Čo mi kozmetického nadelil Ježich...

Čaute vianočne naladení čitatelia. Dúfam, že si voľno a sviatky užívate v pohode a v kľude. Dnes som si pre vás pripravila sviatočný šmírovací článok. Nadpis hovorí za všetko :D. Rozhodla som sa ale vybrať hlavne kozmetické darčeky a zvyšok ako pyžamá,svetre a ponožky vynechám :) (to snáď prežijete). 


Prvým mojím veľmi očakávaným darčekom bola nová starostlivosť o pleť. A keďže všetky tieto krémy som mala na wishliste tak sa mi ich podarilo aj nájsť pod stromčekom. Nuxe Nirvanesque je emulzia, ktorá je vytvorená zmiešanú pleť na ktorej  sa začínajú objavovať prvé vrásky, ktoré teda už naozaj mám. Chystám sa ho používať ako nočnú staroslivosť. Clarins Hydra-Matte Lotion je zase denný hydratačný ale zároveň zmatňujúci krém, na ktorý som čítala pozitívnu recenziu a mohol by byť pre mňa tou pravou zmenou po Lavere. Posledným je očný krém Clarins Eye Contour Balm na ktorý som veľmi zvedavá, lebo som naň tiež čítala kladné recenzie :). Neočakávam že ma zbaví vrások, ale dúfam, že bude fungovať ako prevencia a tie vrásky, ktoré už mám od nosenia okuliarov mi stabilizuje a nebudú sa zhoršovať a prehlbovať. 


Ďalším darčekom bola toaletná voda zo Zary a tentokrát ide verziu Jasmin a Candy. Táto toaletka mi asi najviac sedela (zbožňujem jazmínové vône) zo súčasnej ponuky vôní zo Zary. Tak mám ďaľšiu vôňu zo Zary do zbierky :). Páči sa mi aj balenie, je jednoduché nepreplácané a tak to má byť. 


V ďalšom balíčku som objavila niečo na nechty a konkrétne Lemon butter cuticle cream od Burt´s Bees a dvojicu lakov od Essie. Laky sú vo verzii pre salóny, tak som zvedavá na ich porovnanie s bežnými Essie, ktoré sa dajú kúpiť v drogériách ( u nás samozrejme nie :D). Ten fialový je Using my maiden name a druhý je Steeling the scene.


Ďalším darčekom je jedna veľká sviečka od Village Candle vo vôni Pure Linen. Sviečka nezapálená vonia krásne čisto a mydlovo. Myslím že bude fajn najmä na jar :). 


Ďalším balíčkom bol môj rýchly predvianočný nákup v MAC-u, kde som si kúpila dva produkty, ktoré mám už dlho na wishliste a to lícenku v odtieni Mocha a korektor v odtieni NC20. 


Taktiež deň pred Vianocami mi ešte zazvonila poštárka, ktorá mi priniesla moje vysnené Colour Pop. Mám odtiene Girly, Amaze, Sequin a Bae. 


A poslednou, čerešničkou na torte, je táto quattro paletka od Chanel v odtieni 226 Tissé Rivoli, ktorú sa mi podarilo zohnať s 20% zľavou :). Nebudem vám ju teraz bližšie ukazovať, bude určite recenzia aj s podrobným ukázaním odtieňov :). Ale kto by bol veľmi zvedavý google vám ukáže veľmi pekné swatche paletky. 

Do komentárov sa pochváľte, aký darček vám urobil najväčšiu radosť. 

Komentáre

  1. Vau,všetky produkty vyzerajú skvelo :)) Sviečka by ma tiež veľmi potešila, lebo ich milujem a taktiež aj Burts Bees na nechty..:) Pred pár dnami som dostala 2 balzamy na pery,moje prvé od BB tak som zvedavá:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No na balzamy mám tiež zálusk, počula som len samú chválu. Tak daj vedieť ako sú na tom :).

      Odstrániť
  2. Tesim sa na recenzie Nuxe a Clarins :-). Pekne Vianoce prajem.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sama som na ne veľmi zvedavá, Nuxe zatiaľ po prvom použití sa javí dobre. Aj tebe pekné prežitie sviatkov :).

      Odstrániť
  3. Krááásne beauty darčeky! :) Essie by sa veľmi páčili aj mne, neporadíš, kde sa dajú zohnať? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, väčšinou ich kupujem v rakúskej Bipe ale videla som ich už aj na nejakých slovenských eshopoch, ale nenakupovala som tam tak neviem s tými nemám skúsenosti. Pozri napríklad sem: https://www.glamot.sk/p/14996/lak-na-nechty-essie-nail-polish

      Odstrániť
  4. Z akého e-shopu si objednala Colour Pop?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj objednávalo sa to z oficiálneho amwrického eshopu cez známu, kde sa to poslalo na americkú adresu a odtiaľ do Čiech a z Čiech ku mne. Dlhá cesta :D.

      Odstrániť
  5. Hoci dlhou cestou, ale dostali sa k tebe, tiene Colour Pop - dosť ti ich závidím (v dobrom, samozrejme) ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.