpim znova. 

Balea - Melónový balzam na pery - 4,8 g
Tento balzam bol pre mňa veľkým sklamaním. Snažila som sa vypotrebovať aspoň doma ale nešlo to. Vyhadzujem ho nedopotrebovaný ale proste už sa to naozaj nedalo. Pery si natriete a o 20 minút sa vám začnú scvrkávať a páliť ako keby ste ich mali vysušené a brodili sa Sibírom v búrke. Nikdy viac tieto limitkové balzamy od Balea. 


Kostihojová masť - 60 ml 
Túto masť môžem odporučiť každému, kto cvičí a často ho bolievajú po cvičení šľachy a svaly. Natriete a do rána ste ako znovuzrodený. Už mám kúpené ďalšie balenie. 


Ebelin - Čistič na štetce - 100 ml 
Myslím že mnohí z nás sa potešili, keď konečne prišiel do našich drogérií bežne dostupný čistič na štetce. Tento patrí medzi tie lepšie, ale myslím, že by DMko malo porozmýšľať nad väčším balením. Mne síce vydrží dlho, ale preto, lebo ja s týmto čističom primárne nečistím štetce ale len dočisťujem a dezinfikujem. Tí čo ho ešte neskúšali, tak za vyskúšanie rozhodne stojí. 


Dontodent - Pasta na zuby s príchuťou grapefruitu - 125 ml
Prvýkrát čo som si kúpila ochutenú pastu. Popravde ma nostalgicky vrátila do detstva keď mi naši kupovali tie detské sladké pasty. Pasta bola fakt dobrá, tým že bola sladká vôbec neštípala. Škoda že ide o limitovanú edíciu. 

... a máme tu niečo aj z dekoratívky. 

Dermacol - Invisible fixing powder - 13 g
Ide o môj veľmi obľúbený sypký púder, ktorý je skvelý najmä na zaxifovanie minerálného makeupu, ale skvele zafixuje aj klasický tekutý. Už mám kúpené ďaľšie balenie 

Essence - All about matt! - 8 g
Popravde, na to aké boli ohlasy na tento púder som ja z neho moc nadšená nebola a tešila som sa že ho spotrebujem. Preto keď sa rozbil už som to brala ako znamenie zbaviť sa ho. Arrive derci púder. 

Maybelline - Affinitone korektor - odtieň 02 - 7,5 ml
Ide o jeden z najlepších tekutých korektorov, ktorý je u nás dostať (škoda že tie ešte lepšie nie). Ja som ho používala pod oči a na okolie nosa. Má aj celkom dosť veľa mililitrov, takže mne vydržal okolo 9 mesiacov. 

Tak to bolo novembrové tučné spotrebované a mám pocit že decembrové bude ešte viac. Napíšte mi, či ste niektorí z týchto produktov mali a aký názor máte na ne vy. 

Komentáre

  1. Ten čistič na štětce bych už konečně chtěla zkusit :) Korektor Affinitone mám ale moc ho nepoužívám, raději mám Fit me.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj, ale podľa mňa sa rýchlo míňa :(. A čo sa týka korektoru, aj ja mám Fit Me radšej :), len u nás nie je bežne v drogérii dostupný :(.

      Odstrániť
  2. Veľmi ma zaujali tvoje spotrebované produkty :-). Mám ten čistič na štetce a fakt sa míňa strašne rýchlo ale aj tak si ho kupujem...mne veľmi vyhovuje :-) no finančne na to že sa takto míňa?! Tak to nieje moc dobré :-/. Máš neaký svoj obľúbený čistič na štetce ktorý dobre funguje? :-) A ako inač a s čím čistíš normálne štetce ? A ten sypký púder od DERMACOLU si chcem veľmi dlho kúpiť, ale ja som vždy používala klasické púdre a ku týmto ma nikdy neako netahalo no ten ma dosť zaujal, lenže stále také obavy- vysolím + - 10 OJRO a nebude mi vyhovovať tá sypkosť :-P. No, ale asi si ho už aj po tvojej recenzii požídim ;-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :). No ja popravde mám problematickú pleť takže každý víkend periem štetce v šampóne a tým čističom len dočisťujem a dezinfikujem napr. štetec na makeup, z ktorého sa makeup ťažšie vymýva, takže poradiť ti v tomto veľmi neviem, ale na čistenie šampónom viem doporučiť Alverde šampóny, ktoré obsahujú aj alkohol, čiže vydezinfikujú, ale zároveň aj nejaké tie oleje a štetiny vyživia :).
      Vyskúšaj ten púder od Dermacolu je drahší, ale bol napr. jediný ktorý mi vedel zafixovať minerálny makeup, takže je dobrý vo fixácii. Ja mám už aj nové balenie ale láka ma ešte Bourjois Healthy Mix púder a nový zapečený púder od Essence, takže vidím to tak že zase sa mi ich pár doma nazbiera :D.

      Odstrániť
  3. Pasta s grepovou príchuťou je super , radšej som si urobia zásoby ale už aj tie sa míňajú . Je škoda že to čo vážne stojí za to sú zvyčajne v DM len limitované edície . A čo sa týka čističku mám už asi 4 balenie takže spotreba extrémna a to štetce raz za týždeň ešte aj periem . Mám pocit ako keby sa vyparoval inak si to neviem vysvetliť ... :-D
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som kúpila bohužiaľ len jednu lebo som nevedela ako na to zareaguje rodina. Ale boli sme spokojní tak ďaľšiu limitku kupujem tiež. A ten čistič no :D. JA s ním naozaj štetce len dočisťujem a míňa sa rýchlo.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.